7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_پیتزائی🍕🍕🍕
#هنر_وخلاقیت😍😍😍
•[✂️ببین و بساز ✂️]•
🍥🍥 🍓🍓
@min5_honar
💕💕💕
به دوستات فوروارد کن 😍
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هنر_وخلاقیت😍😍😍
•[✂️ببین و بساز ✂️]•
🍥🍥 🍓🍓
@min5_honar
💕💕💕
به دوستات فوروارد کن 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یه_اموزش_زیبا👌👌👌
💥شما برای این کار به برش ۶۰ سانت از روبان نیم سانت نیاز دارین.
میتونین با نگین یا مروارید یا پیکسل های موجود در خرازی ها هم کار تون رو تزئین کنین تا زیبایی کار تون چند برابر بشه 🤗
این برگ با روبان گروگرن کار شده، ولی شما میتونین با هر روبان دیگری این کار رو برای خودتون آماده کنین.
•[✂️ببین و بساز ✂️]•
🍥🍥 🍓🍓
@min5_honar
💕💕💕
به دوستات فوروارد کن 😍
14.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_جو 🍜🍜🍜
برای ۵ نفر👇👇👇
کره: ۵۰ گرم
گوجه: ۱ کیلو
ربگوجه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری (یا بیشتر)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی: نصف ۱ عدد(یا یک سوم قاشق چایخوری)
پیازچه: ۸ تا ۱۰ عدد
کرفس (اختیاری): ۲ شاخه (انداز فیلم)
جو پرک: ۲ لیوان
آب (یا آب مرغ): ۸ لیوان (۵ لیوان مرحله اول، ۳ لیوان مرحله دوم)
آبغوره: نصف فنجان (حتی بیشتر)
جعفری برای تزیین .
جایگزین کرفس: نخود فرنگی، کلمبروکلی
گوجه به مدت ۱۰ دقیقه در کره تفت داده بشه، ادویه ها و پیازچه و کرفس رو بریزید، آب مرحله اول و جو پرک رو بریزید و ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از ۱۵ دقیقه آب مرحله دوم رو اضافه کنید و ۲۰ دقیقه دوباره بپزید،
بعد از اون آبغوره رو اضافه کنید (تست نمک رو بگیرید) و ۱۰ دقیقه که آبغوره بجوشه، سوپ آماده هست.
🍥🍥 🍓🍓
@min5_honar
💕💕💕
به دوستات فوروارد کن 😍
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک_اسفناج_وپنیر 🌱🧀🌱🧀🌱🧀
اسفناج: به دلخواه
پنیر لبنه: ۳۵۰ گرم
گردو: ۵ عدد
خمیر یوفکا
کره آب شده: ۱۰۰ گرم
زرده تخممرغ: ۱ عدد
سیاهدونه (یا کنجد): برای تزیین
دمای فر: ۱۸۰ درجه
زمان پخت: تا زمانی که طلایی بشه (عملکرد فرها خیلی متفاوت هستند به همین دلیل شاید در یک فر ۲۰ دقیقه طول بکشه در یه فر یک ساعت)
پنیر لبنهی آنا، علی رغم اینکه چربیش نسبت به پنیرهای خامهای موجود توی بازار کمتره کاملا لذت طعم پنیر خامهای رو داره و بافتش نرم و لطیف و سبکه👌
🍥🍥 🍓🍓
@min5_honar
💕💕💕
به دوستات فوروارد کن 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#راه_حل_عالی_واسه_پلاستیکهای_آشپزخونه👌👌👌
#هنر_وخلاقیت😍😍😍
🍥🍥 🍓🍓
@min5_honar
💕💕💕
به دوستات فوروارد کن 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_گردنبند 📿📿📿
#هنر_وخلاقیت😍😍😍
•[✂️ببین و بساز ✂️]•
🍥🍥 🍓🍓
@min5_honar
💕💕💕
به دوستات فوروارد کن 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هنر_وخلاقیت😍😍😍
•[✂️ببین و بساز ✂️]•
🍥🍥 🍓🍓
@min5_honar
💕💕💕
به دوستات فوروارد کن 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_ماکارونی😋😋
◀ترکیب مواد سالاد کاملا به سلیقه شما بستگی داره
◀حتما پاستا رو با آب و نمک و چند قاشق روغن بجوشانید و آبکش کنید،روغن مانع چسبیدن پاستا به هم شده و جذب سس رو توسط پاستا رو کاهش میده
◀بعد از اینکه پاستا رو جوشانید آبکش کرده و روی پاستاها آب سرد بریزید تا کاملا خنک شوند
5 دقیقه صبر کنید تا آب آن خارج شده و بعد در کاسه بریزید
زیاد نگذارید آب پاستا کشیده و پاستا خشک بشه چون اینجوری جذب سس توسط پاستا زیاد میشه و پاستا حالت خمیری به خودش میگیره
◀همیشه سس رو ابتدا به مواد کربوهیدرات سالاد مثل سیب زمینی یا پاستا اضافه میکنیم و بعد سایر ترکیبات رو به سالاد اضافه و مخلوط میکنیم...این یه قاعده کلی برای تمام سالادها
◀اگر بلافاصله قراره سالاد سرو بشه تمام سس رو ابتدای کار اضافه کنید در غیر اینصورت اگر تا زمان سرو چند ساعت فاصله ست بهتره نصف بیشتر سس رو ابتدای کار و بقیه اون رو قبل از سرو اضافه و مخلوط کنید.
◀اگر فقط از مایونز استفاده میکنید و سس خیلی غلیظ بود اون رو با یکی دو قاشق آب رقیق کنید...به طور کلی سس سالاد ماکارونی اگر زیاد غلیظ باشه باعث خمیری و خشک شدن سالاد میشه👍
🍥🍥 🍓🍓
@min5_honar
💕💕💕
به دوستات فوروارد کن 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کیف آرایش یا کیف لوازم تحریر 👝👛👜
با هر نوع پارچه ای میتونید درستش کنید ، حتی با پارچه اضافه هاتون اما این کیف با چرم مصنوعی درست شده که از خرازیها میتونید تهیه کنید تزیینشم بستگی به سلیقه خوب خودتون داره
🍥🍥 🍓🍓
@min5_honar
💕💕💕
به دوستات فوروارد کن 😍