eitaa logo
معیار
43.2هزار دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
14.1هزار ویدیو
1.6هزار فایل
ارتباط با مدیر @saamen12
مشاهده در ایتا
دانلود
پرسش‌های بی‌پاسخ! «بدون‌ شک واقعیت‌های معیشتی و مشکلات وارد شده بر مردم ایران به دلیل تحریم‌ها، قابل کتمان نیست... تندروها بهتر است دست از چوب لای چرخ کردن دستگاه دیپلماسی بردارند و بگذارند مردم ایران از این وضعیت رهایی یابند.»؛ «چهارمین افت پیاپی نرخ دلار در روزی که شاخص بورس اوراق بهادار تهران نیز به اخبار حضور ناگهانی وزیر امور خارجه در نشست سران جی‌7 واکنش مثبت نشان داد. مذاکرات ابتدایی محمدجواد ظریف با امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه زمینه‌ساز نگاه مثبت بازار سرمایه به آینده اقتصادی ایران و خروج سرمایه‌ها از بازار ارز است.» و جملاتی مشابه که روز گذشته در رسانه‌های اصلاح‌طلب و از زبان چهره‌هایی مانند صادق زیباکلام، فریدون مجلسی و دیگران منتشر شده! تا بار دیگر شاهد باشیم رسانه‌های اصلاح‌طلب با سرعتی باور نکردنی تمام تجربه‌های گذشته از مذاکرات و نتیجه اعتماد به غرب را فراموش کرده، در مدح و ثنای مذاکره نوشته و اعلام کرده‌اند تنها راه عبور از مشکلات، مذاکره با آمریکاست! همان‌گونه که در زمان مذاکرات هسته‌ای، بسیاری از این استدلال‌ها و موضوعات برای توجیه «امضای کری تضمین است.» منتشر می‌شد، اکنون نیز با ظهور کوچک‌ترین نشانه‌ها از امکان مذاکره مجدد با آمریکا، همان استدلال‌ها به طور گسترده از سوی رسانه‌های این جریان بازتولید می‌شود. در این میان پرسش‌هایی وجود دارد که هرگز به آنها پاسخ داده نشده است؛ چرا این جریان سیاسی تا این حد به غرب امیدوار است؟ دلیل بی‌اهمیتی و بی‌اعتباری توان داخلی برای عبور از مشکلات در نگاه و رویکرد این طیف چیست؟ چرا این چهره‌ها همواره کلید حل مشکلات را در دست دشمنان ملت ایران می‌بینند؟ کشورهایی که در عمل دشمنی آنها ثابت شده و می‌توان آثار خصومت آنها با ملت ایران و اقدامات خباثت‌آمیزشان را در طول تاریخ مشاهده کرد؛ موارد متعددی که از مردادماه 1332 تا توافق هسته‌ای پیش روی همه ما قرار دارد!
