273.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐امروز جهان
🎊به عطر ولایت معطر است
💐زیرا روز ولادت
🎊موسی بن جعفر است
💐روئیده در بهشت ولایت
🎊گلی کز آن
💐در هر مشام
🎊رایحه ای روح پرور است
💐ولادت امام
موسی کاظم (ع ) مبارک💐
@meshkatqom
سلامتکده مشکات | ارگانیک
🧂 مطالب مربوط به نمک را میتوانید با #نمک_طبیعی دنبال کنید🌱 🧂 @meshkatqom
سلام بر مشکاتیای دوست داشتنی🥰
چطورین ⁉️
عیدتون مبارک🎊
در ادامه بحث سبک زندگی اسلامی
برای اصلاح سفره و رسیدن به سلامتی
علاوه بر اصلاح نمک موارد دیگری نیز
باید اصلاح بشه...
🫒
یکی از این موارد روغن است✨
روغن در غذای ایرانی ها نقش مهمی دارد.
امروزه، علم تغذیه ما را به بینشی رسانده است که اگر بخواهیم نیز نمیتوانیم از
اهمیت مواد غذایی در درمان بیماریها و پیشگیری از آنها غافل شویم.
به یاد داشته باشید بهترین این ماده،
نوعی است که از گیاهان حاصل آید
این روغنها از گل، برگ، ریشه و دیگر
قسمتهای گیاهان به دست میآیند.🌿🌱
شاید تا حالا چندین بار این سوال براتون پیش اومده که خوب بین این همه مدل های مختلف روغن خوراکی که تو بازار هست کدومشون رو انتخاب کنم؟
شایدم زیاد شدن این همه بیماری های مختلف بین مردم و مشکلات زیادی که افراد باهاش دارن دست و پنجه نرم میکنن شما رو به فکر روغن مصرفیتون انداخته باشه!
#روغن_طبیعی
تا زمانی که شما روغن ناسالم استفاده کنید تحت هیچ شرایطی بیماری شما به صورت همیشگی درمان نمیشه🫒
و داروهای شیمیایی فقط نقش تسکین دهنده پیدا میکنن نه ریشه کنی بیماری.
پس بیاین تغذیه خودتون رو اصلاح کنید تا نیازی به داروهای شیمیایی نداشته باشین.
ما هم در ادامه قصد داریم مقایسه ای از انواع روغن های خوراکی داشته و بهترین نوع روغن از منظر طب اسلامی ایرانی را معرفی نماییم.
#روغن_طبیعی
منابع روغن دریافتی ما سه نوع است:
روغن حیوانی (مثل دنبه و کره)
روغن های گیاهی غیرصنعتی (روغن زیتون، 🫒روغن ارده کنجد و …)
و روغن نباتی یا گیاهی صنعتی
📌یکی از مهم ترین مواد غذایی که تاثیر مستقیم بر سلامتی دارد، روغن خوراکی است.
انتخاب نوع مناسب روغن و نحوه صحیح مصرف آن در سلامت انسان و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی عروقی و سرطان نقش مهمی را ایفا میکند.
#روغن_طبیعی
روغن های نباتی صنعتی
روغن های خوراکی صنعتی همانند روغن های نباتی جامد و مایع، روغن های سردی هستند که بیش از آنکه فواید خوراکی داشته باشند دارای کاربردهای صنعتی هستند و چربی آنها از نوع ترانس است.
تحقیقات نشان می دهد چربی های ترانس، میزان کلسترول بد خون را افزایش داده و کلسترول خوب را کاهش میدهند.
چربی های ترانس در غذاهای سرخ شده، ساندویچ ها و روغن نباتی صنعتی به وفور یافت میشود.
۹۶درصد ماده اولیه روغن نباتی در ایران وارداتی است، که قسمت اعظم آن از گیاهان تراریخته بدست آمده است و ۸۰ درصد سهامش از آن عربستان می باشد. بنابراین روغن افتابگردان خوراکی در فروشگاه ها نیست حتی اگر اصل باشد.
#روغن_طبیعی
روغن های گیاهی غیر صنعتی
روغن های گیاهی غیر صنعتی شامل روغن هسته انگور، 🍇روغن زیتون و روغن کنجد و … هستند که کارخانه ای نباشند.
روغن زیتون 🫒خواص بسیاری دارد و سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی اکسیدان است که متاسفانه کارخانه ای این روغن پالم است
زیرا روغن اصلی دارای بو و طعم است.
روغن ارده کنجد بعد از اینکه کنجد را داخل آب و نمک قرار می دهند و تبدیل به ارده می کنند به دست می آید .
مزاج این روغن گرم و تر است و تا ۲۵۰ درجه حرارت را تحمل می کند.
#روغن_طبیعی