🔴 هدف : نابودی ذات انقلابی گری
🔻 قابل توجه جریان و تفکر غربگرا که به دنبال حل مشکل ایران با آمریکا و لغو تحریم ها از طریق مذاکره هستند و راه حل مشکلات کشور را فقط مذاکره درمانی می دانند. آمریکا با اساس این نظام مشکل دارد و مذاکره نیز تاکتیکی برای دستیابی به آن هدف. بخوانید:
⭕️ الجزیره انگلیسی/ مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا:
«ایران باید ذات انقلابی گری خود را تغییر دهد تا آمریکا تحریم ها را لغو کند.»
💠 دو نکته گفتنی اینکه :
🔻۱. توجه کنیم در نگاه آمریکایی ها ، مذاکره ، برجام ، مسائل منطقه ای، تحریم ها و به عبارت دقیق تر هر نرمش و یا فشاری تنها یک هدف را دنبال می کند و آن تغییر ذات انقلابی نظام است. یعنی تخلیه نظام اسلامی از هویت اصلی خود.
🔻۲. این مساله تاکنون از زبان مقامات دولتهای مختلف آمریکا بارها و بارها و با واژگان متفاوت بیان شده است. جریانات عبرت گریز داخلی نیز همواره با خلق و ابداع شبهات و شبه استدلال های ماهیتا نادرست در پی نادیده انگاری این واقعیت برآمده اند. گویی سنسورهای ادراکی غربگرایان قادر به تحلیل دشمن نیست. در این زمینه جهل و تجاهل غربگرایان باهم ترکیب شده است.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
واقع بینی لازمه تحلیل منصفانه از وضعیت جامعه
اول آنکه رویدادها و پدیده های مثبت و منفی تؤامان وجود دارند و برآیند آنهاست که مسیر نهایی جامعه را مشخص می کند، نکته دوم نقش خواص در آنهاست یعنی تأثیری که در روند رویدادها می گذارند، اثر کارکردی آنها به گونه ای است که می توانند در جهت اصلاح رویدادها و پدیده های منفی اقدام کنند و همچنین می توانند مسیر رویدادها و پدیده های مثبت را منحرف کنند. تحلیل واقع بینانه مستلزم توجه همزمان به آنهاست و در عین هشدار نسبت به وقایع منفی، باید از رویدادهای مثبت هم محافظت نمود.
به عنوان نمونه به چند پدیده و رویداد مثبت و منفی در ذیل اشاره می شود:
الف) چند رویداد و پدیده مثبت
1- رستاخیز امت اسلام در اربعین؛ شیوه و مدل راهپیمایی اربعین به یکی از مؤلفه های تولید قدرت نرم برای جهان اسلام و ایران تبدیل شده است. حضور میلیون ها مسلمان در مسیری 80 کیلومتری از نجف به کربلا با به نمایش گذاشتن جلوه های بی نظیری از اتحاد و کمک به یکدیگر همه چشم ها را خیره کرده و قدرت نرم افزاری اسلام و ایران را به رخ جهانیان کشیده است.
2- سیزده آبان؛ به اذعان صاحب نظران و مشاهدات میدانی، 13 آبان امسال بسیار با شکوه تر از سال های قبل برگزار شد، این را هم باید موقع شناسی مردم دانست و هم مسئولان دولتی خصوصاً در آموزش و پرورش، پیام مراسم 13 آبان برای همه روشن بود، هم برای آمریکا هم برای جاده صاف کن هایش در ایران و هم برای دوستان؛ «ایستادگی برای حفظ منافع ملی و عدم پذیرش ذلت»
3- تولید روزانه 100 میلیون لیتر بنزین، تولید سامانه های پدافند هوایی، خط تولید جنگنده کوثر، وضعیت مناسب صندوق ارزی توسعه و افزایش صادرات و سایر اخباری که حکایت از وجود ظرفیت های کشور برای مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران دارد.
