#تارت_براونی_اورئو_و_شاتوت
مواد لازم خمیر تارت:
کره ۱۲۵ گرم
آرد ۲ پیمانه
پودر قند یک پیمان۶ سرخالی
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم ق چ
نمک یک پینچ
بیکینگ پودر یک ق چ
شکلات چیپسی یک دوم پیمانه.
مواد کیک براونی:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر نصف پیمانه
کره ۷۵ گرم
وانیل یک دوم ق چ
نمک یک پینچ
کاکائو ۱ ق غ
شکلات تخته ای تلخ ۱۵۰ گرم
آرد حدود نصف پیمانه
بیسکویت اورئو به تعداد لازم
شاتوت نصف پیمانه
طرز تهیه:
برای خمیر تارت ابتدا کره و پودر قند را همزده بعد تخم مرغ و وانیل و نمک را اضافه کرده همزده در آخر هم آرد الک شده و بیکینگ پودر و شکلات چیپسی را اضافه کرده مخلوط می کنیم اما نباید ورز بدید بعد نیم ساعت داخل یخچال استراحت داده بعد داخل قالب تارت پهن کرده تا کمی از دیواره ها را هم بگیرد.بعد مواد کیک را رویش ریخته و در آخر رویش بیسکویت ها و کمی شاتوت می چینیم.
برای تهیه براونی ابتدا تخم مرغ ها را با وانیل و شکر خوب همزده بعد کره نرم را اضافه کرده همزده بعد نمک و آرد و کاکائو و شکلات بنماری شده را اضافه کرده با لیسک همزده و نیمی از شاتوت را هم داخلش ریخته و روی خمیر تارت می ریزیم.بعد از چیدن بیسکویت ها باید در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود نیم ساعت تا ۳۵ دقیقه بپزد.بسیار لذیذ و خوشبافت میشه
در ضمن می تونید شاتوت را حذف کنید یا به جاش از آلبالوی هسته گرفته یا مربای آلبالویی که شیره اش را گرفتید استفاده کنید
@mivhe71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
📍لیلةالرغائب
🔻بر اساس روایات ما، ممتازترین شبها در همه سال، سه شب است که همگی در این ماههای سهگانه واقع شده:
اولی شب جمعه اول ماه رجب است به نام «لیلةالرغائب»، دوم شب نیمه شعبان که نامش «لیلةالبرات» است و دیگر شبهای قدر در ماه مبارک رمضان که «لیلةالقدر» است.
▫️رغائب جمع «رغیبة» است و رغیبة به معنای عطای کثیر است؛ یعنی در چنین شبی، درهای رحمت الهی بیحساب باز است. ترکیب «لیلة الرغائب» اضافه موصوف به صفت خود است، بدین ترتیب لیلةالرغائب یعنی «اللیلة التی فیها الرغائب» یعنی شبی که در آن عطایای الهی کثیر است، سپس موصوف به صفتش اضافه شد و «لیلة الرغائب» گردید.
▫️صاحب مراقبات، جمال السالکین، مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، مطلبی به این مضمون میفرماید که ماه رجب اول ورود به میهمانی الهی است و تو ببین در این ضیافت الهی با کدامین لباس و زیور بر مولای خود وارد میشوی!
▫️تلطیف عمل مهمتر از تکثیر در عمل است؛ لذا در اولین شب جمعه ماه رجب که شب عطای خاصّ الهی است، اولین دعایمان مغفرت و طلب استعداد ورود به ضیافت خاص الخاص پروردگار باشد؛ تا در همان شب جمعه اول پاک شویم و اجازه ورود به سرای محبوب را در همه ضیافت سهماهه داشته باشیم. در حالی که در ماه رمضان این طور نیست، شب قدر آن در آخر ماه است که این حساب دیگری دارد. درباره اعمال مخصوص این شب، به آنچه در مفاتیح الجنان آمده اکتفا میکنیم.
🔺پیامبر اکرم(ص) فرمودند: غافل از اولین شب جمعه ماه رجب نشوید که ملائکه، آن شب را «لیلةالرغائب» نامیدند. این بیان پیامبر(ص) که ملائکه چنین نامی بر این شب نهادند، از آن روست که آنها عالم بالا را میبینند و مشاهده میکنند که چگونه کرور کرور عطای کثیر و نعم و رحمتهای خاص الهی در آن شب سرازیر است؛ لذا میگویند این شب، شب عطای کثیر است.
سپس حضرت میفرمایند: زمانی که یک سوم از شب گذشت، تمام ملائک آسمان و زمین به عالم دنیا میآیند و گرد خانه خدا طواف میکنند و خداوند توجه خاص به ملائکه خود میکند. توجّه کنیم که خیلی اوقات ملائک زمینی برای انسان دعا میکنند، ولی در آن شب عزیز، ملائکه آسمانی، یعنی میکائیل و جبرائیل و اسرافیل و ملائکه مقدّس الهی که دعایشان قطعاً مستجاب است، دست به دعا برمیدارند. خداوند به ملائکش میفرماید در این شب هر دعایی دارید بخواهید تا من اجابت کنم، و ملائک دعا میکنند: خدایا، روزهداران ماه رجب را بیامرز.
📚ادب حضور (دفتر اول)، ص۷۹.
#رجب
@mojtahedie71
#کوکو_کدو😋😋😋
یک کیلو کدو
یدونه پیاز
۳تا هویج
۴تا سیب زمینی متوسط
نصف سینه مرغ
یدونه تخم مرغ
یک لیوان ارد
نمک فلفل زردچوبه اویشن پودر سیر پودر پیاز
هویج پیاز سیب زمینی مرغ میذاریم باهم بپزه بعد اینک کامل پخت همرو ب جز پیاز رنده میکنیم.کدوهارو رنده ریز میکنیم و کامل آبشو میگیریم مواد پخته شده رو بهش اضافه میکنیم ادویه هارو میریزیم مخلوط میکنیم حالا تخم مرغ و ارد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه.یک ساعت میذاریم داخل یخچال و بعدسرخ میکنیم.
کنار دستتون ی کاسه آب بذارید و دستتون خیس کنید وقتی میخاین از مواد کوکو بردارین.کوکو هارو با شعله ملایم سرخ کنید و بعد سرخ شدن بذارید روی دستمال تا روغنش بره.حتما درست کنید ب امتحانش میارزه😋👌
@mivhe71
#سالاد_مرغ_بروکلی
مواد لازم :
یک عدد بروکلی کوچک
یک عدد هویج
یک لیوان کنسرو ذرت
یک عدد سینه مرغ پخته شده با پیاز و کرفس و برگ بو
۳ ق غ مایونز
۳ ق غ سس فرانسوی
۲ ق غ ماست چکیده
نمک و فلفل
کنجد بوداده برای تزیین
طرز تهیه :
بروکلی ها را تکه تکه کرده بخار پز کنید
هویج ها را مکعبی خرد کنید و با آب کم بپزید
مرغ پخته شده را ریش ریش کنید
بقیه مواد را مخلوط کرده سس را مخلوط کنید نمک اضافه کرده به کمک دو تا قاشق از سالاد در ظرف سرو گذاشته روشو با کنجد بو داده تزیین کنید.
@mivhe71