بخشی از نامه عباس دوران به همسرش:
«...درباره خودم هم شاید باورت نشه، اما تا به حال هر مأموریتی انجام دادم سر زن و بچههای مردم بمب نریختم. اگر کسی را هم دیدم دوری زدم تا وقتی آدمی نبوده ادامه دادم...»
امروز سالروز شهادت اوست.
روحش شاد❤️
✯@Military_Fact✯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Two Types of Fighter pilots😉
✯ @military_fact ✯
[ Album ]
موشک بالستیک قارهپیما اتمی اطلس
-
موشک بالستیک اطلس ، اولین موشک بالستیک قارهپیما اتمی ساخت آمریکا بود. اولین پرواز موفق این موشک در سال 1959 (شصت و چهار سال پیش) انجام شد. نسخه D این موشک ، اولین نسخه عملیاتی آن بود. برد این موشک بیش از 16500 کیلومتر و حداکثر سرعت کلاهک آن نیز 22 تا 23 ماخ بوده است. موشک اطلس به یک کلاهک هیدروژنی قدرتمند مسلح شده بود ، قدرت این کلاهک 100 برابر بمب اتمی هیروشیما ارزیابی شده بود.
-
در مجموع ، تقریباً 350 موشک اطلس در چند نسخه مختلف ساخته شد که از این تعداد حداکثر 129 موشک توسط نیروهوایی آمریکا در 129 سایت شلیک مستقر شد ، اما ظهور موشک بالستیک قارهپیما اتمی جدید مینتمن ، باعث از رده خارج شدن موشک اطلس شد به طوری که در سال 1965 ، دیگر هیچ اطلس عملیاتی در خاک آمریکا وجود نداشت.
-
ظهور موشک های بالستیک هستهای ریشه در آزمایش اولین بمب هیدروژنی جهان در سال 1952 و اختراع سیستم thermonuclear توسط آمریکایی ها داشت.
✯ @Military_Fact ✯ | #MB
در بخش اول به شکل کلی به پذیرش قطعنامه ۵۹۸ به شکل رسمی و نظر امام در مورد قطعنامه پرداختیم.
در این قسمت قراره به ابعاد دیگر این مسئله مهم تاریخی بپردازیم و به سولاتی نظیر:
علت عدم پذیرش ایران در ابتدا چه بود؟
چرا عراق بعد از پذیرش قطعنامه توسط ایران به پیشروی ادامه داد و در نهایت ۲۹ تیر جنگ به اتمام رسید؟
علت توصیف این رویداد به نوشیدن جام زهر توسط امام چه بود و سوالات این چنینی
با ما همراه باشید تا پاسخ این پرسش هارو با هم بررسی کنیم در نهایت نظرتون رو بیان کنید.
در بخش اول اشاره کردیم که عراق دو روز بعد از صدور قطع نامه آن را پذیرفت اما چرا ایران نپذیرفت؟ به شکل خلاصه دو علت دارد
۱- عدم رعایت الزامات ایران در قطعنامه
۲-موقعیت بهتر در جنگ نسبت به عراق
دلیل اول شامل چند مورد بود اما مهمترین آن را می توان اعلام عراق به عنوان مهاجم بیان کرد
در حالی که مورد تایید سازمان ملل واقع نشد و پس از پذیرش قطعنامه و پس از جنگ کویت ( عراق در آن زمان پشتیبانی غرب رو از دست داده بود ) کمیته ی حقیقت یاب بلژیکی مأموریت یافتند تا کشور مهاجم را تایین و نتیجه را به شورای امنیت سازمان ملل گزارش کنند
#تاریخ
#دفاع_مقدس
#قطعنامه_۵۹۸
✯ @military_fact ✯#MH
حالا کمی سخنان مقامات ایران رو بررسی می کنیم:
یک روز بعد از صدور قطعنامه رئیس جمهور وقت ( آیتالله خامنهای ) گفتند : "ایران هرگز این قطعنامه را که با فشار و تحت نفوذ آمریکا تهیه و تصویب شده است قبول نخواهد کرد".
