📝 رفع فیلترینگ؛ دستآورد یا خسارت؟!
🔻 در حالی که پروژهبگیران دولت، از خوشحالی بال درآورده و آن چنان مردم عزیز ایران را با رفعفیلتر دو پلتفرم خارجی تحقیر میکنند، بررسی واقعگرایانه و به دور از پیشبرد اغراض سیاسی مسأله، نشان میدهد که نه تنها تلقّی اقدام اخیر دولت و تصمیم شورای عالی فضای مجازی مبنی بر رفعفیلترینگ از دو سکوی خارجی، دستآورد به حساب نمیآید؛ بلکه اساساً چنین روایتی از این مسأله، توهین به شعور مردم عزیز کشورمان است!
❓ اما واقعیّت ماجرا چیست؟
▪️ ۱. بر خلاف دروغپراکنی های رسانههای اصلاحطلب، باید گفت که هیچ انسان عاقلی موافق فیلترینگ موجود نیست! فیلتری که در واقع فیلتر نیست، اما ظاهراً منشأ تامین جیب کاسبان آن شده است. اما کاسبان حقیقی آن چه کسانی هستند؟ همان فیلترشکن فروشها و همان مافیایی که اغراض سیاسی خود را در برقراری این اوضاع میبینند و اتفاقاً گفتمان سیاسی آنها با جناب پزشکیان قرابت خاصّی دارد؛ به گونهای که از هیچ کوتاهی در تبلیغ انتخاباتی ایشان دریغ نمیکردند!
▫️ ۲. اما کشور با دو آسیب در این حوزه مواجه است؛ آثار زیان بار فرهنگی-اجتماعی ول و رها بودن و بیقانونی کشور در حوزه حکمرانی فضای مجازی از یک سو، و تبعات سوء فیلترینگ مثل شکلگیری مافیای فیلترشکن از سوی دیگر، سبب شدهاند مسئلهای به نام «فیلترینگ یا رفع فیلترینگ» در کشور مطرح شود! اما با دقت در مسأله متوجه میشویم که بحث پیرامون فیلترینگ، آدرس غلط است! اساس اشکال؛ نبود حکمرانی قانونمند در زمینه فضای مجازی است. رهبر انقلاب در همین موضوع میفرمایند: «همه دنیا و همه کشورهای دنیا روی فضای مجازی خودشان دارند اعمال مدیریّت میکنند. اما ما افتخار میکنیم به اینکه فضای مجازی را «ول» کردیم.»
▪️ ۳. اما چرا این تلقّی که این اقدام دستآوردی برای دولت است، تحقیر ملّت شریف ایران است؟ به دلیل آنکه در حالی این اتفاق رقم میخورد که از بیتدبیری، ناتوانی و ترک فعل دولت در مسئله انرژی و قطعی های برق، کنترل قیمت ارز، گرانیهای دستوری، اجرای سیاستهای لیبرالی، حذف ارز ترجیحی بدون آماده کردن مقدّمات، تدوین لایحهای تورّمزا و غیره که علّت اصلی نارضایتی مردم است، چشمپوشی میکنند و به دشمن اجازه میدهند تا پلتفرمهایشان بدون هیچ محدودیّتی و در چارچوب هیچ قانونی در ایران فعّالیّت کنند. نام این فاجعه، دستآورد نیست، بلکه خسارتی است که ناشی از علاقهٔ آقایان به خوشرقصی برای دشمن و نگاه بالا به پایین به مردم است.
✍ میثم کارگریان
🏷 m.k | @meysamkargariyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی میکنم: دبیر شورای عالی فضای مجازی🤦♂
#موقت
تعقّلات | م.ک
معرفی میکنم: دبیر شورای عالی فضای مجازی🤦♂ #موقت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدیهیات را نمیفهمند آقا جان، ببخشید!
#موقت
تعقّلات | م.ک
🍃گفتهاند: التوحید اسقاط الاضافات یعنی، اگر دل یکی است، دلبر هم یکی است زیاده بر آن، تنها برای بیرو
مـــثـــلاً دریــــــارو...
واسه کشتی نجات دوست دارم:)🥲
#شب_جمعه
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝 استحالهٔ کارکردی هیئت
🔺 خب بازی هیئت هم ساخته شد!
▪️ زمانی هیئت اتمسفرش تنها «حضور در روضه» و ادبکردن در محضر مکتب تشیّع بود؛ اما امروز تبدیل به کالایی مصرفی شده است!
▫️ برائت از انحراف از خیلی برائتهای دیگر مهمتر است؛ خدا مسبّبین این فاجعه را لعنت کند!
بیشتر خواهم نوشت...
✍ میثم کارگریان
🏷 m.k | @meysamkargariyan
آیتالله خزعلی نقل کرده که علامه مصباح به ایشان گفته بودند: «خاتمی سَیّئة مِن سَیِّئاتِ هاشمی»
#موقت
📝 ماجرای فرض محال!
