نگرانی از قدرت فزاینده نیروی دریایی ایران!
پایگاه آمریکایی «تسک اند پِرپس» درباره ناوشکن سهند گزارشی منتشر کرد و نوشت: «طبق گزارش رویترز، نیروی دریایی ایران یک ناوشکن جدید و بومی رادارگریز را به ناوگان خود اضافه کرد. این ناوشکن قابلیت حمل بالگرد را دارد و در آن پرتابگرهای اژدرها، انواع توپهای ضد هوایی و ضد سطحی، سامانههای موشکی سطح به سطح و سطح به هوا، سامانه دفاعی نقطهای، سامانه ضد زیردریایی، افزایش برد عملیاتی، قابلیت مانورپذیری بالا و همچنین سامانههای الکترونیکی وجود دارد که پیوستن آن به بقیه نیروی دریایی متعارف این کشور در دهانه تنگه از نظر استراتژیکی حساس هرمز، چالشی دیگر برای نیروی دریایی آمریکا است.» در ادامه این گزارش آمده است: «رونمایی از این ناوشکن، رونمایی از تازهترین چالش تکنولوژیکی برای کشتیهای نیروی دریایی آمریکا در منطقه است و نتیجه آن شرمساری بیشتر برای نیروی دریایی آمریکا در منطقه و تضعیف قدرت آن خواهد بود.»
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
کدام مجلس در راس امور است؟.pdf
154.8K
کدام مجلس در راس امور است؟
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
👌درس اخلاق سیاسی در درس خارج
🔴 متن و حاشیه سخن رهبری در مورد قانون بازنشتگی
🔹رهبر انقلاب در حاشیه درس خارج امروز اینطور فرمودند: دیروز یکی از آقایان بعد از درس تشریف آوردند جلو و با اوقات تلخی تمام گفتند که این بازنشستههایی که طبق قانون باید برکنار بشوند، اینها را برمیگردانند و این را به پای شما مینویسند، یعنی به پای من.
🔹[البته] این محبت است، منتها اشکالش این بود که سر من داد میکشید. من هم به ایشان یک قدری تند گفتم آقا! چرا داد میکشید؟! به هر حال ما خواستیم از ایشان هم معذرتخواهی کنیم.
🔹بعد هم در ادامه توضیح دادند که قانون اخیر مجلس درباره بازنشستگی، قابل دفاع است، اما مواردی هم وجود دارد که شاید لازم باشد از خدمات مدیر باتجربه بعد بازنشستگی هم استفاده شود.
🔻اما همه این ماجرا و این رفت و برگشت کلامی؛ درسی است آموزنده در سیاست و اخلاق.
1⃣یک طلبه در نهایت محبت و دلسوزی، بر سر امامش فریاد می کشد و اعتراض می کند.
2⃣رهبرانقلاب نسبت به تندی طلبه تذکر پدرانه می دهند و بعد از همین تذکر نیز عذرخواهی می کنند.
3⃣ رهبر انقلاب، اعتراض طلبه را پشت بلندگو می آورند تا اگر دیگرانی هم معترض باشند، صدای اعتراض شان شنیده شود و عذرخواهی خودشان را هم نه به گوش طلبه که علنی می کنند تا فرهنگ حکمرانی شود.
4⃣ موضوع را توضیح می دهند تا مَدرَس پاسخگوئی برای مسئولین جمهوری اسلامی باشد. دقت کنیم که طلبه محترم سوال نکردند، اعتراض داشتند. رهبری توضیح دادند تا شبهه برطرف شود و موجب عصبانیت و اعتراض فراهم نشود.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جستجوی نظامیان رژیم صهیونیستی برای یافتن تونلهای ادعایی در مرز لبنان از دید دوربین حزبالله
جنگ هیبریدی؛ وقتی عاشق قاتلتان می شوید!.pdf
156K
جنگ هیبریدی؛ وقتی عاشق قاتلتان می شوید
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
🔴 شوخیهای مطهری نتیجه پروپاگاندای BBC نیست؟!
