11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش بستن #شال
🆔 @midunesti 🔮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کود خانگی
🆔 @midunesti 🔮
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده
🍃 تزیین زیبای میوه🍎🍓
🆔 @midunesti 🔮
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستگیره بدوز با پارچه هایه اضافی
🆔 @midunesti 🔮
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بافت مو زنجیری
عالیه😍
🆔 @midunesti 🔮
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفندای کاربردی و باحال😍💜
🆔 @midunesti 🔮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀اصلا فکرشو نمیکردم گرفتن عکسهای هنری اینقدر ساده باشه📸👍
#ترفند😌
🆔 @midunesti 🔮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
...یه صبحونه خوب و راحت🫔🫔
مواد لازم:
زرده تخم مرغ ( ۳ عدد)
نمک و فلفل ( به مقدار دلخواه)
سفیده تخم مرغ ( ۳ عدد)
کره ( به مقدار دلخواه)
پنیر چدار ( به مقدار دلخواه)
طرز تهییه:
زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید.
سفیده تخم مرغ رو اینقدر هم بزنید تا پف کن.
به زرده تخم مرغ نمک و فلفل اضافه کنید و با سفیده تخم مرغ مخلوط کنید.
کره رو توی ماهیتابه اب کنید و کل تخم مرغ هاتون رو توی تابه بریزید،روی تخم مرغ پنیر چدار بریزد.
در تابه رو بذارید و به مدت سه دقیقه بذارید بپز (البته باید ببینید مثل فیلم کمی طلایی شده یا نه)
میتوتید با اواکادو و گوجه فرنگی میل کنید.
.
🆔 @midunesti 🔮
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قند_تزیینی و #شکررنگی🍧🍨
شکر رنگی🍚
مقداری شکر( بهتره دانه درشت باشه ) بردارید داخلش یک قطره رنگ خوراکی ژله ای بریزید مقدار رنگ بستگی به میزان شکر داره بعد داخل کیسه فریزر ی بریزید و با دست حسابی ماساژ بدین تا همه ی شکر ها رنگی بشه بعد هم داخل سینی بریزید و برای دو سه ساعت در محیط قرار بدین تا شکر کاملا خشک بشه
🍭 از شکر رنگی برای تزئین شیرینی های خشک و انواع بیسکوئیت استفاده کنید.
.
🆔 @midunesti 🔮
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ و قیسی 🥘🫕🥘
تقدیم به همه شما
مرغ (قسمت مورد علاقه خودتون): ۱ عدد برای هر نفر
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
برای ۵ تکه مرغ:
پیاز: ۲ عدد متوسط
قسیی: ۱ کاسه
گوجه خشک: ۱ کاسه
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری
هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.
مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه
کته هم فراموش نشه.
برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقهای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید. و حالش و ببرید.
.
🆔 @midunesti 🔮