4- نامردی و نیرنگ جز ذات رژیم آمریکا است، اما فریبکاری و بی اعتنایی به تعهد خود در موضوع برجام و باز گرداندن تحریم ها، تلنگری به برخی جریانات سیاسی زد که کمی از خواب غفلت بیدار شوند و مواضعی را علیه آمریکا و مقابله با تحریم های آن بگیرند، مانند رئیس جمهور محترم که گفته اند «با افتخار تحریم ها را دور خواهیم زد» یا روزنامه نگاری که علی رغم مواضع قبلی خود توئیت می زند «رسانه های بیگانه بخش تبلیغات و جنگ روانی تحریم های آمریکا علیه ملت ایران را به عهده گرفتند»، همین بیداری خفیف را باید قدر دانست و دعا کرد که کاملاً بیدار شوند.
ب) چند رویداد و پدیده منفی
1- حاشیه سازی؛ در حالیکه جنگ اقتصادی دشمن علیه مردم ایران با شدت ادامه دارد و همگان باید برای مقابله با آن اقدام نمایند. یک جریان غوغا زیست سیاسی و رسانه ای به دنبال نامه آیت الله یزدی به یکی از مراجع عظام تقلید، فضای سیاسی و رسانه ای جامعه را مشوش کرده و فضای روانی مردم را با چالش مواجه می کند و در حالیکه سابقه آنها در توهین به مراجع تقلید (از زبان آغاجری) مایه ننگ آن جریان است، به بهانه دفاع از مرجعیت آتش بیار معرکه شده و به فضا سازی تنش آلود ادامه می دهد.
2- دو قطبی سازی؛ برخی از رویدادهای سیاسی ماهیت چالشی دارند، یعنی جناح های سیاسی مختلف نظرات کاملاً متعارضی علیه آن دارند،لایحه CFT یکی از آنها بود که کش و قوس های طرح و تصویب آن در مجلس، و رد شدن آن در شورای نگهبان و بررسی احتمالی آن در مجمع تشخیص مصلحت ، چالش بین جریان های سیاسی و رسانه ای را تشدید کرده است. نکته مهم، تند کردن فضا و دوقطبی سازی است که برخی از جریانهای سیاسی در جامعه ایجاد می کند، قطعاً این امر به نفع منافع ملی کشور نیست و بانیان این دو قطبی سازی ها خیر خواه ملت ایران نمی باشند.
3- عدم آرایش دفاعی در جنگ اقتصادی؛ در حالیکه تقریباً همه جریان های سیاسی از جمله دولت اکنون اذعان به جنگ اقتصادی و دزدی اقتصادی آمریکا علیه ملت ایران دارند، مع الاسف آرایش جنگی در مسئولان مختلف اداره کشور دیده نمی شود و هنوز ادبیات، تصمیم گیرها و مشی کردن های مقامات مختلف مانند دوران عادی است، در زبان جنگ اقتصادی را تایید می کنند، اما برای مدیریت فشارهای این جنگ بر مردم کار شایستهای انجام نمی دهند و با مردم در این خصوص همدردی نمیکنند و حتی متاسفانه همچنان خرهایی از حقوق های نجومی برخی مدیران به گوش ملت می رسد. این بسیار خطرناک و حاکی از بی خیالی برخی مقامات دولتی و قضائی و مجلس در این خصوص است که باید چاره ای برای آن اندیشید.
پایان سخن آنکه فشارها زیاد است، اما چنانچه رهبر معظم انقلاب اسلامی می فرمایند: «امید ها هم زیاد است، تلاش ها هم زیاد است، ایستادگی مردم هم زیاد است»، فقط باید کمی مسئولان مختلف را که بعضاً حالت «مقامات» پیدا کردند، به خود آورد و آنان را هوشیار نمود، ما « مقامات» را نمیخواهیم، به «مسئولان» احتیاج داریم.