دولت و اولويت فرهنگ هفته دولت فرا رسيده و فرصت براي نقد و بررسي عملکرد دولت و مرور انتظارات و مطالبات از دستگاه اجرايي کشور فراهم شده است؛ انتظاراتي که بخشي از آن از حقوق ملت بوده و مسئولان بايد در قبال آن پاسخگو باشند. اين انتظارات برآمده از اين حقيقت است که دولت را مي‌توان موتور محرکه نظام اسلامي براي پيشرفت و توسعه دانست. قدرت اجرايي دولت هموارکننده مسير تغيير و حرکت جامعه به سوي اهداف و آرمان‌هايي است که در اذهان خود مي‌پروراند. دولت، تحقق اهداف را با بسيج امکانات مادي و معنوي کشور محقق می‌کند و با ابزارهاي مؤثري که در اختيار دارد، خواسته‌هاي خود را بر جامعه تحميل مي‌کند؛ در نتيجه وضع موجود تا حدود زياد محصول سياستگذاري‌هاي مجموعه قوه مجريه و عملکرد دولت است. در اين ميان، يکي از شروط حياتي موفقيت دولت‌ها، تشخيص دقيق فوريت‌ها و اولويت‌هاست. باید توجه داشت که بدون اولويت‌سنجي، هم توان و انرژي کشور به درستي خرج نخواهد شد و هم آفت و مشکلات کشور جامعه را آزار خواهد داد؛ اما درباره اينکه اولويت‌ها در نظام جمهوري اسلامي چيست بايد پاي صحبت حکيم فرزانه انقلاب اسلامي بنشینیم. معظم‌له در طول سال‌های متمادي همواره تلاش کرده‌اند تا در عرصه‌هاي گوناگون اولويت‌ها را مورد توجه قرار دهد و مسئولان و متوليان امور را به پرداختن به آن موضوع ترغيب کند و در مواردي موظف بدارند. حکيم فرزانه انقلاب اسلامي در آخرين ديدار با اعضاي دولت دوازدهم تأکيد کردند که «اقتصاد و فرهنگ دو مسئله مهم کشور است.» از منظر معظم‌له هرچند آنچه امروز براي مردم فوريت دارد تنظيم اقتصاد و معيشت است، نبايد فراموش کرد که تدبير صحيح عرصه اقتصاد نيز بدون تصحيح و ارتقای سطح فرهنگ ممکن نخواهد بود. امروز بخش عمده‌اي از معضلات اقتصادي در معضلات اخلاقي و فرهنگي جامعه نهفته است. فرهنگ کار، فرهنگ مصرف، فرهنگ تعاون و همکاري، اعتماد به نفس اجتماعي، روحيه صبر، ايستادگي، مقاومت و... مقولات کليدي هستند که بدون تقويت، ارتقا و اصلاح آنان، امکان حل مشکلات اقتصادي نيز ممکن نخواهد بود. متأسفانه فرهنگ و ارزش‌هاي فرهنگي مقوم هويت جامعه اسلامي، در سال‌هاي اخير چندان مورد توجه دولت نبوده و این نهاد، رسالت چنداني براي خود در اين عرصه قائل نبوده است؛ غافل از اینکه بخشي از مشکلات گره‌خورده پيش روي دولت به همين غفلت تاريخي باز مي‌گردد. دو سال باقی‌مانده از عمر دولت اعتدال، فرصتي براي جبران ‌بخشي از بي‌توجهي‌ها به عرصه فرهنگ خواهد بود.
98-06-09.pdf
873.8K
نشريه پيشخوان خبر شماره 250 - شنبه 9شهريور ماه
عاشورا منبع رویش های بی پایان مجالس بیشمار عزاداری دهه اول محرم در مساجد، حسینیه‌ها، هیات ها و مجالس خانگی که به همت عاشقان امام حسین علیه السلام در سراسر ایران برگزار گردید، ضمن اثبات مکرر دلدادگی مردم به پیامبر گرامی اسلام (ص) و خاندان مطهر ایشان، پیام های اجتماعی و سیاسی دیگری هم به دنبال داشت: ۱) حضور این خیل عظیم باطل السحر هجمه‌های اعتقادی و فرهنگی دشمنان ملت ایران در طول یک سال از محرم سال گذشته تاکنون است، چرا که پیام مجالس امام حسین علیه السلام چیزی جز احیای آموزه‌های دینی در دل و جان مردم نیست. ۲) پایه اقتدار ایران بر قدرت نرم اعتقادی ملت خویش است و مکتب عاشورا هر ساله عمق این قدرت را بیشتر می کند. ۳) ایده نظام اسلامی در طول ایده قیام عاشوراست و مجالس عزاداری امام حسین علیه السلام هر ساله مقوم این ایده است، لذا هجمه‌های غرب گرایان به مجالس عزای حسینی از این زاویه قابل فهم است. ۴) ایران اسلامی از بدو شروع انقلاب خود تاکنون شهید کاوه ها، همت ها، باکری ها ... و حججی های خود را از مجالس محرم گزینش کرده است، لذا عاشورا منبع رویش های بی پایان انقلاب اسلامی است. ۵) ....