#لازانیا_گوشت_قارچ 🍕😋
مواد لازم :
پیتز متوسط 1 عدد
سیر 2 حبه
روغن به میزان دلخواه
زردچوبه به میزان دلخواه
گوشت چرخ کرده 400 گرم
قارچ و فلفل دلمه ای به میزان دلخواه
رب گوجه به میزان دلخواه
نمک، فلفل و ادویه به میزان دلخواه
ورقه لازانیا 1 بسته
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
پپرونی اختیاری
دستور تهیه :
● ابتدا پیاز و یه حبه سیر خرد شده رو با کمی روغن و زردچوبه تفت میدیم، بعد گوشت رو اضافه کرده و وسطای پخت یه حبه دیگه سیر اضافه میکنیم، یکم تفت میدیم و فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده رو به مواد اضافه کرده و تفت میدیم، رب گوجه، ادویه ها و کمی آب جوش ریخته و درب تابه رو میذاریم تا کاملا پخته بشه.
● ورقه های لازانیا رو هم طبق دستورش پخته و آبکش میکنیم.
کف ظرفمون کمی سس بشامل ریخته و ورقه های لازانیا میچینیم و یک لایه گوشتی و بعد پنیر پیتزا و دوباره به ترتیب لایه هارو اضافه میکنیم ، لایه آخر رو پنیر پیتزا ریخته و با پپرونی تزیین میکنیم. ظرف رو توی فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت حدود 35 دقیقه میپزیم. 😉
@shirini7q
#کراکت_سیب_زمینی
ابتدا چهار عدد سیب زمینی را آبپز میکنیم و از صافی رد کرده یا رنده میکنیم اجازه میدیم تاخنک بشه سپس سه ق غ جعفری خرد شده و دوقاشق پودر نان خشک و یک عدد زرده ی تخم مرغ و ادویه (پودرسیر پودرپیازنمک و فلفل و زردچوبه) نیز مخلوط کرده ورز میدهیم ؛ برای داخل توپک ها میتوانید از مواد ماکارونی یا پنیرپیتزا و... استفاده کنید
ازمواد به اندازه ی یه نارنگی کوچک برداشته هربار دست را کمی خیس کرده و خمیررا کف دست پهن میکنیم و از مواد میانی داخل سیب زمینی ها گذاشته و هرطور که خواستیم شکل میدیم میتونید به شکل توپکای کوچولوهم فرمشون بدین
سپس داخل سفیده تخم مرغ زده شده میزنیم بعدش آرد سفید دوباره سفیده تخم مرغ و نهایتا آرد سوخاری میغلطانیم و دوساعت داخل یخچال قرار میدهیم سپس در روغن سرخ میکنیم
@mivhe71