eitaa logo
میدونستی...؟ (ترفند)
24.1هزار دنبال‌کننده
26.9هزار عکس
14.2هزار ویدیو
17 فایل
❤️﷽❤️ در هیچ پیامرسان دیگه ای فعالیت نداریم😉 کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما 🤝 . . . . . . . . . . . . . . ‌. . . . . . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
🟧 😋 ۱بسته پودر ژله با طعم دلخواه نصف لیوان آبجوش ۲ق غ پودر ژلاتین ۱ق غ گلوکز مایع پودرژله رو با آبجوش مخلوط کرده.پودرژلاتین هم اضافه میکنیم.گلوکز هم به مواد اضافه کرده همه رو مخلوط کرده و روی بخار کتری میزاریم تا بنماری و یکدست و روان بشه.قالبهای سیلیکونی رو کمی چرب میکنیم مایه پاستیل رو با قاشق یا هر وسیله ای دیگه داخل قالب ریخته.قالبها رو بمدت بیست دقیقه میزاریم فریزر.حسابی سفت میشن.بعد قالب رو درمیارم دستمون رو با روغن خیلی کم چرب میکنیم که پاستیلا به دست نچسبن بعدم اروم دونه دونه از قالب خارج میکنیم .اولش کمی چسبناکن .یکساعت که بزاریمشون یخچال چسبندگیشون از بین میره.دقیقا مثل پاستیلهای اماده میشه.میتونید بجای پودر ژله از نوشابه یا آبمیوه های دلخواهتون استفاده کنید و در اینصورت مقدار پودرژلاتین بیشتری احتیاج داریم.این پاستیلها بمدت یکماه تا یکماه و نیم داخل یخچال و ظرف دربسته قابل نگهدارین بدون اینکه طعم و کیفیتشون تغییری پیدا کنه. پ.ن بعدا اضافه شده:گلوکز مایع رو لوازم قنادی فروشیا دارن.میتونید داخل پاستیل حذفش کنید اما به پاستیل کش میده و عالیتر میشه. 🆔 @midunesti 🔮
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 👈 🧕🌟🧕🌟 ✍آموزش بستن شال با یه روش جدید دیگه 🆔 @midunesti 🔮
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: برای پانزده عدد سمبوسه سه عدد سیب زمینی متوسط ( تقریبا بزرگ) پیاز دو عدد متوسط_ جعفری و تره خرد شده یک لیوان سیب زمینی ها را ابپز کرده و پوست ان را گرفته و بکوبید. پیاز ها را ریز خرد کنید و سرخ کنید . نمک و زرد چوبه و به مقدار لازم فلفل اضاف کنید . و در اخر تره و جعفری خرد شده رو اضافه کنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید. مواد را با سیب زمینی مخلوط کنید و سپس درون نان لواش پیچیده و در روغن داغ فراوان سرخ کنید. نوش جان😋😋 بهتره از نون نازک استفاده کنید. اگرم از نانوایی تهیه میکنید بگید نون برا سمبوسه میخواین خودشون یکم نون رو خمیر میپزن . برش های نون هشت در بیست سانت هست بهترین اندازه برای سمبوسه. پیچیدنش هم که دیدید خیلی راحته. حالا اگه دیدید اخرش با مشکل برمیخورید و نون رو نمیتونید تو هم قفل کنید کافیه یکم ارد و اب با هم قاطی کنید به غلظت ماست. این مواد مثل چسب عمل میکنن و و لبه های نون بهم میچسبن و دیگه از هم باز نمیشن. 🆔 @midunesti 🔮
🔻آب کردن شکم در ۷ روز ◽بعد از غذا آب نخورید ◽غذا را آهسته و کم کم بخورید ◽هر صبح مخلوط آب گرم و عسل بخورید ◽به جای نوشیدن چای، چای سبز را جایگزین کنید ◽یک بار در هفته رابطه جنسی وزن تان را کم می کند ◽پیاده‌روی بعد از شام فراموش نشود ◽حداقل یک روز در هفته رژیم فستینگ بگیرید ◽حذف برنج در شب ،حذف کیک‌خامه‌ای ◽خواب کافی فراموش نشود 🆔 @midunesti 🔮
✅ضدعفونی کردن اسفنج آشپزخانه با سرکه سفید 👌 سرکه سفید یکی از بهترین محصولات طبیعی برای ضدعفونی کردن اسفنج آشپزخانه است. سرکه، به دلیل محتوای اسیدهای ارگانیک خود، شرایط محیطی مطلوب برای تکثیر ریزجانداران را از بین برده و بعلاوه بوی بد و حالت چرب اسفنج ها را هم از بین میبرد ابتدا، یک فنجان آب را به جوش آورید. سپس، آب جوش را با یک فنجان سرکه سفید ترکیب کنید. اسفنج را برای 20 دقیقه در این ترکیب قرار دهید و برای کمک به تخلیه مواد زائد اسفنج را فشار دهید. (در صورت نیاز اسفنج را با آب و صابون شستشو دهید) 🆔 @midunesti 🔮
❌لیموترش رابه چای داغ اضافه نکنید ⬅️مصرف لیموترش همراه باچای داغ موجب ازبین رفتن ویتامین C آن می‌شود واحتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش میدهد 🆔 @midunesti 🔮