قاسم حبیب زاده
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
پمپئو اروپا در برجام ماند ولی از تحریمها حمایت میکند!.docx
33.4K
پمپئو: اروپا در برجام ماند ولی از تحریمها حمایت میکند!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
تیتراصلی یکسان ، تصویر و واکنش مشترک به بازی فینال جام باشگاه های آسیا در روزنامه های همسو حکایت از ....................... دارد!!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
48515_452.pdf
146.7K
اخبارها و تحلیل های یکشنبه
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
خرید کارخانهها از سوی اتباع بیگانه
به دنبال رکود پیش آمده در حوزه صنعت و تولید در طول چند سال اخیر و ناتوانی برخی از واحدهای تولیدی از ادامه فعالیت و پرداخت اقساط بانکی خود، به تازگی برخی از بانکها نسبت به توقیف این واحدهای تولیدی اقدام کرده و در ادامه دستگاهها و تجهیزات موجود در آن را به اتباع بیگانه واگذار میکنند که در همین راستا بانک صادرات با تشکیل شرکت اقماری با عنوان «سپهر ماندگار» اقدام به توقیف شرکت صدرا شیمی فریمان و فروش آن به یک تبعه افغانی کرده است، به طوری که تجهیزات و دستگاههای این کارخانه به صورت شبانه جمعآوری شده و احتمال خروج آنها از کشور متصور است. از دیگر موارد و مصادیق در این زمینه میتوان به واگذاری کارخانه سنگبری داورزن اشاره کرد. با توجه به اینکه شرکتها و کارخانهها جزء زیرساختهای هر جامعه محسوب میشوند؛ لذا در صورت بروز مشکلات مالی و ناتوانی مسئولان از پرداخت اقساط و... نحوه تملک کارخانه از سوی بانک نباید به کلیت کارخانه صدمهای وارد کند؛ بلکه میتواند با تغییر مدیریت، ادامهدهنده تولید در شرکتها و کارخانهها باشد.
◄ حضور اتباع بیگانه در بخش مرکزی شهرستان ساوه به ویژه روستاهای سقانلیق، هریسان، غازمآباد، اوجان و باغشیه شهرستان ساوه افزایش یافته که این حضور نارضایتی بسیاری از روستاییان را به همراه داشته است. در روستای اوجان و هریسان افاغنه مجاز و غیر مجاز افزایش داشته است، به طوری که میتوان گفت، جمعیت افاغنه در روستاهای هریسان با جمعیت اهل روستا برابر شده است
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
سیونهمین امضا
رئیسجمهور آمریکا در ادامه اقدامات ضد ایرانی خود، برای سیونهمین بار فرمان اجرایی برقراری وضعیت اضطراری ملی در قبال ایران را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد. این قانون را تمام رؤسایجمهور آمریکا که پس از انقلاب اسلامی روی کار آمدهاند، (از سال ۵۸ تا الان) برای براندازی در ایران هر سال امضا کردهاند. امضای این قانون به نوعی آغاز یک جنگ روانی علیه ایران در آبان هر سال است و بیش از آنکه اثر واقعی و محسوس داشته باشد، صرفاً در صدد آن بوده است که به مسئولان آمریکایی روحیه بازگشت و تقابل با ایران را بدهد.
کلکسیون امضا فرمان تقابل با ایران نه تنها نتوانسته است سبب تضعیف موقعیت و قدرت نفوذ جمهوری اسلامی ایران و محدودیت جغرافیای انقلاب شود؛ بلکه آنها اکنون به تشکیل بسیج جهانی تحت فرماندهی ایران اعتراف میکنند.
مؤسسه واشینگتن با بیان اینکه؛ «اعتمادبهنفس ژئوپلیتیک ایران» برای مقابله با آمریکا افزایش یافته است، مینویسد: «بسیج جهانی اسلام» تحت رهبری ایران است، اما ترکیب آن روزبهروز ماهیت چندملیتی بیشتری پیدا میکند؛ بنابراین هر سازمانی که وابسته به این بسیج باشد میتواند منافع ضد آمریکایی تهران را در افغانستان، سوریه، یمن و دیگر کشورهای مهم استراتژیک پیش ببرد؛ حتی بدون آنکه نیازی به حضور میدانی چشمگیری از جانب ایران داشته باشد.» در ماههای گذشته شایعههای متعددی درباره قحطی در ایران، سقوط نظام یا براندازی و... از سوی رسانهها و برخی کاربران شبکههای اجتماعی وابسته به آمریکا و ضد انقلاب مطرح شد، اما اکنون که این روند بدون کوچکترین حادثهای در 13 آبان پایان یافته آژانسهای اطلاعاتی آمریکا اعتراف کردهاند که هیچ نشانهای از اینکه حکومت ایران در حال فروپاشی باشد وجود ندارد؛ بلکه با حکومتی مواجه هستند که مانند سالهای گذشته شرایط را در کنترل خود دارد.
