زیارت امین الله .MP3
4.58M
🎧 استاد میرباقری | قرائت زیارت امینالله
📜 اَللّهُمَّ اِنَّ قُلُوبَ الْمُخْبِتينَ اِلَيک والِهَةٌ، وَسُبُلَ الرَّاغِبينَ اِلَيک شارِعَةٌ، وَاَعْلامَ الْقاصِدينَ اِلَيک واضِحَةٌ، وَاَفْئِدَةَ الْعارِفينَ مِنْک فازِعَةٌ، وَاَصْواتَ الدَّاعينَ اِلَيک صاعِدَةٌ، وَاَبْوابَ الْإِجابَةِ لَهُمْ مُفَتَّحَةٌ، وَدَعْوَةَ مَنْ ناجاک مُسْتَجابَةٌ، وَتَوْبَةَ مَنْ اَنابَ اِلَيک مَقْبُولَةٌ، وَعَبْرَةَ مَنْ بَکى مِنْ خَوْفِک مَرْحُومَةٌ...
☑️ @mirbaqeri
نکتهای از زیارت امین الله .mp3
560.4K
🎧 استاد میرباقری | زیارت امینالله را با این نگاه بخوانید...
☑️ @mirbaqeri
دعا طریقِ عزت .MP3
5.24M
🎧 استاد میرباقری | قطعه صوتی
❓چرا بعضی دعاها مستجاب نمیشود؟
۵ مگابایت
۲۱ دقیقه
کیفیت: متوسط
☑️ @mirbaqeri
مقام حضرت خدیجه (س) .mp3
1.43M
🎧 استاد میرباقری | قطعه صوتی دربارهٔ مقامات حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها)
☑️ @mirbaqeri
تفسیر روزانه. جزء6. مائده23.mp3
8.2M
🎙راه پیروزی بر ابرقدرتها
(برای غلبه قطعی بر ابرقدرتها باید از کدام #باب وارد شویم؟)
✨ادْخُلُوا عَلَیهِمُ #الباب فَإِذا دَخَلْتُمُوهُ فَإِنَّكُمْ غالِبُون وَ عَلَى اللَّهِ فَتَوَكَّلُوا إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنین ✨
#سوره_ِمائده(21-26)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم(6)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
تفسیر روزانه. جزء7.انعام92.mp3
8.66M
🎙نقش مکه و شهرهای مذهبی در تمدن اسلامی
✨ و لِتُنذِرَ أُمَّ الْقُرَى وَمَنْ حَوْلَهَا ✨
#سوره_انعام(92)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم(7)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
تفسیر روزانه. جزء8. انعام122.mp3
7.38M
🔹حقیقت نور و ظلمات
🔸حقیقت حیات و موت
🔹حقیقت معرفت
✨ أ وَ مَنْ كانَ مَيْتاً فَأَحْيَيْناهُ وَ جَعَلْنا لَهُ نُوراً يَمْشِي بِهِ فِي النَّاسِ كَمَنْ مَثَلُهُ فِي الظُّلُماتِ لَيْسَ بِخارِجٍ مِنْها ✨
#سوره_انعام(122)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم(8)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
تفسیر روز نهم. اعراف94.mp3
8.27M
🎙تحریم اقتصادی، فرصت یا تهدید؟!
(نبی اکرم(ص) میخواهد امتش را با سختیها رشد بدهد، اما دشمن محاصره میکند و خیال میکند که جبهه حق شکست میخورد؛ در واقع آنها جبهه حضرت را در مسیری که حضرت میخواهد، ریاضت میدهند)
✨و ما أَرْسَلْنا في قَرْيَةٍ مِنْ نَبِيٍّ إِلاَّ أَخَذْنا أَهْلَها بِالْبَأْساءِ وَ الضَّرَّاءِ لَعَلَّهُمْ يَضَّرَّعُون✨
#سوره_اعراف (94)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم(9)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
تفسیر روز دهم. توبه55.mp3
4.65M
🎙 امکانات دنیا، هم مایه آسایش است و هم مایه عذاب!
✨فَلَا تُعْجِبْكَ أَمْوَالُهُمْ وَلَا أَوْلَادُهُمْ ۚ إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُعَذِّبَهُم بِهَا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَتَزْهَقَ أَنفُسُهُمْ وَهُمْ كَافِرُونَ✨
#سوره_توبه (55)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم(10)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
مقام حضرت خدیجه (س) .mp3
1.43M
🎧 استاد میرباقری | قطعه صوتی دربارهٔ مقامات حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها)
☑️ @mirbaqeri
⚡️⚡️ فرصتهای ماه رمضان محدود هستند. فرصتها منتظر من و شما نمیمانند.
💠 استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«انسان بايد در «روز» چشم و زبانش را کنترل کند و برای اين که «سحر» بيدار شود، باید مقدمهچينی کند. اين يعنی همان «سارعوا».
انسان اگر فرصتها را از دست داد، «روز» مراقبه نکرد و «شب» هم وقتش را تلف کرد، پيداست که «سحر» بلند نخواهد شد. کودکی که صبح تا شب در کوچه بازی میکند پيداست شب که پدرش به خانه میآيد خواب است و نمیتواند از او بهرهمند شود. کسی که مواظب خوراک، کلام و چشم خود نيست، کی میخواهد از نجوای سحر مُتنعّم باشد؟!
«سارعوا» يعنی فرصتها را از دست ندهيد. فرصتها میآيند و منتظر نمیمانند. سحر و برکات ماه رمضان و شب قدر وقت محدودی دارند، منتظر من و شما نمیمانند که هر وقت آماده شديم، شروع شوند!