امام نیز ۸ روز پس از صدور قطعنامه ۵۹۸ در ۶ مرداد ۱۳۶۶ در پیامی به مناسبت ایام حج اعلام کرد که چیزی به پیروزی نهایی در جنگ با عراق باقی نمانده و پذیرش قطعنامه در چنین شرایطی خیانت است. اکنون که به مرز پیروزى مطلق رسیده ایم صداى ناآشناى صلح طلبى از کام ستمگران و جنگ افروزان به گوش می رسد.
سعید رجایی خراسانی، نماینده ایران در سازمان ملل در ۲۰ مرداد ۱۳۶۶، نامه ای به دبیرکل سازمان ملل خاویر پرز دکوئیار فرستاد که بیانگر عدم پذیرش قطعنامه بود ولی آن را به کلی رد نمیکرد.
در شهریور ۱۳۶۶ رئیس جمهور وقت ایران برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک رفت و در سخنان خود پذیرش قطعنامه را تایید نکرد.
قدرتهای غربی به نامه رسمی ایران واکنش نشان دادند و به لزوم پذیرش قطعنامه بدون قید و شرط تاکید کردند
#تاریخ
#دفاع_مقدس
#قطعنامه_۵۹۸
✯@military_fact✯#MH
و اما دلایل پذیرش قطعنامه در سال بعد یعنی سال ۶۷
در بهار ۱۳۶۷، سقوط جزیرهٔ فاو در نبرد دوم فاو، روند جنگ را به سود عراق تغییر داد.
امام در پیام ۲۵ تیر ۱۳۶۷ به مسئولان ارشد نظام، که بعدها فاش شد، به نامهای محرمانه از محسن رضایی فرمانده سپاه به آیت الله رفسنجانی اشاره دارد و آن را «تکان دهنده» توصیف میکند.در بخشی از نامه آمدهاست:
تا پنج سال دیگر ما هیچ پیروزی نداریم، ممکن است در صورت داشتن وسائلی که در طول پنج سال به دست میآوریم قدرت عملیات انهدامی یا مقابله به مثل را داشته باشیم و بعد از پایان سال ۱۳۷۱ اگر ما دارای ۳۵۰ تیپ پیاده و ۲۵۰۰ تانک و ۳۰۰۰ قبضه توپ و ۳۰۰ هواپیمای جنگی و ۳۰۰ هلیکوپتر باشیم و قدرت ساخت مقدار قابل توجهی از سلاحهای لیزری و اتمی که از ضرورتهای جنگ در آن موقع است را داشته باشیم، میتوان گفت به امید خدا بتوانیم عملیات آفندی انجام دهیم.
#تاریخ
#دفاع_مقدس
#قطعنامه_۵۹۸
✯@military_fact✯#MH
لیست آمار تعداد اسرای ایرانی همان طور که می بینید در تیر ماه سال ۶۷ بیشترین تعداد اسرای اون سال تا پایان جنگ را داشتیم و این اوج وخامت اوضاع جنگ را نشان می داد .
می توان گفت سال های ۶۶ و ۶۷ سال ها پر فراز و نشیبی بودند و در نهایت با بازگشت روند جنگ به نفع عراق و شکست در فاو توان رزمی ما بشدت آسیب دیده و مستهلک بود و دیگر توان تهاجمی وجود نداشت در نهایت امام پذیرش را به جام زهر تشبیه می کند زیرا دیگر راهی برای پایان جنگ وجود نداشت .