🔹 علی مطهری، نایب رئیس مجلس مدعی شده که «بخشی از دلایل خروج ترامپ مخالفانی بودند که با کارشکنی اجازه ندادند برجام درست اجرا شود.» این اولین بار نیست که مطهری ناکامی برجام را تقصیر دیگران میاندازد تا دولت را تبرئه کند. پیش از این حتی آزمایشهای موشکی را مخل برجام دانسته بود!
🔸این بار، اما واکنش بهمن کلباسی ، خبرنگار بی بی سی بازتاب گستردهای داشته، واکنشهایی در فضای مجازی که به علی مطهری میگوید حتی خبرنگار بیبیسی هم که همیشه حامی غرب و علیه ایران است، موضوع را دریافته، اما نایب رئیس مجلس ایران میخواهد همیشه در جاده خاکی براند!
🔹 بهمن کلباسی در مورد این موضع علی مطهری مینویسد: «این شوخیها چیست که نایب رئیس مجلس ایران میکند؟ تأسیسات هستهای که سهل است، اگر ایران همه موشکهایش را بار میزد، میرفت کاخ سفید تحویل میداد، باز ترامپ، بولتون و پمپئو با فشار نتانیاهو و حمایت و تشویق شدید میلیاردر اسرائیلی-امریکایی شلدون ادلسون از برجام خارج میشدند.» حد تجاهل و تغافل علی مطهری به جایی رسیده که دیگر دشمنی ترامپ و بولتون و نتانیاهو را خبرنگار بی بی سی باید به او یادآور شود.
🔻 خبرنگار بی بی سی هم البته صادق نیست که اگر بود، همین موضع را در رسانهاش میگرفت و نه در صفحه شخصی توئیترش.
💢 علی علیزاده در این مورد مینویسد: «موضع نایب رئیس مجلس نه فقط ضدملی وخودزنی که چنان از بدیهیات سیاست پرت است که خبرنگار BBC آن را شوخی خوانده؛ دو سؤال: کلباسی چرا تابه حال جرئت بیان همین نقد را در BBC نداشته؟ این میزان پرتی و بیسوادی از سیاست بینالملل محصول ۹سال پروپاگاندای BBC نیست؟ برای شخص بهمن کلباسی احترام قایلم. اما معتقدم نمیتوان در توئیتر با تیراژ چند ده هزار واقعیت سیاست سلطه را افشا کرد و بعد در یکی از استعماریترین رسانههای تاریخ زبان فارسی با تیراژ چند ده میلیون کار کرد که وظیفهاش تحمیق روزانه تودههای طبقه متوسط ایران درباره سیاست خارجی است.»
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
پاسد اشت 16 آذر چگونه؟
16 آذر 1332 روز جشن کودتا گران برای به زنجیر کشیدن ملت غیور ایران است، روزی است که باید شاه ایران از بانیان کودتا قدردانی کند و در واقع به کسانی که باکودتا دوباره به وی قدرت بخشیدند، ارادت خود را ثابت کند و البته کشتن مخالفان کودتا کمترین کاری است که شاه برای این امر می توانست انجام دهد.
و اکنون در چهل سالگی انقلاب چگونه باید این روز را پاس بداریم؟
با تشریح جنایات آمریکا یا تطهیر آن؟
با تقویت روحیه استکبار ستیزی یا ترویج آمریکا هراسی؟
با تقویت انسجام داخلی یا کوبیدن بر طبل تفرقه؟
با جهاد خدمت رسانی به مردم یا چشم دوختن به مذاکره با غرب؟
با مدیریت انقلابی یا مدیریت تکنوکراتی؟
با تقویت امید و اعتماد مردم به نظام یا مأیوس کردن آنها ؟
با اتکا به درون و اعتماد به جوانان یا دور زدن قانون بازنشستگی؟
با تلاش برای اجرای عدالت یا تئوری پردازی برای عدالت انحرافی؟
با«أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ» یا «أَشِدَّاءُ بَيْنَهُمْ رُحَمَاء عَلَى الْكُفَّارِ»!؟
با کمک به ملت های مظلوم منطقه یا خندیدن با روباه های پیر؟
با ایجاد شفافیت سلوک مسؤلان و نمایندگاه یا ادعاهای پرطمطراق؟
با پیگیری مطالبات مردم یا مطالبات 1-5 ؟
با روایتگری آمریکا از زبان صادق زیبا کلام یا از زبان قندچی، هرندی وشریعت رضوی؟
خلاصه آنکه در 16 آذر جای جلاد با شهید را عوض نکنیم.🇮🇷
قاسم حبیب زاده
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
🔴 افول مدعی کدخدایی
🔻بنیانگذاران جمهوری ایالات متحده امریکا که اکثرا از فراماسونرها و پیروان ایده های لیبرالیستی و مدافع صریح سرمایه داری بودند از آغاز استقلال امریکا آرزوی تحقق یک قدرت فراگیر و جهان خوار و یک امپراطوری را در سر می پروراندند. جورج واشنگتن در این خصوص در نامه ای به جان لافایت یکی از اهداف جمهوری امریکا را تبدیل شدن به یک امپراطوری جهانی برمی شمرد!!