، حال باید مراقب این منبع قدرت باشیم، چراکه یکی از هدف گیری های خطرناک دشمن "منبع قدرت" است تا آنرا از کارکردهای خود بیاندازد. با این اوصاف ما را از مصاف با یزیدیان دوران چه باک درحالیکه ما امام حسین علیه‌السلام را داریم که با عاشورای خود دل امت اسلام را در مقابل جهان استکبار چنان قرص و محکم کرده است که شکست به هیچ عنوان در آنها راه ندارد.🤝🇮🇷 قاسم حبیب زاده
فردای پس از عاشورا چرخش روزگار ما را به فردای روز عاشورای سال 61 هجری قمری کشانده است. عاشورا به ظاهر پایان زندگانی آنانی است که سبک زندگی حسینی را مبنا و معیار زیست خود قرار دادند و بر سر پیمان‌شان با امام‌شان تا سر جان ایستادند و سرنوشت‌شان به چنان مرگي باشکوه ختم شد که برای همیشه تاریخ حیات ابدی یافتند و عند ربهم یرزقون شدند و نامشان قلب همه عاشقان عزت و حقیقت را پس از قرنها می‌لرزاند! فردای عاشورا اما سرآغاز سبک زندگی نوینی است که با محوریت و پرچمداری زینب کبری(س) آغاز می‌گردد، برای آنانی که هنوز پس از حسین(ع) زنده‌اند! این انفجار حقیقت، باید رسولانی همچون زینب(س) داشته باشد تا اولا پیام شهیدان را به همه بشریت در همه اعصار برساند، ثانیا اجازه ندهد تا پروپاگاند یزیدیان و مافیای تاریخ حقیقت را وارونه کند و صدای شهیدان را در حلقوم خفه نمايد! ثالثا: منتقم خون شهیدان مظلوم بشریت شده و تداوم بخش راه شهیدان باشند و یزیدیان عالم را رسوا کنند! واگر غیر از این بود، زندگی بی حسین(ع) و پس از حسین(ع)، زندگی آنانی است که تن به هر خفتی می‌دهند تا زنده بمانند! این تعبیر جاودانه که «آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، و آنان که مانده‌اند باید کاری حسینی کنند، وگرنه یزیدی‌اند!» دکترینی برای فردای پس از عاشورا است! برای همه آنانی که حماسه کربلا و نهضت اباعبدالله(ع) را آرمان و الگوی زندگی خود قرار داده اند و اینک پس از حسین(ع) همچنان زنده هستند! فرموده اند که: «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» و این تفسیر حقیقی تقابل تاریخی جبهه حق و باطل است که امروز در قرن پانزدهم هجری به صف آرایی جبهه مقاومت در برابر اردوگاه استکبار جهانی رسیده است. امروز ملت بزرگ ایران پرچمدار نهضتی بزرگ در مواجهه با یزیدیان زمانه هستند که با همه توان به تقابل با عدالت و آزادی بشریت صف آرایی کرده‌اند. امروز درخت تناور مقاومت چهل ساله ملت ایران شاخ و برگ‌های خود را در سطح جهان از فلسطين و لبنان و سوریه و عراق تا افغانستان و یمن گسترانده است. این اردوگاه امروز تاب و توان و خواب و راحتی را از دشمن ربوده و آن را جان به لب کرده است. امروز حسینی بودن، ایستادگی و حمایت از این اردوگاه است و فهم این حقیقت که انقلاب اسلامی تداوم‌بخش حماسه عاشورا است، مهم‌ترین دستاورد عزاداری حسینی است که اگر با انجام وظیفه همراه شود، می‌تواند متضمن سعادت دنیا و آخرت باشد. اگر قرار باشد سبک زندگی‌مان از دیروز تا فردای عاشورا تفاوتی نکرده باشد، آگاه باشیم که ذیل باران رحمت حسین(ع) تنها به حداقل‌هایی قناعت کرده‌ایم! هیئت رفتن‌ها و سینه‌زنی‌ها و حسین حسین گفتن‌ها، زمانی نجات‌بخش و ارزشمند است که به یاری‌رسانی به امام جبهه حق بینجامد!