پایان
#تاریخ
#دفاع_مقدس
#قطعنامه_۵۹۸
✯@military_fact✯#MH
زره پوشیده از قنداقه ، بی شمشیر میآید
شجاعت ارث این قوم است ، بی شمشیر می آید
ای که با دستای کوچیکت ، گره های بزرگ رو باز میکنی فرزندم نذر تو
✯@Military_Fact✯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔🖤لحظه شنیدن شهادت مظلومانه حاج قاسم سلیمانی از زبان فرزند شهید همت: بعد از شهادت حاجی موهای صورتم سفید شد
⚡️@Military_Fact⚡️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بردلی 🇺🇸 اکراینی که روی مین رفته 🙃
✯@military_fact✯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم جدید از لحظه برخورد شاهد۱۳۶ به انبار مهمات ارتش اوکراین واقع در ژیتومیر که منجر به انفجار مهیبی میشود
✯@Military_Fact✯
کربلاییسیدرضا_نریمانی_تا_یادم_هست_نگام_کردی_.mp3
26.87M
ایشاالله همین اربعین به سمت کربلات راهی میشم💔
⚡️@military_fact⚡️
نصب زره های واکنشی انفجاری بر روی تانک های لئوپارد اوکراینی.
.
اولین بار تقریبا بیست روز پیش تصاویری از یک تانک اوکراینی لئوپارد ٢ نسخه a4 منتشر شد. پس از آن تصاویر دیگری نیز منتشر شدند. قصد داریم در این مورد صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
.
ابتدا به تعریف زره های واکنشی انفجاری بپردازیم : زره های واکنشی انفجاری در اصل یک محفظه فلزی هستند که داخل آن دو صفحه فلزی وجود دارد و میان آن دو یک ماده منفجره به شکل زاویه دار قرار داده شده است. هنگامی که یک پرتابه به زره واکنشی نفوذ میکند و به ماده منفجره داخل آن برخورد میکند، انفجاری روی میدهد که صفحات فلزی اطراف خود را از هم جدا می سازد که چندین تاثیر روی پرتابه مذکور دارد. اول اینکه مقدار جسمی که در سر راه پرتابه قرار دارد و باید به آن نفوذ کند را افزایش میدهد. دوم آنکه صفحات داخل زره فشار جانبی بر روی پرتابه وارد میکنند که میتواند موجب ناپایداری پرتابه شده یا آن را به چندین قطعه تقسیم کند.
1/2
✯@Military_Fact✯ | #MB
اوکراين تاکنون این زره ها را بر روی تانک های لئوپارد ٢ اهدایی از کانادا نصب کرده است که آنها را لئوپارد ٢ نسخه a4v می نامد(Leopard 2a4V) حرف V در استاندارد شرقی به معنای vzryvnoj در روسی می باشد که به معنای انفجاری ست. به عنوان مثال T-80BV. اما تاثیر این کار چیست؟
.
این زره ها که اوکراین آنها را در اطراف بدنه تانک نصب کرده، در کنار زره فوق العاده خود لئوپارد، موجب افزایش حفاظت تانک در برابر موشک های ضد تانک هدایت شونده و راکت ها می شود. پیشتر روسیه موفق شده بود در یک حمله با استفاده از هلیکوپتر های کاموف۵٢، تعدادی از تجهیزات زرهی اوکراین را از میان ببرد. این اقدام اوکراین، نشان میدهد آنها بر خلاف روسها از این جنگ درس یاد میگیرند حتی از راه سخت
2/2
✯@Military_Fact✯ | #MB
✍🏻
در دهه ۷۰ ایران باتوجه به نیاز قوای سه گانه اقدام به مهندسی معکوس سلاح TYPE 56 ساخت چین نمود در هر ۳ مدل قنداق ثابت بدون سرنیزه و تاشو زیر بدون سرنیزه و تاشو زیر شعله پوش دار
و علامت اختصاری تک تیر رگبار اختصاری L.D برای آن انتخاب کرد.
✍🏻در این روش چون ایران از لوله ضخیم AK47 استفاده و کپی کرده بود ، ترتیب قرارگرفتن پین های پرچ و قفل لوله یکی در بالا و یکی در پایین است طبق شکل
پس از ثابت شدن دقت کپی معروف کلاشنیکف یعنی MPIKM 72 آلمانی ایران برای ساخت این سلاح نیز اقدام نمود.
