💠 بخشی از سخنرانی مرحوم آیةالله فاکر دربارهٔ #یهودیان_جدیدالاسلام در ایران
1⃣ من به این نتیجه رسیدهام که هماکنون لااقل در حدود ١٠٠هزار نفر از افراد در جامعه پخشند که ١٠٠سال پیش #یهودی بودهاند. بعداً #بهایی شدهاند، و اینک متظاهر به اسلامند! و بهعنوان مسلمان در جامعه ما پراکندهاند. اما کجاها؟ نمیدانیم!
2⃣ بعد از انقلاب چون نظام ما شد نظام اسلامی طبعاً باید این تشکیلاتِ ظاهراً پراکنده، از نظر امنیتی هم توسط قدرتهای خارجی منسجم شده و مورد بهرهبرداری قرار گرفته باشد. الان هم در گوشه و کنار کشور افرادی هستند بهظاهر مسلمان و در عین حال #بهائیان سابق و #یهودیان اسبق!! و کارشان این است که از هر طریقی که ممکن است ضربه بزنند. پستها را اشغال کنند، اسناد را به دشمن برسانند، پشت انقلاب را خالی کنند، افراد متدین را ملکوک کنند، افراد هرزه را معروف کنند و...
3⃣ مهمترین کاری که اینها انجام میدهند سوءاستفاده کردن از فقر و بیچارگی طبقات محروم و ساماندهی آنها در جهت منافع امپریالیسم خارجی و قدرتهای بینالملل است.
4⃣ این خطر، خطر بزرگی است، ما دائماً هدف قرار میگیریم و نمیدانیم از کجا! به ما دائماً تیراندازی میشود، ولی نمیدانیم از کدام سو! ملت ما، افراد انقلابی ما در معرض آماج ترورهای فکری و فرهنگی و غیره قرار میگیرند! و ما نمیدانیم این تیرها از کجا میآیند! زیرا آنها که ما را میزنند در میان جمعیت ما پنهانند! و ما اینک (بعد از ١۵٠سال) هیچ گزارشی نداریم که آنها در اصل چند نفر بودهاند؟ الان چند نفرند؟ زیادتر شدهاند یا کمتر شدهاند؟ کجاها رفتهاند؟ اسمهایشان را چهطوری عوض کردهاند؟ و شناسنامههای جدیدشان را چهجور گرفتهاند؟ الان کجا هستند؟ چه میکنند؟ چهجور با هم متحد و منسجم شدهاند؟
@mesbaherahpuyan
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | در #جهاد_تبیین چه چیزی را باید تبیین کنیم؟!
⁉️ از بین ۳۶مورد تبیینی که رهبری فرمودند؛ کدام اولویت است؟!
✅ دو موضوع مهمی که رهبری به تبیین آن تاکید فرمودند...
🔶 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
🔴اعطای زمین رایگان به سرمایهگذاران ایرانی در امارات!
♦️ سعید محمد، دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها، ضمن گلایه از مصوبه کمسیون تلفیق مبنی بر لغو مشوّقهای سرمایهگذاری در مناطق آزاد ایران و تنزل جایگاه این مناطق افزود:
امارات در شهرک صنعتی جدید خود به سرمایهگذاران ایرانی زمین رایگان به همراه ٩٠درصد هزینهها، تسهیلات میدهد.
سقوط حوزه فضایی ایران در دولت روحانی.
۳ پرتاب موفق در سال ۹۱ به "صفر" پرتاب موفق در ۸ سال اخیر رسید.
#سرطان_اصلاحات
#خیانت
#نفوذ
@mesbaherahpuyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ كسی كه زندگی اشرافی را دنبال میكند نمیتواند در حمایت از پابرهنهها وفادار باشد
🎙 #رهبر_انقلاب:
🔹 افرادی میگویند: نظام از هدفهای انقلاب دور شده؛ میخواهند نشان بدهند به انقلاب دلبستهاند.
🔹 من قبول ندارم این حرف را؛ من دلبستگی آنها به #انقلاب را هم قبول ندارم.
🔹 شعار انقلاب شعار حمایت از #مستضعفین و حمایت از #پابرهنهها است.
🔹 نمیتواند کسی که زندگی #اشرافی را دنبال میکند و اصلا حرکتش حرکت اشرافی است، نمیتواند شعار حمایت از پابرهنهها را قبول داشته باشد.
@mesbaherahpuyan
📸 دولت حسن روحانی رکورددار جهش اجاره مسکن در ۳۸ سال اخیر
🔸به گزارش «نود اقتصادی» براساس آمارهای بانک مرکزی و مرکز آمار ایران، نرخ تورم سالانه اجارهبهای مسکن در نیمه اول سال ۱۴۰۰ به رقم ۶۳/۷ درصد رسیده که بالاترین و شدیدترین جهش نرخ تورم اجارهبهای مسکن از سال ۱۳۶۲ تاکنون است.
