eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍡 😋 كدوحلوايي پخته و پوره شده ۱/۵پیمانه بیسکوییت پتی بور ۱بسته ۳۰تایی خرما۴_۵عدد هسته گرفته جوی دوسرپرک ١پيمانه تخمه كدو ١/٤پيمانه چيپس شكلات ١/٣پيمانه جوزهندي ودارچين باهم١قاشق چايخورى عسل ١قاشق غذاخورى(از شيره ى انگور ياشربت مربا يا شكلات صبحانه هم مى تونيد استفاده كنيد) 🔸خرما،كره ى بادام زمينى،و نصف جوى دوسر و پوره ى كدوحلوايي رو در غذاسازبه خوبي با هم مخلوط كنيد،مواد رو به ظرف مناسبي انتقال بديدو بقيه ى مواد رو اضافه كنيدو حسابي هم بزنيد تابه صورت خميركاملا يكدستي دربياد و وسط ظرف جمع بشه كه بشه به راحتى قلقلي كرد،نيم ساعت دريخچال قرار دهيدسپس قلقلي كنيد 🔺شيرينى خرما و بيسكويت براى اين مواد كافي هست اگر شيرين تر دوست دارين مقدار خرما رو بيشتر كنين 🔺اگر كدوحلوايي تون آبدار باشه يعنى هنگام پخت آبش جذب نشده باشه در نتيجه پودر بيسكوييت بيشترى جذب ميكنه ،پس يك بسته بيسكوييت اضافه داشته باشيد 🔺جوى دوسر پرك نياز به پخت نداره وبا گرفتن رطوبت كدوحلوايي نرم ميشه 🔺از انواع مغزها مي تونيد در تهيه ى اين ترافل استفاده كنيد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم و طرز تهیه : باقلا پوست گرفته :۲لیوان برنج نیم پز:۱پ گوشت چرخکرده:۳۰۰گرم نمک ،فلفل سیاه ،زردچوبه، دارچین شوید خشک یا تازه: ۵ق غ رب‌گوجه :۲ق (من‌اضافه کردم) پیاز:۲عدد تخم مرغ:۱عدد آلو بخارا: ۱۰عدد زعفران غلیظ باقلا و برنج نیم پز و تخم مرغ و شوید و پیاز آب گرفته شده و گوشت رو همراه ادویه ها ، داخل بلندر ریخته و چند بار میکس می کنبم تا حسابی منسجم بشه. مواد رو به شکل کوفته در میاریم و در یخچال به مدت یه ساعت استراحت می دیم که هم خنک بشه و هم مزه دار. پیاز دوم رو تفت بدین و رب‌گوجه و زردچوبه اضافه کنین و آب جوش و اجازه بدین جوش بیاد. بعد کوفته ها رو یکی یکی به سس در حال جوش ، انتقال میدیم میذاریم ده دقیقه با شعله زیاد بمونه که مواد درون سس منسجم شن ، بعد شعله رو کم کنین . یه لیوان باقالی و ۲قاشق شوید و ۵تا آلو رو کنار کوفته ها می زاریم تا بپزه . ابن کوفته ی سنتی بی نظیره 😍 حتما یه کاسه سس ،شامل : باقالی و شوید و آب کوفته داشته باشین و لقمه های ک‌فته و نون سنگک رو داخلش بزنیین و میل کنیبن 😍 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین کوکو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم خمیر تارت: کره ۱۲۵ گرم آرد ۲ پیمانه پودر قند یک پیمان۶ سرخالی تخم مرغ ۱ عدد وانیل یک چهارم ق چ نمک یک پینچ بیکینگ پودر یک ق چ شکلات چیپسی یک دوم پیمانه. مواد کیک براونی: تخم مرغ ۳ عدد شکر نصف پیمانه کره ۷۵ گرم وانیل یک دوم ق چ نمک یک پینچ کاکائو ۱ ق غ شکلات تخته ای تلخ ۱۵۰ گرم آرد حدود نصف پیمانه بیسکویت اورئو به تعداد لازم شاتوت نصف پیمانه طرز تهیه: برای خمیر تارت ابتدا کره و پودر قند را همزده بعد تخم مرغ و وانیل و نمک را اضافه کرده همزده در آخر هم آرد الک شده و بیکینگ پودر و شکلات چیپسی را اضافه کرده مخلوط می کنیم اما نباید ورز بدید بعد نیم ساعت داخل یخچال استراحت داده بعد داخل قالب تارت پهن کرده تا کمی از دیواره ها را هم بگیرد.بعد مواد کیک را رویش ریخته و در آخر رویش بیسکویت ها و کمی شاتوت می چینیم. برای تهیه براونی ابتدا تخم مرغ ها را با وانیل و شکر خوب همزده بعد کره نرم را اضافه کرده همزده بعد نمک و آرد و کاکائو و شکلات بنماری شده را اضافه کرده با لیسک همزده و نیمی از شاتوت را هم داخلش ریخته و روی خمیر تارت می ریزیم.بعد از چیدن بیسکویت ها باید در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود نیم ساعت تا ۳۵ دقیقه بپزد.بسیار لذیذ و خوشبافت میشه در ضمن می تونید شاتوت را حذف کنید یا به جاش از آلبالوی هسته گرفته یا مربای آلبالویی که شیره اش را گرفتید استفاده کنید‌ @mivhe71