🔸اکنون و بعد از گذشت دوقرن از اعلام استقلال آمریکا نشانه های افول ایالات متحده امریکا بیش از پیش هویدا شده است به طوری که متحدین آنها نیز گاهی برخلاف میل آن رفتار می کنند. نوام چامسکی هم آمریکا را امپراطوری در حال سقوط مینامد و فرید زکریا از جهان پساآمریکایی سخن می گوید و به تعبیر بوچانان سیاستمدار جمهوری خواه آمریکایی ، آمریکا اکنون جهانی را به ارث گذاشته است که در آن کره شمالی به سلاح هستهای دست یافته، چین به قدرتی بزرگ تبدیل شده، روسیه ناوگان و هواپیماهای خود را روانه حریم هوایی ناتو کرده و فقط سایهای از ناتو باقی مانده است.
🔹نهایتاً جمهوری اسلامی ایران علی رغم تمام فشارها بازیگر معادله ساز و قدرت منطقه ای شده است و آمریکا قدرت نرم افزاری و سخت افزاری خود را از دست داده و به تعبیر رهبرفرزانه انقلاب انشاالله رو به افول است.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
اصولگراها برنده انتخابات آتی هستند؟!
دکتر صادق زیبا کلام در یک اظهار نظر قابل تامل گفته است در انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ بی تردید اصولگراها برنده انتخابات خواهند بود. اینکه اصولگرا یا اصلاح طلب و یا افراد دیگری در انتخابات پیروز شوند فرع موضوع است، اصل موضوع خدمت رسانی، حل مشکلات مردم، خود اتکایی، ولایت محوری و صیانت از اصول و آرمانهای انقلاب اسلامی است. مهم آن است که در انتخابات های آتی افرادی رای آورند که به وعده های خود وفادار بوده و برای حل مشکلات جامعه با تمام وجود خدمت کرده و از حاشیه سازی و اختلاف افکنی پرهیز نمایند. متاسفانه مردم بعد از دو انتخابات گذشته مجلس و ریاست جمهوری تلاش شایسته ای از طرف منتخبان برای حل مشکلات و عمل به وعده ها مشاهده نکردند و شاید کلام دکتر زیبا کلام ناظر به این واقعیت ها باشد، اما با توجه به سابقه سیاسی و تلاش های انتخاباتی ایشان برای جریان حاکم، برداشت های دیگری از اظهارات ایشان می توان نمود:
۱. طرح زود هنگام مباحث انتخاباتی می تواند برای انحراف از ناکامی های دولت در رفع مشکلات موجود و در آینده ارائه آدرس غلط باشد.
۲. سرخوردگی از جریانی که مردم را برای رای دادن به به آنها فریب داده است.
۳. آماده سازی افکار طرفدارن جریان خود برای شکست های احتمالی در آینده.
۴. القای اطمینان غفلت افزا برای جریان رقیب خود.
۵. تحریک زیرکانه رقیب خود برای تکثر لیست های انتخاباتی.