این خبر برای مسئولان آمریکایی سخت و گران تمام شد و آنان انتظارات دیگری برای پسا ۱۳ آبان داشتند؛ البته آمریکا در جنگ روانی چند ماهه گذشته نتایج کمرنگی را به دست آورد، به نوعی که بسیاری از مردم به خرید مازاد بر نیاز خود تحریک شدند (که البته این جمعیت اکنون به آمریکا بیاعتمادتر شدهاند) و متأسفانه مسئولان اجرایی و رسانهای ما در این جنگ روانی کمظرفیت ظاهر شدند؛ زیرا نتوانستند این قشرهای متأثر از بیگانه را اقناع کنند که نظام اسلامی بسیار قدرتمندتر از طرحها و نقشههای آمریکا جلو میرود.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
تضاد منافع
سعید شریعتی، فعال اصلاحطلب از فعالان شناخته شده دوران فتنه در روزنامه اصلاحطلب آرمان مینویسد: «تاکنون سال سختی را پشت سر گذاشتیم و گمان میکنم که سال ۹۸ نیز به همین ترتیب سال سختتری برای ملت ایران باشد؛ لذا مسئولان باید بتوانند این مسئله را با هماهنگی کامل و صادقانه با مردم در میان بگذارند. اینکه به مردم در باغ سبز نشان دهیم و کشور گل و بلبل نشان داده شود، واقعی نیست. کشور دچار مشکلات است، تحریمها، عدم ارتباط با اقتصاد جهانی، کاهش فروش نفت، کسادی بازار، کسادی صنعت، کاهش درآمدهای مالیاتی، تعطیلی کسبوکارها، افزایش معوقات حقوق کارمندان و کارگران مشکلاتی هستند که نمیشود از آنها فرار کرد. همانطور که قبلاً هم موکداً گفتیم و نوشتیم با بحران فراگیر بیاعتمادی در جامعه مواجهیم که جنبههای مختلف دارد.» اما در مقابل در آن «انبیسی» به نقل از برخی مقامات آمریکایی اذعان میدارد نهادهای اطلاعاتی آمریکا نشانهای از اینکه حکومت ایران در حال فروپاشی باشد، نیافتهاند؛ بلکه کنترل شرایط چون گذشته در اختیار نظام است. این رسانه آمریکایی مینویسد؛ مقامات اطلاعاتی این کشور اعلام کردهاند؛ «آنچه یک اپوزیسیون قابل دوام در برابر حکومت ایران خوانده شده، وجود خارجی ندارد.» اما آنچه در این میان مورد توجه و سؤال قرار میگیرد این است که چه موضوعی و چه مسئلهای در این میان وجود دارد که شاهدیم در حالی که رسانههای آمریکایی و دستگاههای اطلاعاتی آمریکاییها اعتراف و اذعان میکنند نتوانستهاند ایران را تحت فشار قرار دهند و به شکست تحریمها و سیاستهای ضد ایرانی دولت آمریکا معترفند، رسانهها و چهرههایی در داخل کشور هستند که با اظهارات عجیب و غریب خود مدام سعی در خالی کردن دل مردم، سعی در فشار بر دولت و مسئولان کشور با هدف عقبنشینی و کوتاه آمدن از منافع ملی و مصالح ایرانیان دارند! آیا منافع این افراد و این رسانهها جدا از منافع ایران اسلامی و مردم است که مدام در صدد تخریب امید، انکار موفقیتهای کشور و ارائه تصویری سیاه و ناامیدکننده از آینده ایران اسلامی هستند!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش