6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴خواهشا این ۳ دقیقه رو ببینید
من به سعید جلیلی رای میدم، چون چندسال از دیگران جلوتره. نیاز به گذشت زمان نداره تا بفهمه درست چیه غلط چیه؟
کلیپو ببینید تا وقتی میگیم آقای جلیلی با دیگران فرق داره یعنی چی. نه تنها با نامزدهایی که الان کاندیدن، بلکه با خیلی افراد دیگه متفاوته
من یکی رو انتخاب میکنم منظومه فکری آقا رو مسلط باشه، ملاکهای انقلاب رو بشناسه. سر هر موضوعی نیاز به تذکر از رهبری نداشته باشه تا بفهمه درست چیه غلط چیه. قبل از نظر آقا تشخیص درست بده. آقا ۸ سال خیالش راحت باشه از رئیس جمهور. نه اینکه سر هر موضوعی خون دل بخوره.
#نشرحداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاچی به سبک من برای خانوما
موادلازم:
آرد۵ قاشق
نبات۵شاخه
دارچین۱ق مرباخوری
هل۱ق مرباخوری
زنجبیل ۱ق چ
مغز بادام و گردوی
روغن مایع وکره (دلخواه)
نصف لیوان
گلاب نصف استکان
آب ۳لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای نارگیل باقلوایی 😋
میزان دقیق مواد و نکات مهم در کپشن👇
بخش اول
دوستان عزیزم سلام🥰🖐
مواد لازم برای شهد:
یک پیمانه شکر
یک پیمانه آب
مواد لازم برای کیک:
آرد سمولینا یک پیمانه
آرد گندم یک پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
ماست يک دوم پیمانه
بکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
وانیل کمی
تخم مرغ سه عدد
مواد لازم برلی رویه ی نارگیلی:
پودر نارگیل ۱۳۰ گرم(یک و یک دوم پیمانه )
روغن مایع ۱۲۰ گرم(یک دوم پیمانه )
سفیده تخم مرغ ۱۳۰ گرم(حدود چهار عدد)
پودر قند ۲۲۰ گرم(یک و یک دوم پیمانه )
دمای فر ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰
روغن رویه نارگیلی باید داغ باشه
پودر نارگیل باید چرب باشه
برای من از مواد رویه کمی اضافه موند باهاشون شیرینی نارگیلی درست کردم. روی روغن کاغذی به سایز دلخواه پایپ کنید و داخل فر بذارید.
از مواد کیک داخل قالب یک سوم بریزید و یک سوم هم رویه نارگیلی ،اگر موادتون زیاد بشه ممکنه سر ریز بشه
#پای_نارگیلی_باقلوایی
24.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توصیه #مهم رهبر انقلاب به ملت ایران؛
⚠️مردم برای حضور در انتخابات #تنبلی نکنند و دست کم نگیرند
📢 این فیلم را حداقل برای #بعلاوه_یک نفر از آشنایان، دوستان و یا نزدیکان خود که دلش برای انقلاب میتپد اما هنوز برای حضور در انتخابات تصمیم نگرفته است، ارسال کنید.
🕰 تنبلی شما به ضرر ملت ایران و جمهوری اسلامی است!
💻 Farsi.khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۶ راز خوشمزگی مرغ مجلسی😑
سیوش کن که حتماً به کارت میاد
#ترفند
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه ظرف ساده داری با این روش تغییرش بده
توی فیلم توضیحات لازم رو گفتم
🎭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیشه دورریختنی را دور نریز
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥ترفندهای جالب
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی 🙏
در این شب زیبا🌻
همه آرزوها تون براورده بشه
روی غم نبینید
همه غصه هاتون به شادی😊
همه دردهاتون درمان
و الهی که
همگی حاجت روابشید 🙏
عصر زیباتون بخیر 🍰
🌻میلاد باسعادت
حضرت امام موسی کاظم علیه السلام 💚
بر همه عاشقان اهل بیت علیهم السلام مبارک 🌻🎊🌻
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای زرشک به علت مزه ملسی که دارد خوشمزه و همه پسند است.به عنوان صبحانه میشه استفاده کرد
بخش اول
🌹 مواد لازم
زرشک یک لیوان یا ۲۰۰ گرم
شکر یک لیوان ونیم لیوان یا ۲۰۰ گرم
اب دو لیوان
وانیل نصف ق چ
🌹ابتدا باید شهد اماده کنید برای شهد میتونید ،شکر هم وزن زرشک باشه یا شکر دو برابر باشه
حالا زرشک پاک کنید کمی زیر اب بگیرید تا گرد خاکش بره بعد بمدت نیم ساعت خیس کنید توقابلمه ای آب وشکر وانیل را ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید ودو باره هم بزنید تا شکر در آب حل شود بگذارید تا شربت قوام بیاید.
زرشک را داخل قابلمه بریزید و حرارت را ملایم کنیدو حدود ۱۰ دقیقه تا یک ربع بجوشانید تا پخته شود.از روی حرارت بردارید ، دمکنی بزنید
🌹این مربا هم برای صبحانه مناسب است هم به عنوان دسر بعد از غذا می چسبه و هم وقتی عجله دارید لای برنج هم میتوانید بریزید وبه عنوان زرشک پلو نوش جان کنید
سایر نکات مربای زرشک
در طول پخت مربا ،آن را هم نزنید.چون زرشک ها له شده و شکل خود را از دست می دهد.
از گلاب هم در این مربا استفاده نکنید که بوی شیرینی می گیرد .البته دلخواه است.
#مربا_زرشک
بخش اول
🌟