اما جدای از مطالب فوق اکنون برای دولتمردان و مسولان و نمایندگان وقت خدمت به مردم است و برای رای دهندگان وقت مطالبه خدمت و تامل در رای هایی که دادند، امید که حاشیه سازان سیاسی و رسانه ای درک این واقعیت را داشته باشند و منافع ملت را فدای مطامع خود نکنند.🇮🇷
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
چرا رهبری مستقیم وارد حل مشکلات نمیشوند؟
مدتی است با توجه به افزایش مشکلات اقتصادی و معیشتی و ضعف دستگاههای اجرایی در بخش های مختلف، عامدانه در این سوال دمیده می شود و یا عده ای از سر ارادت این پرسش را مطرح کرده اند که "چرا رهبری مستقیم وارد حل مشکلات نمی شوند؟"
حتی برخی بزرگان در جلساتی به حضرت آقا گفتند، شرایط کشور عادی نیست تا از طرق عادی مشکلاتش حل شود و تلویحا" خواستار ورود مستقیم ایشان شدند؛ اما ایشان ضمن توجه به شرایط خطیر (و البته نه بحرانی)کشور صراحتا" فرمودند:"ایجاد تشکیلات موازی با دولت هم ،راه اصلاح نیست...کار جهادی باید انجام بگیرد اما به وسیله چه کسی؟به وسیله خود مسئولین؛ در مجاری قانونی باید این کار انجام بگیرد.بله ،یک موردی ممکن است باشد که مسئول دستگاه دولتی،قانون جواب ندهد،احتیاج باشد یک کار بر خلاف قانون انجام بدهد، احتیاج باشد از ما اجازه بگیرد که ما حتما" همراهی و کمک خواهیم کرد؛ این مشکلی ندارد....اما کار را باید خود مسئولین مربوطه انجام بدهند. کار موازی در کنار دستگاه دولتی کار موفقی نیست؛این تجربه قطعی این حقیر است در طول این سالها".
آنچه در ماجرای ساده بازنشستگان و پیش از آن در استجازه رئیس قوه قضائیه برای برخورد با مفسدان اقتصادی و کمک و همراهی رهبری با دستگاه ها اتفاق افتاد، دور اندیشی و حکمت رفتار رهبری معظم انقلاب اسلامی را یکبار دیگر آشکار ساخت.
در این دو مورد، رهبری مستقیما" وارد نشدند و صرفا" برای کمک به دستگاه های مجری، مانع را برداشتند اما این همه هیاهو و سوال و ابهام پراکنده شد؛آیا اگر رهبری خود مستقیما" وارد مسائل مختلف کشور می شدند یا بشوند دهها سوال و اما و اگر از سوی افکار عمومی و نخبگان بی غرض و افراد مغرض مطرح نمی شود که چرا و چرا؟!
ورود مستقیم رهبری به حل وفصل مشکلات کشور در بخش های مختلف،صرف نظر از اینکه اولا"عملا" ممکن نیست و سازوکارها و عِدّه و عُدّه دستگاه رهبری کفاف چنین ورودی را نمی کند و ثانیا"منجر به سلب مسئولیت دستگاهها از خودشان می شود و ثالثا" در مواردی مردم سالاری را مخدوش می کند،سوالات و ابهاماتی را هم متوجه رهبری خواهد کرد که به هیچ وجه به صلاح این جایگاه نیست.
