شعاع🇱🇧🇮🇷🇵🇸
اثری شنیدنی از حسین ستوده 🥺😭 در سالروز وفات حضرت #ام_البنین سلام الله علیها ، خیلی التماس دعا دارم
🏴 اَلسَّلاٰمُ عَلَيْكِ يٰا زَوْجَةَ وَلِيّ اللّٰهِ، اَلسَّلاٰمُ عَلَيْكِ يٰا زَوْجَةَ أَمِيرِ المُؤْمِنِينَ، اَلسَّلاٰمُ عَلَيْكِ يٰا أُمَّ الْبَنِينَ، اَلسَّلاٰمُ عَلَيْكِ يٰا أُمَّ الْعَبّٰاسِ بْنِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طٰالِبٍ، رَضِيَ اللّٰهُ تَعٰالىٰ عَنْكِ، وَجَعَلَ الجَنَّةَ مَنْزِلَكِ وَمَأْوٰاكِ، و َرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكٰاتُهُ.
▪️رحلت جانسوز مادر سقای آب و ادب و علمدار دشت کربلا، شاه بانوی بنی هاشم، حضرت امّ البنین(سلام الله علیها) بر تمامی شیعیان و محبّان تسلیت باد.
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 مادر ادب
قویا معتقدم، که زنان تاثیر گذار کربلا ظرفیت های بی بدیلی از استعدادهای منحصر به فرد زنانگی و عاطفه و آگاهی هستند.شما به این الگوی بی بدیل زنانگی توجه فرمایید.
♦️در بدو ورود به خانه علی علیه السلام تیمار داری فرزندان فاطمه سلام الله علیها را میکند، در عین اینکه مادر فرزندان فاطمه بود، اما فرزندان خود را بر مدار اطاعت از ولی زمان تربیت میکند.
♦️حب ومحبت این بانو براهل بیت به قدری بود که، بزرگواران در اعیاد به دیدار مادرشان میرفتند.
♦️بانو در عین موفقیت در همسرداری، و مدیریت خانه ای که از وجود مادر محروم شده بود، توانست فرزندانی را در اوج ادب علم و فضایل اخلاقی تربیت کند.
♦️اگر بخواهم به یک جمله از فاطمه
ام البنین اشاره کنم که اورا در تاریخ ماندگار کرده است محبت بی بدیل اش به دودمان ولایت است.
♦️او بانویی ولایت مدار وهم آگاه به مسائل سیاسی روز بودند، امام صادق در وصف این بانو میفرمایند:
بُکی الحُسَینُ علیه السلام خَمسَ حِجَجٍ، و کانَت امُّ جَعفَرٍ الکلابِیةُ تَندُبُ الحُسَینَ علیه السلام و تَبکیهِ و قَد کفَّ بَصَرُها.
بر حسین علیه السلام پنج سال گریسته شد. امّ جعفر کلابی (امّ البنین)، برای حسین علیه السلام مرثیه می سرایید و می گریست تا این که چشمانش نابینا شد.
الأمالی للشجری: ج ۱، ص ۱۷۵
کافه تاریخ
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔺#نفوذ در بانک ملی
🔻با اینکه بانک ملی مالک پیامپرداخت بله است، تبلیغ اینستاگرامِ فیلترشدۀ اسراییلی در سامانۀ بام آن هم در زمانی که ایران مستقیماً با رژیم صهیونیستی در حال جنگ است، باید مورد بررسی ویژه امنیتی قرار گیرد…
#⃣ #صیانت_از_ایران
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️دستت بشکند حرامی
❌کفتار ها به گرد حرم زوزه می کشند
باشد زمان غرش شیران حیدری..
#زینب
#زینبیه
#حرم_حضرت_زینب
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
شعاع🇱🇧🇮🇷🇵🇸
#خارج_بدون_رتوش #غرب_بدون_رتوش 😁 آسفالت خیابانهایی در کشور انگلستان 😂 👈 عدهای دائم فکر میکنند ا
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خارج_بدون_رتوش
#غرب_بدون_رتوش
😳 وضعیت دردناک مترو در نیویورک - آمریکا 🤯
👈 عدهای دائم فکر میکنند آمریکا همه چیزش بهتر از ماست!
💡روشنگری
#خود_تحقیر_نباشیم
هدایت شده از دکتر سعید عزیزی
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 ریاضی بخون، پینگپونگ در کنارش!
🎙دکتر سعید عزیزی
#نسلz
🆔 @sarcheshmeh_nour
#سبک_زندگی
#یلدا
ماجرای جالب این شهید دانا و مهربان را بخوانید و یک مقایسه کنید با زندگی امروزی که برخی دارایی خود را به رُخ دیگران میکِشَند!
در صفحات اينستاگرامی و روبیکایی چه میگذرد؟ 😔
#سواد_رسانه
✉️ مطالعه این پُستها را از دست ندهید:
https://eitaa.com/mg1357/11297
https://eitaa.com/mg1357/7288
🤲اللهم عجل لولیک الفرج🤲
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
👆گزارش ۲ رسانه غربی؛ #اینستاگرام عامل احساس حقارت و #بدبختی!
🔻مجله آمریکایی تایم در گزارشی نوشت: نتايج یک مطالعه بر روى جوانان و نوجوانان نشان میدهد اینستاگرام بدترین شبکه اجتماعی از لحاظ تاثیرات منفی بر روی سلامت روان جوانان است.
🔺طبق این تحقیق کاربران این شبکه اجتماعی ۶۳٪ بیشتر از کاربران دیگر شبکههای اجتماعی احساس بدبختی میکنند.
#فضای_مجازی
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
🔻شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم:
🔹️شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
1⃣ ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط دولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
2⃣ صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
3⃣ زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
4⃣اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔹️ بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔹️شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔹️همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔹️ لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
🔹️ در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0