پس، بايد، از قبل، لباس آماده کنی و شستوشو کنی و خودت را برای مهمانی مهيا کنی. مُسارعه يعنی فرصت را از دست ندادن و مترصّدِ فرصتها بودن. ديدهايد گاهی که شيطان کنار آدم میآيد، تا میخواهيد بِجُنبيد که وضو بگيريد و به نماز جماعت برسيد، نماز تمام شده است.
«سارعوا» يعنی اوّلِ اذان در مسجد باش. کسی که وقتی اذان تمام میشود تازه میخواهد وضو بگيرد پيداست که به نماز جماعت نمیرسد. اين که اين قدر میگويند صف اول نماز جماعت ثواب دارد، يعنی اول از همه به مسجد برو و آخر همه از مسجد بيرون بيا.»
☑️ @mirbaqeri
وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا .mp3
75.1K
📜 ... وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا
وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا
(سوره طلاق، آیهٔ ۲ و ۳)
📖 ترجمه:
... و هر کس تقواى الهى پیشه کند، خداوند راه نجاتى براى او فراهم مىکند.
و او را از جائى که گمان ندارد روزى مىدهد. و هر کس بر خدا توکّل کند، کفایت امرش را مىکند؛ خداوند فرمان خود را به انجام مىرساند؛ و خدا براى هر چیزى اندازهاى قرار داده است!
راهحلِ مشکلات زندگی .mp3
7.93M
🎧 استاد میرباقری | نقش تقوا و توکل در عبور از بنبستهای زندگی
📜 وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ
وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا (سوره طلاق، آیهٔ ۲ و ۳)
⚡️اگر تقوا باشد، با تهدید و تطمیع دشمن جابهجا نمیشویم.
⚡️اگر متقی شویم، خداوند بنبستهاو گرههای زندگی شخصیمان را باز میکند.
⚡️همهٔ رنج ما این است که بهجای «بندگی» میخواهیم «خدایی» کنیم!
⚡️«توکل» یعنی کار خدا را (نه کار خودت را) به خدا واگذار کنی.
⚡️ثمرهٔ تقوا این است که «امیرِ اسباب» میشویم نه «اسیرِ اسباب»
👈 بشنوید!
☑️ @mirbaqeri
در محضر آیتالله میرباقری
⚡️⚡️ خوانشی از مقام معرفتی مرحوم آیتاللهالعظمی بهجت
💠 استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
🔹 «ممکن است مأموريتِ کسی، ايجاد معنويت در جامعه باشد و اين کار را هم واقعا انجام دهد. من يک موقعی تأمل میکردم و بهنظرم میآمد حضرت آيتالله بهجت (در مقياس خودشان) در جامعه ما، يک معنويتی را احياء کردند.»
🔹 «آنچه من درباره ایشان میفهمم این است که ایشان عبد مُمْتَحَنی است که هم باب معارف ائمه و هم باب معرفت ائمه (علیهمالسلام) به روی ایشان گشوده شده بود. ایشان دائم در تمام زندگی خود، غرق در دریای معارف و معرفت ائمه علیهمالسلام بودند و لحظهای جدایی و توجه به خود در ایشان دیده نشد».
🔹 «تلقّی من این است كه ایشان از آن عباد مُمْتَحَنی بود که به وادی ولایت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) و سرّ اين ولایت راه پیدا کرده بود و این سرّ هم، سرّ مکتوم و فاشنکردنی است. لذا من تلقّیام درباره این مرجع بزرگوار و این عالِم ربانیِ به تمام معنا، این است که این مرد بزرگ از کسانی بود که این رحیق سر به مُهر برایش گشوده شده بود و از جام ولایت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) نوشیده و سرشار بود؛ فلذا گاهی فوران میکرد. در درس فقه و اصول، وقتی به هر مناسبتی بحث به اینجا میرسید، از بیان نورانی ایشان، بحثْ طعم دیگری پیدا میکرد.»
🔹 «اينکه ما در فضیلت ایشان بگوییم که «ايشان میدانستند در جیب من چیست و یا ذهن فلانی را میخواندند و...»، براي ايشان نقص است. این مرد بزرگ در عين اينكه از این کشف و کرامات فراوان داشتند، ولی منزلت ایشان اینها نیست؛ منزلت ایشان، باخبر بودن از وادی ولایت است. این است که در دورانها کم است!»
🔹 «مسیر آن بزرگوار چیزی جز استقامت در طریق توسل به اهلبیت(ع) نبود که اولین قدم در توسل به اهلبیت(ع) هم حرفگوشکردن است: یعنی انجام واجبات و ترک محرمات».
🔹 «دیدن ایشان موجب یاد خدا بود. هیچ کسی نیست که آن مرد بزرگ را دیده باشد الا آنکه میداند که ایشان از آن عالِمهایی بودند که دیدن ايشان یاد خدا را زنده میکرد (یذکرکم الله رؤیته). اصلاً در وجود این مرد، دعوت به خود دیده نمیشد و فقط نور الهی بود. شاگردان ایشان میدانند که در کلام ایشان چه بیانی از معارف نورانی بود و بيان ايشان چه طعم شیرینی داشت.»
🔹 «این مرجع تقلید حد نصابِ مرجعیت و فقاهت و معرفت در مکتب شیعه بودند و در طول تاریخ از بلندآوازهترین مراجع شیعی به حساب میآیند که آثار و برکات معنوی ایشان ماندگار خواهد بود.»
🔹 «هنوز هم راه برای بهرهمندی از آیتالله بهجت، برای کسانی که اهل استفاده باشند باز است. این مرد بزرگ، هرچند به ظاهر از دست ما رفته، ولی آثار و برکات معنوی ایشان در نسل و شاگردان و آثارشان موجود است. نور ایشان هنوز موجود است و اهل استضائه میتوانند از آن بهرهمند شوند.»
☑️ @mirbaqeri