البته همانطور که خود معظم له تصریح کرده اند،رهبری در شرایط خاص و در صورت نیاز،در برداشتن موانع از سر راه دستگاهها هر چند آن مانع قانون باشد، با استفاده از اختیارات قانونی و شرعی خود،مساعدت کرده و خواهند کرد و این(گره گشایی از کار دستگاه های اجرایی) یکی از اصول حاکم بر تصمیمات رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
نهاد رهبری، نهاد مهم و مقدسی است که باید به عنوان فصل الخطاب باقی بماند و در شرایط حساس حلال مشکلات باشد و نباید اجازه داد درگیر مسائلی شود که این جایگاه را تقلیل دهد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
رئیسجمهور در سفر به سمنان و در مراسم روز دانشجو گفته است: «راه حل مشکلات شفافیت است نه جنجال؛ و افایتیاف خوب باشد یا بد، زیرساخت و لازمه ارتباط مالی با بانکهای جهانی است.» جملهای که نشان میدهد پیوستن به افایتیاف از نظر آقای روحانی حتمی و قطعی است! اما آنچه در این میان سؤالبرانگیز است اینکه چرا در سالهای پیش «افایتیاف» برای اقتصاد و مراودات اقتصادی ایران تا این حد اهمیت نداشت؟ پاسخ را باید در اظهارات محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه یافت، روزی که وی به مجلس شورای اسلامی رفته بود تا مجلس را برای پیوستن به «افایتیاف» ترغیب کند، آنجا که میگوید: «تضمین نمیدهم با پیوستن به این کنوانسیون مشکلات مالی کشور حل شود. اما میتوانیم تضمین بدهیم که با نپیوستن به این لایحه، آمریکا بهانه مهمی برای افزایش مشکلات پیدا خواهد کرد.» این یعنی «گرفتن بهانه از دست دشمن» موضوع اصلی است که باید اتفاق بیفتد. اما گرفتن بهانه از دشمن یا به عبارت دقیقتر، عقبنشینی مجدد برای تحقق وعدههایی که پیشتر ایران امتیازهای گستردهای برای تحقق آن داده است! چه نفعی برای ما خواهد داشت؟ مگر اساساً برجام و تعهدات ایران که به گواه آژانس انرژی اتمی مو به مو اجرا شده، برای رفع تحریمها و همان مشکلاتی نبود که رئیسجمهور در سفر اخیر خود آن را به «افایتیاف» پیوند زد؛ پس چرا حالا نه تنها برجام با وجود تعطیلی نزدیک به مطلق برنامه هستهای ایران کارکرد خود را از دست داده است، بلکه شاهد تکرار امتیازدهیهایی، چون پیوستن به «افایتیاف» هستیم که مشخص نیست تا چه اندازه ما را به مقصد برساند؟ مشخص نیست چه تضمینی وجود دارد که پیوستن به «افایتیاف» برجام دومی نشده و تأمین منافع کشور به دادن امتیاز دیگری منوط نشود؟ مشخص نیست این تسلسل و دور باطل تا کی ادامه خواهد داشت و پایان زیادهخواهیها یا به تعبیر محمدجواد ظریف بهانهگیریها تا چه زمانی است؟
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
🔴پشت پرده بیانیه انگلیسی گروهک انصار الفرقان !
🔹این سوال برای بسیاری از مخاطبین مطرح است که چرا وقتی عملیات تروریستی در داخل خاک ایران و علیه یک هدف ایرانی انجام شده, چرا بیانیه گروه انصار الفرقان تنها به زبان انگلیسی منتشر شده است!؟!
♦️دلیلش مشخص است! نه تنها اتاق فکر تروریست ها در خارج از چابهار و مرزها قرار دارد بلکه هدف اصلیشان هم جلب فیدبک خارجی است تا داخلی!
🔹چرا ؟
♦️در حال حاضر کشور ما فاقد یک بندر ژرف دریا (با عمق بالا) است و کشتی های غول پیکر بالای وزن ۱۰۰ هزار تن قادر نیستند در بنادر ایران پهلوگیری کنند و ناچارا برای انتقال کالاهای مورد نیازمان این کشتی ها به بنادر امارات مراجعه می کنند و پس از تخلیه بار تجار ایرانی و حتی آسیای میانه ای بایستی از طریق کشتی های کوچکتر بار خود را به بنادر ایران و سپس مقاصد مورد نظرشان منتقل کنند!
♦️طبیعتا تداوم سرمایه گذاری خارجی در این بندر می تواند بندر چابهار را نه تنها به مهمترین بندر ایران تبدیل کند بلکه این بندر به رقیب مهم و البته با صرفه بنادر مهمی از جمله بندر خلیفه در امارات بدل خواهد شد!
♦️ لذا بروز هرگونه تداخل در توسعه این بندر مهم می تواند منجر به تداوم سودجویی بنادر اماراتی و تثبیت موقعیت آنها در منطقه شود!