چه باید کرد؟ «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان: «ایران باید به پایبندی کامل به توافق هسته‌ای بازگردد، در غیر این صورت این ریسک وجود دارد که ما امکان حصول یک خروجی مسالمت‌آمیز برای حل مسئله را از دست بدهیم.» سخنگوی اتحادیه اروپا: «ما همواره به صراحت اعلام کرده‌ایم تعهد ما به توافق هسته‌ای، به پایبندی کامل ایران [به این توافق] بستگی دارد. ما به ایران توصیه می‌کنیم تمام فعالیت‌های ناهمخوان با تعهداتش ذیل برجام را به عقب بازگردانده و از هر اقدام دیگری که حفظ و اجرای کامل این توافق هسته‌ای را تضعیف می‌کند، خودداری کند.» اروپا پس از خروج آمریکا از زمان برجام، که بیش از یک سال از آن می‌گذرد، وظیفه‌اش این بود که با طرح سخنان فریبنده و اعلام اینکه در مقابل آمریکا و در کنار ایران است، زمینه‌ساز حفظ توافق هسته‌ای شود و پایبندی تهران به تعهدات هسته‌ای را تضمین کند تا همراه با حفظ تعهدات ایران در برجام، آمریکایی‌ها بتوانند کارزار فشار حداکثری علیه تهران را آغاز و به خیال خود تهران را تسلیم کنند! اما حالا پس از شکست این سناریو و کاهش تعهدات هسته‌ای ایران در پاسخ به بدعهدی طرف‌های غربی، شاهد تغییر مواضع پایتخت‌های اروپایی هستیم. آنها که پیش از این از اقتدار اروپا در مقابل آمریکا و توانایی خود برای حفظ برجام و تأمین منافع ایران بدون حضور آمریکا سخن می‌گفتند و حتی مدعی بودند خود نیز با آمریکا درگیرند و قصد عبور از واشنگتن را دارند، حالا از ناتوانی خود در برابر آمریکا سخن به میان می‌آورند! تا بیش از پیش روشن شود همه آنچه اروپایی‌ها می‌گفتند بازی و لفاظی‌ای بیش نبود! در چنین شرایطی پرسش این است که ایران چه باید بکند؟ پاسخ سخت نیست. توافق هسته‌ای فارغ از آنکه چقدر درست یا غلط تدوین و تصویب شد! امروز دیگر عملاً مفهوم خود را از دست داده است و امید بستن به احیای آن بیش از همیشه عبث می‌نماید! اکنون راه صلاح همان است که رهبر فرزانه و حکیم انقلاب همواره بر آن تأکید کرده‌اند؛ ناامیدی مطلق از خارج مرزها و امید بستن به جوانان و توان داخلی کشور.
