eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سبزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پنکیک _رنگین‌کمانی 🌈 4 عدد تخم مرغ، 1لیوان شیر 1 لیوان شکر، 1،استکان روغن مایع، آرد 3 لیوان پکینپودر یک قاشق غذاخوری، وانیل نوک قاشق، رنگ خوراکی قرمز، آبی، کاکائو، زعفران رو با آبی مخلوط کنید تا سبز بشه اول تخم مرغا رو خوب با همزن میزنیم بعد شکر رو اضافه میکنیم باز هم میزنیم بعد روغن وبعدشیر رو اضافه میکنیم باهمزن میزنیم وارد را سه با الک میکنیم و پکینپودر رو با آرد قاطی میکنم وارد رو اضافه میکنم هم میزنم حالا مواد رو به چن قسمت تقسیم کنید و به هر کدام رنگ مورد نظر را اضافه کنید بعد تابه رو خیلی کم چرب کنید بزارید رو گاز تا داغ شود بعد دو قاشق از مواد رو گرد بریزید داخل تابه تا با شعله کم بپزه من در ماهیتابه را گذاشتم تا مغز پخت بشه وقتی که روشون حباب زد با خلال دندون چک کنید اگه نچسبید پنکیک پخته و بعد تکرار کنید تا موادتون تمام شود. باید دقت کنید موقع ریختن تا گرد بشه پنکیک ها، خیلی خوشگل و خوشمزه میشن امیدوار درست کنید و نوش جان کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: سینه مرغ ۲ عدد نمک و فلفل،پاپریکا،پودرسیر، کره یا جایگزین روغن زیتون رزماری ۲ شاخه سیر ۲ حبه تخم مرغ ۱ عدد گشنیز مقداری لیموترش تازه ۲ قاشق غذاخوری زست لیمو ۱ قاشق چایخوری پنیر گودا ۲ ورق پنیر پارمزان یا پارمسان مقداری طرز تهیه: ابتدا مرغ را از استخوان سینه جدا کرده و هر سینه مرغ را به ۳ یا ۴ قسمت تقسیم میکنیم با استخوان سینه مقداری آب مرغ برای سس درست میکنیم ،حالاا سینه های مرغ برش خورده را با مقداری ادویه و روغن زیتون و لیموترش مزه دار میکنیم؛ من از شب قبل اینکارو کردم شما وقت ندارید ۲ ساعت حداقل بزارید مزه دار بشه،سپس توی یه ظرف جداگانه تخم مرغ را همزده و با نمک و فلفل و پودرسیر و گشنیز تازه ساطوری شده و زست لیمو باهم مخلوط کرده و مرغ ها را با مواد تخم مرغی مخلوط کنید و روی مرغ ها پنیر پارمزان میریزیم و در تابه ای که با کره و رزماری و سیر خرد شده گرم شده، مرغ ها را یکی یکی سرخ میکنیم تابه حتما نچسب باشه وقتی مرغها را کاملا سرخ کردیم از تابه خارج میکنیم و اگر خرده های تخم مرغ پخته هم هست از تابه خارج میکنیم و دور میریزیم و به همان تابه آب مرغی که حاضر کردیم را اضافه میکنیم و دوباره مقداری کره و آب لیموترش و پنیر گودا و نمک و فلفل و گشنیز خرد شده اضافه میکنیم و مرغ های سرخ شده را داخل سس میریزیم و اجازه میدیم مقداری پخته و سس غلیظ بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پاستیل -پرتقالی پودر ژله 1 بسته پودر ژلاتین 2قاشق غ آب نصف پیمانه گلوکز 1قاشق غ آب رو یه ظرف بریزید یه قاشق گلوکز به اون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید دو قاشق پودر ژلاتین و اضافه کنید تا خوب یک دست بشه در مرحله آخر پودر ژله رو اضافه و خوب هم میزنیم تا پود ژله مخلوط بشه حالا روی شعله گاز بزارید و 20 ثانیه هم بزنید میتونید سفیدی رو اون رو جدا کنید تا پاستیل تون شفاف بشه حالا بریزن قالبهای کوچک سیلکونی و بزارین تو فریزر به مدت 15 دقیقه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: ۲بسته پنیر خامه ای نرم شده ۱/۲فنجان پنیر چدار سبزیجات خشک (آویشن ، مرزنجوش ، رزماری ، ریحان و مرزه) ۱/۲فنجان ژامبون ریز خرد شده ۱/۲فنجان پیاز سفید و پیازچه خرد شده ۵ عددنان ترتیلا طرز تهیه در یک کاسه متوسط ، پنیر خامه ای ، سبزیجات و پنیر خرد شده را با هم مخلوط کنید. ۱/۵ مخلوط پنیر خامه ای را روی هر تورتیلا پخش کنید. هر تورتیلا را ژامبون ، و پیاز بپاشید. هر یک از تورتیلا ها را محکم بغلتانید تا مطمئن شوید که خوب محکم شده است. به مدت ۱-۲ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. رولها را برش بزنید @mivhe71