♦️ لذا می توان نتیجه گرفت که دلیل انگلیسی بودن بیانیه گروهک تروریستی انصار الفرقان انتقال پیام نه به مخاطب ایرانی بلکه سرمایه گذار خارجی و عمدتا انگلیسی زبان (زبان غالب مورد استفاده تجار هندی) است تا وی نسبت به تداوم سرمایه گذاری خود در این پروژه استراتژیک انحصار شکن مردد شود و انحصار اقتصادی همچنان در دست برخی شیوخ مرتجع جنوب خلیج فارس باقی بماند!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
شرایط موجود بر دولت تحمیل شده است... دولت در موقعیتی قرار گرفته که در ایجاد این وضعیت نقش و دخالتی نداشته است و به نوعی این وضعیت بر دولت تحمیل شده است»، «افکار عمومی اگر بخواهد قضاوت منصفانهای در ارتباط با عملکرد دولت داشته باشد، قطعاً باید شرایطی که بر آن تحمیل شده و در کشور وجود دارد را در نظر بگیرد. اوضاع و شرایط فعلی نتیجه کارشکنی دلواپسان داخلی و عوامل خارجی است»، «نمیشود همه تقصیر را متوجه دولت دانست. واقعیت این است که گروههایی در کشور وجود دارند که دارای قدرت هستند که در مقابل آقای روحانی ایستادهاند و این مخالفان تا به حال به نوعی موفق شدهاند و دولت را در تنگنا قرار دادهاند.» این عبارات بخشهایی از مطلبی است که روزنامه اصلاحطلب «ابتکار» منتشر کرده است! درباره این جملات نکات و مسائل بسیار مهمی وجود دارد و از زوایای گوناگونی میتوان به آن نگریست و آن را تحلیل کرد! اما آنچه در این مطلب مورد نظر است، این است که وارد شدن به مشکلات کشور و دفاع از دولت با ایجاد دوقطبیهای کاذب و طرح مسائلی که در جهان واقع نیز صحت ندارد و دمیدن در شیپور تفرقه چه کمکی به کشور و حل مشکلات مردم میکند! در شرایطی که همه نیروهای کشور باید برای مقابله با زیادهخواهیهای آمریکا و طرفهای غربی در کنار هم قرار بگیرند، چه کسی از اختلاف انداختن در داخل و مقابل هم قرار دادن نیروهای کشور سود میبرد؟ نتیجه این جملات و دوگانگیها چیزی جز تحلیل رفتن قدرت ملی و تأمین منافع حزبی و جناحی است؟ در این روزها عقل و خرد سیاسی حکم میکند به جای زمینهسازی برای فصل جریانهای داخلی، تلاشها برای همافزایی افزایش یافته تا به واسطه این همافزایی از چالشهای پیش رو عبور کنیم. انشاءالله
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
ماله کشی بر خشونت غرب!
روزنامه هایی که هواخواه لیبرال دمکراسی غرب هستند ، این روزها هویت خود را با ماله کشی بر خشونت پلیس فرانسه افشا میکنند.
روزنامه هایی که به انحاء مختلف از آزادی و مدارا در غرب داد سخن می دهند و با خود باختگی تمام آرزوهای جوانان را در داخل کشور دست نایافتنی تصویر می کنند و برای آنها از غرب قبله آمال می سازند، در برابر خشونتی که این روزها پلیس فرانسه نشان می دهد و رئیس جمهور فرانسه از این خشونت ها تمجید می کند، سکوت کرده و به همان حاشیه سازی های قدیمی مانند نا تمام ماندن سخنرانی فلان سخنران اصلاح طلب یا نامه جهانگیری برای رفع حصر و ... می پردازند.
این خط رسانه ای نمونه بارزی از نفوذ فکری غرب در حوزه رسانه ای کشور است که اگر برای آن چاره جویی نکنیم، باز امثال ملکم خانها و تقی زاده های دوران انقلاب مشروطه سر برآورده و سند ذلت مردم ایران را در برابر نظام سلطه امضاء خواهند کرد.🇮🇷
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
ادعاي پولشويي و ايستادن در جايگاه پاسخگويي.pdf
73.7K
ادعاي پولشويي و ايستادن در جايگاه پاسخگويي
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
عبور از انتخابات و دستور به نافرمانی مدنی!