✍🏻اما چون مجبور بود از لوله AK 47 استفاده کند نمیتوانست از پین جفت کنار هم استفاده کند و طراحی و ساخت لوله با کانتور جدید ( به شکل خارجی لوله کانتور لوله میگویند) و پلتفرم جدید توجیحی نداشت و هزینه بر بود لذا از همان لوله ضخیم و پین بالا پایین استفاده میشود. برای پشتیبانی قطعه از سلاح نیز قبضه و هندگاردهای سلاح TYPE56S2 استفاده میشود.
✍🏻پس تا اینجا یادگرفتید چطور کلاشنیکف خانواده ۴۷ ایرانی و خارجی را تشخیص دهید...
✯@Military_Fact✯ l IM
Military fact
✍🏻 در دهه ۷۰ ایران باتوجه به نیاز قوای سه گانه اقدام به مهندسی معکوس سلاح TYPE 56 ساخت چین نمود در ه
📸در این تصاویر ما یک قبضه KL ساخت ایران با استاک ( قنداق ) تاشده میبینیم که حروف اختصاری LD در آن استفاده شده و پین های قفل لوله بالاپایین هستند.
📸و در تصویر دیگر یک قبضه MPIKMS-72 ساخت آلمان شرقی را میبینیم با استاک باز و پین قفلِ جفت کنار هم و حروف اختصاری D و E روی سلاح.
✯@Military_Fact✯ l IM
Military fact
📸این تصاویر هم یک قبضه KL قنداق تاشو زیر کارابین که در واقع همان کپی type 56 s2 تاشو زیرچینی است رامشاهده میکنید .
✯@Military_Fact✯ l IM
Military fact
سالها بعد ایران دستگاه های خانکشی و تراش کانتور لوله پیشرفته و بسیار مدرن اروپایی تحت استاندارد SAMMI اروپایی را تهیه و جایگزین دستگاه های قبلی در صنایع جنگ افزار نموده که در نتیجه سلاح های AM50 صیاد ۲ و S-5 صیاد ۵.۵۶ نوع مهندسی معکوس CQ چینی را با کیفیت و دقت عالی طراحی و تولید نمودیم و مشکل پین های لوله حل شده و ایران در مهندسی معکوس سلاح AK103 لوله را دقیقا مانند مدل روسی کپی نموده و مشکل پین های لوله حل شد و دنبال این نباشید از پین های لوله بتونید فرق بین ۱۰۳ روسی و kl ایرانی تشخیص بدید ...
✯@Military_Fact✯ l IM
📸 اولین فرق ظاهری این دو جنگ افزار لوگو مثلث و پیکان اختصاصی در سلاح های روسی هستش که در هیچ کدام از جنگ افزار های ایرانی دیده نمیشه ...
نه در کا ال ۱۲۳
نه در ۱۳۳
و نه در اونچه اسمش گذاشتن ak133
✍🏻پروف مارک ها علائم اختصاری و مشخصه شهر ها، کشور ها، نظام های سیاسی، ارتش ها و البته اسلحه سازی ها هستند
✍🏻این علائم که به اشکال مختلف ظاهر میشوند مثل امضا برای اشخاص حقیقی میباشند. حق ثبت هر پروف مارک متعلق به صاحب پروف مارک بوده و قابل پیگیری میباشد .
✯@Military_Fact✯ l IM
📸در این تصویر یک قبضه AK103 ساخت یمن را مشاهده میکنید که فاقد لوگو اختصاری مثلث و پیکان روسی است.
✯@Military_Fact✯ l IM
🔺یکی از دیگر فرق های ظاهری سلاح روسی و ایرانی محل پین قفل لوله روی قطعه قفل لوله است که در سلاح های روسی این محل قفل لوله گرد و نیم حلال است
و در سلاح های ایرانی زاویه تیز و مربعی طراحی شده تشخیص آن نیاز به دقت مشاهده یا عکس با کیفیت است.
✯@Military_Fact✯ l IM