🔸این آمار نشان میدهد از سال ۱۳۶۲ تا پایان ۱۳۹۵ بالاترین نرخ تورم مربوط به سال ۱۳۷۵ و دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی با ۳۶/۴ درصد و سال ۱۳۷۶ با تورم ۲۸/۹ درصد بوده است.
🔸در دولت احمدینژاد نیز رکورد رشد سالانه اجارهبهای مسکن مربوط به سال ۱۳۸۷ با ۲۸/۹ درصد بوده است.
🔸اما در دولت روحانی نرخ تورم اجارهبها با ۲۰/۷ درصد در سال ۱۳۹۲ شروع شده و طی سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۷ بین ۸ تا ۱۵ درصد در نوسان بوده با اینحال، در سال ۱۳۹۸ تورم اجارهبهای مسکن به ۲۷/۵ درصد؛ در سال ۱۳۹۹ به ۴۲/۷ درصد و در نیمه اول سال ۱۴۰۰ به ۶۳/۷ درصد رسیده است.
🔸قابل ذکر است نرخ تورم ۶۳/۷ درصدی اجارهبهای مسکن طی سال جاری درحالی است که میانگین تاریخی آن طی سالهای ۱۳۶۲ تا ۱۳۹۸ حدود ۱۷ درصد بوده است.
@mesbaherahpuyan
🚨ورود کشور به جنگ ادراکی
➖پس از چهار مرحله جنگ، کشور وارد پنجمین مرحله جنگ با نظام سلطه شده است.
🔚جنگ سرد، سخت، نیمه سخت و جنگ نرم مراحلی بود که کشور به انحاء مختلف با آن مواجه شده و حال ایران اسلامی وارد پنجمین مرحله جنگ یعنی جنگ شناختی یا جنگ ادراکی شده است.
🔝اما جنگ ادراکی یا شناختی چیست؟!
➖آیا افرادی را در اطراف خود درک کرده اید که نسبت به مراجع عظام تقلید و علما و روحانیت، نگاهی محترمانه داشته اند و امروز نگاه آنها مبدل به نفرت شده باشد!؟
➖آیا کسانی را می شناسید که نسبت به مقدسات، تعصب داشته و مدافع آنها بوده اند اما امروز به جرگه توهین کنندگان به مقدسات وارد شده باشند!؟
➖ آیا تا به حال با افرادی مواجه شده اید که تا چندی قبل به اعتقادات خود به شدت پایبند بوده اند و امروز اعتقادات خود را خرافات تلقی کنند!؟
➖آیا با کسانی دم خور بوده اید که به رهبری جامعه خود عشق می ورزیدند اما حال با دید بدبینانه از ولایت و رهبری یاد کنند!؟
🔚جای تعجبی وجود ندارد. این افراد مورد اصابت گلوله دشمن در جنگ شناختی قرار گرفته اند بدون اینکه جراحتی در بدن خود احساس کنند اما ادراک و شناخت وی مورد حمله قرار گرفته است.
🔚این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر و البته اثر گذارتر جنگ نرم بوده که متکی بر زیر ساخت رسانه های نوین سایبری است که با ایجاد یک پارادایم(چارچوب و پیش فرض های ثابت) ذهنی، به شناخت و ادراک افراد، مطابق خواست خود جهت می دهند بدون اینکه شخص متوجه این تغییر رفتار باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
➖هوشیاری دینی توام با مطالعه مبانی دین و یا به بیان ساده تر " بصیرت دینی" مهمترین و کارآمدترین راه مقابله با این تهاجم میباشد...
➖دقت کرده اید همواره مقام معظم رهبری مدتها قبل از هر رخدادی هشدارهای لازم را اعلام میکنند؟
➖خاطرتان هست که ایشان چقدر بر بصیرت مردم تاکید میفرمودند؟ حال پس از گذشت مدتی، علت هشدار ایشان مشخص میشود...
➖ اصالت دینی توام با هوشیاری و کیاست مومن، نمادی از تقوای الهی است که لازمه جلب رضایت حق است.
➖حواسمان باشد که دشمن هیچگاه به طور مستقیم وارد عرصه منفی سازی چهره دین، معصومین و علما دینی و چهره ولایت فقیه نخواهد شد بلکه با ایجاد سناریوها و اتفاقات از پیش نگاشته شده وبا جریانات منفی سازی چهره علما و دلسوزان نظام، پروژه بی اعتماد سازی خود را پیاده و با سوء استفاده از افکار عمومی، آن را انتشار میدهد.
➖حفظ ایمان در هیچ عصری به دشواری این زمان نبوده چرا که تمامی حق با مظاهرش در برابر تمامی باطل با مظاهر خود قرار گرفته و چه بسا میشود گفت دوران آخرالزمانی که منتهی به ظهور حجت خدا(عج) میشود فرا رسیده و زمانه های غربال شدن یکی پس از دیگری فرا میرسد.