سعید حجاریان اظهار داشت: «تاکتیک اصلی اصلاحات، سازماندهی نیروها از پایین است. این روش در گسترش احزاب، سازمان آهنین، بسیج تودهای و انواع سازمانهای مردمنهاد متجلی میشود و حتی بعضی مواقع میتوان به نافرمانی مدنی فکر کرد. اساساً معتقدم فشار از پایین با انتخابات پدید نمیآید. پس باید گفت، پروژه اصلاحات به انتخابات گره نخورده است؛ زیرا انتخابات به معنای کنونی آن، مصداق گدایی قدرت است... نافرمانی مدنی در خلأ شکل نمیگیرد. پیش از آن، ابتدا باید تجمع سلولی داشت و اقداماتی، مانند کتابخوانی، جزوهخوانی و... صورت داد و سپس تجمعهای موضوعی و بعد هم تجمعهای سراسری انجام شود. بعد از اینهاست که نوبت نافرمانی فرامیرسد.» به نظر میرسد، نظریهپردازان اصلاحات که از همراهی مردم در انتخابات آتی به واسطه عملکرد دولت، مجلس و شورای شهر اصلاحطلب ناامید شدهاند، بار دیگر به دنبال آن هستند که شبکهسازی، آشوب و اردوکشی خیابانی و... را در دستور کار قرار دهند!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
🔴مصدق کار خوبی کرد که مجلس را منحل کرد‼️
🔹سعید حجاریان در مراسم روز دانشجو در دانشگاه تربیت مدرس در پاسخ به دانشجویی که گفت وقتی رای میخواهید به مردم رجوع می کنید اما الان برای همه مشکلات مردم را رها کرده اید گفت:
🔹مشکل ما در کار سیاسی و رویکرد سیاسی است
🔹مشکل اصلاح طلبان این است که همه چیز را در انتخابات دیدند اما انتخابات همه چیز نیست. اما موضوع این است که چندین کار سیاسی میشود کرد؟
🔹مشکل ما این است که از تاریخ یاد نمی گیریم و همین میشود که اشتباهات خود را چندین بار تکرار میکنیم. مصدق وقتی که دید مجلس به کار مردم نمیآید و دردی از مشکلات مردم حل نمیکند آن را منحل کرد و گفت این مجلس موضوعیت ندارد.
🔹برخی میگویند چرا مصدق این کار را کرد اما من میگویم که خوب کاری کرد چون این یک راهکار سیاسی بود!!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
[In reply to معیار]
📊نظرسنجی مشاور ولیعهد امارات از مخاطبان توییتر خود مبنی بر بزرگترین خطر امنیتی علیه موجودیت کشورهای عربی
💬 با تمام تلاش ها و تبلیغاتی که صهیونیستها برای تخریب چهره ایران و روابط ایران با کشورهای عربی طی سالها انجام دادهاند، این نظرسنجی نشان از نگاه منفی مردم عرب زبان نسبت به رژیمصهیونیستی دارد
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
یکی از ناکارآمدترین دولتهای پس از کودتای ۲۸ مرداد!
روزنامه اصلاحطلب «قانون» در گزارشی با حمله شدید به دولت دوازدهم نوشته است: «دولت دوم حسن روحاني را ميتوان يكي از دولتهاي ناكارآمد پس از انقلاب ولو بعد از كودتاي 28 مرداد خواند.»(!) پیش از این ادعای عجیب، حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران نیز گفته بود: «نیمی از دولت روحانی صرف برجام شد و محبوبیت روحانی به حداقل رسیده است.» غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران هم در گفتوگو با ماهنامه «اندیشه پویا» بالاتر از مرعشی اظهار داشته است: «روحانی اگر نمیتواند کاری کند، میتواند به عنوان یک قهرمان کنار برود و بگوید ایهاالناس من میخواستم کاری کنم نشد، به دیوار بسته خوردم و حالا کنار میروم.» فائزه هاشمی نیز به «فایننشالتایمز» انگلیس گفته بود: «اینطور احساس میشود که آقای روحانی، مسائل کشور را رها کرده است.» عارف نیز گفته است: «دولتی را روی کار آوردیم که نمیخواهد یا نمیتواند منویات اصلاحات را پیاده کند؛ البته منطقی هم نیست رودرروی آن بایستیم. ما مجبوریم صورتمان را با سیلی سرخ کنیم.»
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش