📢 ماه شعبان از فرصتهای است که به شفاعت نبی اکرم(ص) در اختيار امت قرار گرفته است؛ در صلوات شعبانيه میخوانیم: «هَذَا شَهْرُ نَبِيِّكَ سَيِّدِ رُسُلِك».
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ ماه شعبان از فرصتهاي است که خدای متعال در اختيار ما قرار داده است و به شفاعت نبي اکرم(ص) مستقیماً اين فرصت در اختيار امت قرار گرفته است؛ در صلوات شعبانيه مکرر خوانديم که «هَذَا شَهْرُ نَبِيِّكَ سَيِّدِ رُسُلِك». اين فرصت را قدر بدانيم.
◀️ در باب ماه شعبان يک نکتهاي در روايات آمده، علت اينکه به ماه شعبان، شعبان ميگويند، نقل شده که اميرالمؤمنين علیه السلام فرمودند: «سَمّاهُ ربُّنا شَعبان لِتَشَعُّبِ الْخَيْرَاتِ فِيهِ». شعبههاي خيرات به سوي ما جاري و نازل ميشود و ابوابي از خيرات به روي ما باز ميشود. لذا حضرت در ادامه فرمودند: «قَدْ فَتَحَ رَبُّكُمْ فِيهِ أَبْوَابَ جِنَانِهِ»، خداي متعال درهاي از بهشت را به روي شما باز کرده است.
◀️ تشعب خيرات معنايش اين است که خيرات يک سرچشمه و مبدأيي دارد و شعبي پيدا ميکند و جاري ميشود. يک شعبهاش صلاة و يک شعبهاش صيام است، روزه است، زکات است، صلوات است، دستگيري از مؤمنين است و... .
شعب خيري که به روي ما باز شده است، يک سرچشمه دارد. ما بايد سعي کنيم سرچشمه را پيدا کند، از آنجا به طرف شعب بيايیم، که در ماه شعبان خود نبي اکرم(ص) هستند؛ لذا در روايت داريم که حضرت فرمودند: اگر کسي اين ماه را روزه بگيرد، در محبت نبي اکرم(ص) و تقرب به خداي متعال، یعنی نيتش حبّ نبي اکرم(ص) باشد، فلان فضيلت را دارد. يا در روايت است حضرت مي فرمايد: شعبان ماه من است، مرا کمک کنيد به روزه اين ماه. روزه ميگيرد که حضرت را کمک کند. اين کمک کردن معنايش اين است که حضرت ميخواهند ما را شفاعت کنند، تمام ماه روزه ميگيرند و شب زندهداري ميکنند که ما را برسانند و عالم را سير بدهند. کمک ما این است دستمان را به دست حضرت بدهيم.»
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 سرچشمۀ خیرات در ماه شعبان
☑️ @mirbaqeri_ir
📢 به اندازهای که مأموریتِ اجتماعیِ ما بزرگتر است، باید خلوتهای بهتری در ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان داشته باشیم تا بتوانیم آن مأموریتها را بهتر انجام دهیم؛
باید با یک دست از بالا بگیریم و با دست دیگر منتشر کنیم؛ آن دستی که رو به بالا بلند میشود در خلواتِ انسان، مخصوصاً خلواتِ این سه ماه است.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«مأموریتهای عظیم اجتماعی و مأموریتهای الهی، بیداری شب را میطلبد.
کسی که شب خوبی ندارد، روز خوبی هم ندارد! کسی که شب را به بطالت بگذراند، روز هم هرکاری کند بطالت است. کسانی که شبزندهدارند، در روز هم بیدار و زندهاند. زنده بودن در حیات روز، در گرو بیداری و احیای شب است. با احیای در شب، انسان به حیات در روز میرسد. لذا همه بزرگانی که متصرف اجتماعی بودند، این حالات را داشتند؛ هم قبل از اینکه به زمان مأموریت اصلی خود برسند و هم بعد از مأموریت خود خلوت داشتند.
ما در این سه ماه (ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان) هر قدر هم که اشتغال داشته باشیم، به اندازهای که مأموریتمان بزرگتر است، باید خلوتهای بهتری داشته باشیم تا بتوانیم مأموریتها را بهتر انجام دهیم. به تعبیر دیگر ما باید با یک دست از بالا بگیریم و با دست دیگر منتشر کنیم. آن دستی که رو به بالا بلند میشود در خلوات انسان است؛ مخصوصاً خلوات این سه ماه.»
