1_846235381.mp3
6.15M
🆔️ @misagallah313
✨ "ليلة الرغائب" به چه معناست؟
استاد فاطمي نيا:
🔹اولين شب جمعه ماه رجب را ليلة الرغائب گويند.
"رغيبه" به معناي چيزي است كه مورد رغبت وميل باش و هم چنين به معناي بخشش فراوان است.
🔹بنا بر معناي اول، "ليلة الرغائب" شبي است كه ميل و توجه به عبادت در آن بسيار است و بندگان خدا در اين شب گرايش زيادي به رفتن به در خانه خدا و ارتباط و انس با او دارند.
🔹بنابراين جمع بندي كه ميشود كرد اين است كه خداوند در اين شب عنايت خاصي به بندگان خود دارد و خوب است كه انسان از خدا بخواهد هر آنچه كه بندگان صالح و ارواح طيبه در اين شب به آن رغبت دارند، به ما هم عنايت كند.
⚜ به دور از هر تفکری، برای بشریت و ملت عزیزایران از درگاه خداوند متعال آرزوی سلامت کنیم.
🆔️ @misagallah313
#پوستر | لیلة الرغائب
◽️«وَإِلىٰ رَبِّكَ فَارغَب»
◽️«با هر حرکت خوبی که به سمت آرمانهای پذیرفتهشده و اعلامشدهٔ اسلام حرکت کنید، این، رغبت الیاللّه است. البته معنویت، ارتباط دلی با خدا، نقش اساسیای دارد.» | مقام معظم رهبری
🆔️ @misagallah313
در شب و روز جمعه، صلوات و فاتحه ای قرائت کنیم و روح مطهر امام خمینی(ره)، آیت الله حائری شیرازی، آیت الله مصباح یزدی، شهدای انقلاب اسلامی، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همهٔ مؤمنین و مؤمنات را در ثواب آن شریک نماییم.
🆔️ @misagallah313
hajmahdirasoli-haftegi960110-nagme(1).mp3
2.06M
🎧بینِ مناجاتِ شبِ جمعه👤حاج مهدی رسولی📌 #لیلة_الرغائب #ماه_رجب #شب_آرزوها
🆔️ @misagallah313
"أللّهُمَّ اجْعَل رَغْبَتی فى مَسْألَتی
مِثلَ رَغْبَةِ أوْليائِكَ فى مَسائِلِهِم"
خداوندا؛ شوق و رغبت من در
گدایی و درخواست کردنم از تو را،
مانند شوق عاشقانت؛
در درخواستشان قرار بده..
#صحیفهسجادیه،دعای۵۴
🆔️ @misagallah313
✨و حَبَسَنی عَنْ نَفْعی بُعْدُ اَمَلی✨
امـشب زیر بام آسمانت، رهایی را آرزو میکنم؛
از تمامـِ آرزوهایی که؛ مرا از تو
دور کرده است !
#لیلة_الرغائب
🆔️ @misagallah313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#علامه_مصباح_یزدی:
با #شیطان نمیشود لبخند زد، کنار آمد والا تو هم میشوی شیطان دیگری
🆔️ @misagallah313
💥 رغبتِ انسان باید رغبتِ در رسول باشد نه رغبتِ در خود. اگر رو به خودت آوردی و از او غافل شدی نمیتوانی با او راه بروی.
اگر رغبتِ به رشد خودمان و حتی رغبتِ به منافعِ معنوی خودمان، در ما شکل گرفت، این رغبت ممکن است در جایی موجب جدا شدنِ ما از امام بشود.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«رغبت بزرگ یعنی آدم فقط دنبال رشد خودش نباشد که خودش به ثواب برسد؛ رغبت بزرگ یعنی در انسان این رغبت پیدا شود که ظهور امام واقع بشود و عالم به توحید و امامت برسد و حجاب از عالَم برداشته شود.
اگر این رغبت در آدم پیدا شد، اقدامات انسان هم به اندازه رغبتش بزرگ میشود. انسانی که رغبت میکند، خودش را به امام میرساند و حلول در آستان امام پیدا میکند («حلت بفنائک»).
بزرگترین رغبتی که ما باید به آن برسیم و رغبت بالله است، این است که در مسیر رغبت در قرب به خدای متعال، رغبت در تحقق ولایت امام در عالم پیدا کنیم. این غیر از رغبت در این است که من خودم آدم خوبی بشوم که البته آنهم در جای خودش رغبت خوبی است.
وقتی رغبت به خدا و رغبت به ولیّ خدا در انسان پیدا شد، انسان کنار حضرت قرار میگیرد و در طرح حضرت عمل میکند. ما اگر رغبتمان رفعت پیدا نکند نمیتوانیم در طرح امام قرار بگیریم و کنار امام عمل بکنیم. اگر رغبت ما با رغبت امام گره خورد و یکی شد و آن رغبتهای بزرگ در ما شکل گرفت، این رغبتها ما را به امام میرساند و کنار امام قرار میگیریم و سختیهای راه را کنار امام تحمل میکنیم و با امام راه را طی میکنیم. ولی اگر رغبت دیگری در ما شکل گرفت و توجه به خودمان، حتی توجه به منافع معنوی خودمان، داشتیم، این، ممکن است موجب جدا شدن ما از حضرت بشود.
در عالم با امام راه رفتن و در طرح امام عمل کردن، وقتی ممکن میشود که انسان رغبتش، رغبت در رسول باشد نه رغبت در خود. اگر رو به خودت آوردی و از او غافل شدی نمیتوانی با او راه بروی. «وَ لا يَرْغَبُوا بِأَنْفُسِهِمْ عَنْ نَفْسِه» یعنی شما حق ندارید میل به خودتان پیدا کنید و رویتان را از رسول برگردانید. «اتَّقُوا اللَّهَ وَ كُونُوا مَعَ الصَّادِقين»؛ در عالم با حضرت راه بروید. اگر میخواهید با حضرت راه بروید، باید رغبت در حضرت داشته باشید نه رغبت در خودتان. اگر انسان راغب در حضرت شد، چنین رغبتی انسان را در همه سختیها همراه با حضرت میکند.»
🌐 https://b2n.ir/t71590
🆔️ @misagallah313