▪️ بیایید فرض کنیم قالیباف رئیس جمهور شده بود؛ آیا او هم همانند پزشکیان حذف ارز ترجیحی و تکنرخی کردن ارز را جهت از بین بردن رانت کلید میزد؟
▫️ پاسخ «بله» است، چرا که اولاً او در مجلس به این اقدام پزشکیان اعتراضی نکرده، بلکه در دوران شهید رئیسی هم برای حذف ارز ۴۲۰۰ با فشارهای زیاد و تئوریزه کردن اینکه «این اقدام یک جراحی اقتصادی است و تبعاتی دارد، اما پایانش درمان اقتصادی است» این اقدام را تحمیل کرد؛ ثانیاً قالیباف در مورد لایحهٔ بودجهٔ پزشکیان تمام قد از کلیات آن دفاع کرد و اکثریت را مجاب به موافقت کرد و گفت اگر اشکالی داشت در کمیسیون تلفیق اصلاح میکنیم، در حالی که اشکالات ساختاری لایحهٔ را در کمیسیون تلفیق نمیتوان اصلاح کرد!
▪️ خلاصه آنکه خوب است هر از گاهی فکر کنیم، اگر گزینهای که به آن رأی دادهایم، رأی میآورد؛ در مواضع مختلف به جای پزشکیان چه کار میکرد؟
✍ میثم کارگریان
🏷 m.k | @meysamkargariyan
📝 جریان توجیه و تحریف
▪️ دوستان حامی قالیباف معمولاً پاسخی برای اشکالات عدیده به عملکرد قالیباف ندارند و نوعاً در این مقوله به توجیه میافتند، کافی است اگر اطلاعاتی دارید با آنها بحث کنید و یا مناظرات دیگران با این جماعت را ببینید.
▫️ لذا در منطق و چارچوب ذهنی آنها هزینه کردن از رهبری جایگاه والایی دارد!
▪️ بنابراین توصیه میکنم هرگز به مفهومگیری آنها از کلام رهبری اعتماد نکنید، کسی که خودش منطق صحیحی ندارد و دست به توجیه میزند، نگاهش به رهبری تنها ابزاری جهت تایید بیانات خویش است!
▫️ به عنوان مثال حدادپور جهرمی نویسنده «جنسینویس جبهه انقلاب!» که روزانه جهت دفاع از پدر معنوی حزبشان، وقت میگذارد؛ در مورد پیام رهبر انقلاب به دستاندرکاران رسانه ملی، مدعی است که به کاربردن کلمه #حضرات در این سیاق، معادل تعدادی فحش آبدار از سوی رهبری به جناب جبلی و جلیلی است!
▪️ فارغ از آنکه شما را توصیه به حذف تراوشات این تحریفگران از دستگاه محاسباتی خویش میکنم، توجه شما را به فحشی دیگر از رهبر معظم انقلاب با استفاده از لفظ حضرات جلب میکنم:
«من به ۳۱ نفر برای شورای شهر رأی دادم. البتّه بعضی از این حضرات را از نزدیک میشناختم، بعضی را هم نمیشناختم، لکن اعتماد کردم به همین فهرستهایی که پیشنهاد میکنند و میدهند.»
«من به این حضرات محترمی که مسئولان صندوقها و مسئولان بازشماری و قرائت آراء هستند، یک توصیه دارم و آن این است که بدانند رأی مردم امانتی است دست آنها و حقّالنّاس است؛ یعنی حفظ امانت در این مسئله، حقّالنّاس است»
✍ میثم کارگریان
🏷 m.k | @meysamkargariyan
1_2960618639.pdf
693.1K
💠 دستورات آیتالله قاضی پیرامون ماههای مبارک رجب، شعبان و رمضان
به همراه ترجمهها و تعلیقات مرحوم علامه طهرانی (قدس سره)
🏷 m.k | @meysamkargariyan
دیدید بعضیا واسه این قسمت وصیت حاج قاسم هیچ تفسیری ندارند:
من با عقل ناقص خود میدیدم برخی خنّاسان سعی داشتند و دارند که مراجع و علمای مؤثر در جامعه را با سخنان خود و حالت حقبهجانبی به سکوت و ملاحظه بکشانند. حق واضح است!
من حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای را خیلی مظلوم و تنها میبینم. او نیازمند همراهی و کمک شماست...
🏷 m.k | @meysamkargariyan
تعقّلات | م.ک
مـــثـــلاً دریــــــارو... واسه کشتی نجات دوست دارم:)🥲 #شب_جمعه
من پر پـــــــرواز رو...
تا بیام به کربلات دوست دارم:)🕊
#شب_جمعه
❗️ مسئلهٔ رائفیپور
▪️ مسئله این نیست که رائفیپور سالها قبل اغلاط و سوتیهایی در سخنرانیها و اظهاراتش داشته است! که اگر مسئله این بود، همان موقع که سوتی میداد به او گیر میدادند و انحلال مصاف را کلید میزدند!
▫️ مسئله این است که رائفیپور پایش را از گلیم خویش درازتر نموده و وارد منطقهٔ ممنوعهٔ الیگارشی شده است؛ اشتباه او این بود که یک سخنران مذهبیِ معمولی باقی نماند و در عرصه کنشگری سیاسی علیه لیبرالیسم سیاسی و اقتصادی قدم نهاد.
✍ میثم کارگریان
🏷 m.k | @meysamkargariyan