➖در چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب، ما با یک جنگ شناختی روبرو هستیم. اینکه دشمن به جنگ شناختی روی آورده است چند علت دارد:
1⃣ جنگ نظامی و سخت موجب وحدت داخلی است ولی جنگ شناختی وحدت شکن است.
2⃣ جنگ سخت هزینه بر است ولی جنگ شناختی هزینه اش اندک است.
3⃣ دستاورد جنگ شناختی به مراتب بیشتر و ماندگارتر از جنگ سخت و نیمه سخت است.
🔘سؤال: ابزار های جنگ شناختی دشمن چیست؟
➖ایجاد یأس و ناامیدی و بن بست نمایی از مسیر آینده.
➖تحریف در واقعیات و تردید در درستی مسیر طی شده انقلاب.
☑️نکته آخر اینکه این جنگ مسلماً برای مقابله نیاز به آرایش جنگی خاص دارد که جهاد تبیین و روایت درست گذشته و حال و ایجاد امیدواری به آینده براساس قرائت های اصیل از آرمانهای انقلاب، گام اساسی آن است.
@mesbaherahpuyan
♦️دوره آموزشی سربازان اعزامی اسفند ۲۸ روزه شد
سازمان وظیفه عمومی:
🔺با شیوع موج جدید کرونا و در پیشرو بودن سال جدید و ماه مبارک رمضان، مدت آموزش رزم مقدماتی در اسفند امسال بهمدت ۴ هفته تعیین شده است.
@mesbaherahpuyan
🔴حاشیه پررنگتر از متن
🔹در روزهای اخیر شاهد واکنش های مختلفی به اظهارات نویسنده فیلمنامه فیلم سینمایی «نمور» که در بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد هستیم. خانم نوشین معراجی، نویسنده فیلمنامه این فیلم، در نشست خبری پس از نمایش فیلم در جشنواره، اظهاراتی کرد که موجب واکنشهای متفاوتی از طرف جامعه و شخصیتهای فرهنگی و دینی و.. شد.
🔹اما عجیب اینجاست که همه به این اظهارات توجه داشتند، ولی فراموش کردند این مطالب در مقام دفاع از وقایعی بود که در فیلم «نمور» بیان شده است. آیا منتقدین متوجه بودند در فیلم، داستانی روایت شده که خانم معراجی در دفاع از آن مجبور به بیان آن مطالب سخیف و غیرشرعی شده؟ چرا به اصل فیلم پرداخته نمیشود و مورد اعتراض قرار نمیگیرد؟
🔹در فیلم دختر خانواده بعد از ارتباط با پسری که به او علاقه دارد، باردار شده، اما پسر او را رها کرده به خارج از کشور میرود، برادر بزرگ خانواده برای حفظ آبروی خانواده فرزند را از خواهر جدا کرده و او را به عقد رفیقش در میآورد و فرزند این رابطه را با خود به خارج از کشور میبرد. خانم نوشین معراجی برای توجیه حلالزادگی این فرزند و دفاع از بیان این نوع رابطه در فیلم، چنین اظهاراتی کرده است.
🔹مسئولین جشنواره اول باید پاسخ دهند چگونه این فیلم با این نوع نگاه غیرشرعی و فمینیستی به جشنواره فجر راه یافته و در بخش سودای سیمرغ به نمایش درآمده و آیا قرار است این فیلم که به اذعان منتقدین سینما بسیار ضعیف ساخته شده که حتی موجب تمسخر تماشاچیان و منتقدین بوده و با هدف القاء افکار فمینیستی و زیر سوال بردن غیرت خانوادههای ایرانی ساخته شده، در سینماها به اکران درآید؟
🔹چرا کسی به نمایش فیلم و محتوای آن که قرار است در برابر چشمان دختران و پسران و جوانان این جامعه که ارزشهای دینی الویت آن است، اعتراض نمیکند و فقط به دفاع بلاوجه نویسنده فیلم پرداخته میشود؟ این پرداختن به حاشیه و غفلت از اصلِ فاجعه نیست؟ رها کردن اصل که ترویج تفکرات فمینیستی و زیر سوال بردن روابط اخلاقی و شرعی در خانواده مسلمان ایرانی مهمتر است یا اظهارات نویسنده در دفاع از آن؟
🔹آیا با عذرخواهی خانم نویسنده اکران این فیلم هم در آینده ممنوع میشود یا باید شاهد نمایش فیلم در سینماهای سراسر کشور باشیم؟ البته به گمان من ساخت فیلم با این موضوع، و راه یافتن آن به جشنواره فجر با وجود ضعفهای فاحش در ساخت و اظهارات نویسنده در دفاع از قبح شکنی فیلم، هدفدار بوده و پررنگ کردن حاشیه (اظهارات نویسنده) برای دور شدن اذهان از اصل ماجرا (داستان فیلم) است که قرار است در آینده به نمایش در آید. چه بسا همین حاشیه کنجکاوی مخاطبان برای تماشای فیلم را دو چندان کرده و به فروش گیشه آن کمک کند.
✍️فاطمه میرزاییان
@mesbaherahpuyan