بی‌مبنایی در مذاکره با آمریکا! گویا موضوع مذاکره با آمریکا برای برخی از عناصر و گروه‌های اصلاح‌طلب به یک ماجرای عاطفی و حیثیتی بدل شده و باعث شده است از دهه 70 به بعد مذاکره با آمریکا به هسته مرکزی ایده آنها در عرصه سیاست خارجی تبدیل شود؛ اما امروز مذاکره با آمریکا برای اصلاح‌طلبان جنبه هویتی نیز پیدا کرده است؛ این وضعیت عاطفی و هویتی موجب شده تا عملاً این جریان در زمینه مذاکره با آمریکا فاقد مبنا و استدلال عقلایی شود. برای اثبات این نکته کافی است در نظر آورده شود که همزمان با پیدایی شخصیتی به نام «ترامپ» در آمریکا، اصلاح‌طلبان از در ترس وارد شدند و گفتند آمریکا در اوج قدرت است و ترامپ هم به عنوان موجودی خطرناک و ماجراجو در رأس آن قرار گرفته است؛ اگر ایران خود به سمت انتخاب گزینه مذاکره نرود،‌ فرصت از دست می‌رود و زمانی فرامی رسد که ترامپ قصد حمله به ایران را کرده و آن روز البته دیگر کار از کار گذشته است! همین جماعت امروز دلیل‌شان برای مذاکره با آمریکا چیزی دیگری است؛ مقدمات بحث‌شان این است که آمریکا در پی شکست‌های پی‌درپی در سیاست خارجی در موضع ضعف قرار دارد و ایران به دلیل اینکه توانسته موقعیت ممتازی را در مناسبات منطقه‌ای خود کسب کند، در شرایط مقتدرانه‌ای قرار گرفته است، پس هم‌اکنون بهترین زمان برای مذاکره با آمریکاست! پرسشی که اصلاح‌طلبان باید به آن پاسخ ‌دهند، این است که بالاخره ایران چه هنگام باید مذاکره کند؟ وقتی آمریکا در شرایط قدرت است یا وقتی در وضعیت ضعف قرار دارد؟ عقلانی نیست که در هر دو حالت مدعی شد، اکنون وقت مذاکره است! اما این سردرگمی در مبنای دیگری ریشه دارد که در سطور بالا اشاره‌ای به آن شد؛ اصلاح‌طلبان‌ـ یا لااقل بخش مؤثر و تندرو اصلاح‌طلبی‌ـ هویت فکری و موجودیت سیاسی خود را با مفهوم و هویتی به نام غرب پیوند داده‌اند و مذاکره با آمریکا نشانه‌ای از این تعلقات عاطفی است؛ این وجه احساسی و عاطفی سبب‌‌ شده تا این طیف هیچ گاه درباره موضوع مذاکره به استدلال‌های عقلایی تن ندهد؛ بماند که مذاکرات هسته‌ای و فرجام آن سند آشکار مذاکره با آمریکا و بی‌نتیجه بودن آن است که اکنون پیش چشم همه قرار دارد؛ با این حال طیف افراطی اصلاح‌طلبی چشم‌های خود را بر روی همین واقعیت نیز بسته است.
98-06-23.pdf
821.2K
نشريه پيشخوان خبر شماره 252 - شنبه 23شهريور ماه
123.doc
35.8K
نسخه word گزارش: تمرین فرار ۷ هزار کیلومتری امریکا از موشک‌های ایران هادیان و مسئولان سیاسی بصیرتی شهید کمالی @meyar.pb سروش eitaa.com/meyarpb ایتا sapp.ir/seyre_motale_basij
123.pdf
160.1K
نسخه pdf گزارش: تمرین فرار ۷ هزار کیلومتری امریکا از موشک‌های ایران هادیان و مسئولان سیاسی بصیرتی شهید کمالی @meyar.pb سروش eitaa.com/meyarpb ایتا sapp.ir/seyre_motale_basij
122.doc
44K
نسخه word گزارش: ترامپ برکنارم کنند جنگ داخلی می‌شود! هادیان و مسئولان سیاسی بصیرتی شهید کمالی @meyar.pb سروش eitaa.com/meyarpb ایتا sapp.ir/seyre_motale_basij
122.pdf
169.8K
نسخه pdf گزارش: ترامپ برکنارم کنند جنگ داخلی می‌شود! هادیان و مسئولان سیاسی بصیرتی شهید کمالی @meyar.pb سروش eitaa.com/meyarpb ایتا sapp.ir/seyre_motale_basij