☑️ @mirbaqeri_ir
سخنرانی_آیت_الله_سید_مهدی_میرباقری_روز_میلاد_امام_حسین_علیه_السلام.mp3
17.01M
🎧 سخنرانی آیت الله سید محمّدمهدی میرباقری
در مراسم جشن میلاد امام حسین (علیه السلام)، ۱۴۰۰/۱۱/۱۵
در حسینیه آیت الله حقشناس (ره)
☑️ @mirbaqeri_ir
📢 شبزندهداری و روزهداریِ نبی خاتم در ماه شعبان، برای شفاعت بوده تا راه ما باز شود. با عبادت حضرت، فتوحات برای ما میشود و الا ما نمیتوانيم موانع ابليسی را كنار بزنيم.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«ماه شعبان تجلیِ مقام نبي اكرم(ص) است؛ «الَّذِي كَانَ رَسُولُ اللَّهِ صلي الله عليه و آله يدْأَبُ فِي صِيامِهِ وَ قِيامِهِ»؛ حضرت شب و روزش را شبزندهداری و روزهداری میكرد. من گمان میكنم اين شبزندهداری و روزهداری برای شفاعت بوده تا راه ما باز شود؛ يعنی با عبادت حضرت، فتوحات برای ما میشود و الا ما نمیتوانيم موانع ابليسی را كنار بزنيم. نافله شب حضرت، روز ما را زنده میكند و شب ما را احيا میكند و الا عبور از وادی شيطان شدنی نيست؛ زيرا امواج او بسیار سنگين است؛ دو ركعت نماز چهارهزارساله دارد! چطور میتوانيد از او عبور كنيد! فقط خود حضرت میتوانند عبور دهد.
ماه شعبان ماهی است كه حضرت با عبادت خودش میخواهد ما را عبور بدهد؛ «فَأَعِنَّا عَلَى الِاسْتِنَانِ بِسُنَّتِهِ فِيهِ وَ نَيلِ الشَّفَاعَةِ لَدَيهِ»؛ خدايا ما را كمك كن كه اين سنت شبزندهداری و روزهداری حضرت را انجام بدهيم، تولي به حضرت پيدا كنيم و به محيط شفاعت حضرت وارد شويم و حضرت به ما كمك كند تا آماده شويم كه درهای شهوات را ببنديم و درهای شفاعت حضرت به روی ما باز شود.
اين ماه، ماه شفاعت نبی اكرم(ص) است، تجلی نبی اكرم(ص) در اين ماه است و ورود به اين ماه ورود به ولايت و شفاعت حضرت است. كفران اين نعمت، كفران سنگينی است؛ كفران پيغمبر خاتم(ص) است، ايشان با اين مقامات از عالم بالا آمدند و دستشان را دراز كردند و میفرمايند که دستتان را بدهيد تا من ببرم. ما هم مشغول بازيگری هستيم و كفران اين نعمت را میكنيم! حضرت طلب میكند، دعوت میكند، دست دراز میكند و ما دست حضرت را پس میزنيم! اين كفرانِ ماه شعبان است».
☑️ @mirbaqeri_ir
در محضر آیتالله میرباقری
📜 جلسات اول تا پانزدهم تفسیر سورۀ مبارکۀ فتح
⬇️ ⬇️
نکاتی+در+مورد+سوره+فتح+با+سخنرانی+حجت+الاسلام+والمسلمین+میرباقری-2021-06-25+06-30-00.mp3
19.97M
🔊 استاد میرباقری | تفسیر سوره فتح ـ جلسه۱
1️⃣نکاتی مقدماتی درباره سوره مبارکه فتح
2️⃣مختصات فتح خداوند برای نبی اکرم (ص) (تفسیر آیه۱)
🗓 تاریخ: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰
00-04-11 mir bagheri.mp3
13.89M
🔊 استاد میرباقری | تفسیر سوره فتح ـ جلسه۲
1️⃣معنا و #حقیقت_فتح نبی اکرم (ص) (تفسیر آیه۱)
ـ برچیده شدن محیط ولایت شیطان
ـ تغییر موازنه فرهنگی به نفع جبهه نبی اکرم(ص)
ـ پرچیده شدن فرهنگ و ساختارهای دشمن
2️⃣غفران الهی، اولین ثمره و #غنیمت_فتح (تفسیر آیه ۲)
🗓 تاریخ: ۲ تیر ۱۴۰۰
میرباقری ۱۸ تیر.mp3
12.57M
🔊 استاد میرباقری | تفسیر سوره فتح ـ جلسه۳
🔺ثمرات و #غنائم_فتح (آیه ۲و۳)
🗓 تاریخ: ۹ تیر ۱۴۰۰
14000819 j04.mp3
32.4M
🔊 استاد میرباقری | تفسیر سوره فتح ـ جلسه۴
🔺مسیر فتح و سرانجام آن (آیه ۴تا٧)
🗓 تاریخ: ١٩ آبان ۱۴۰۰
14000826 j05.mp3
27.88M
🔊 استاد میرباقری | تفسیر سوره فتح ـ جلسه٥
🔺پرچمداران فتح (آیه ٧تا٩)
🗓 تاریخ: ٢٦ آبان ۱۴۰۰
14000910 j06.mp3
44.76M
🔊 استاد میرباقری | تفسیر سوره فتح ـ جلسه٦
🔺 خصوصیات پرچمداران فتح و وظایف امت (آیه٨ و ٩)
🗓 تاریخ: ۱۰ آذر ۱۴۰۰
14000917 j07.mp3
37.49M
🔊 استاد میرباقری | تفسیر سوره فتح ـ جلسه٧
🔺 بیعت، راه ورود امت به فتح و بهره مندی از برکات آن (آیه۱۰)
🗓 تاریخ: ۱٧ آذر ۱۴۰۰