این #ژله در عین راحتی خیلی شیک و جذابه😍💕❤️
کافیه چند رنگ ژله رو درست کنید و توی سینی بریزید (سینی ذو چرب کنید). و با کاتر طرح دلخواه قالب بزنید.
و سپس ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم آب جوش درست کنید و بزارید خنک بشه. و یک ردیف از دایره ها رو به دیواره قالب بچسبانید و تا نصف دایره ها ژله آلورا بریزید و بذارید نیم بند بشه.
و سپس ردیف دیگه ای از دایره ها رو به همین روش بچسبانید و همین طور تا پایان ادامه بدید
@mivhe71
غذای محلی بعدی🍛
شیش انداز😋😋
از قزوین❤
🍆بادمجان،کدو خورشتی، سیب زمینی، پیاز و گوجه🍅 رو نگینی خرد کرده سپس همه شونو جداگانه سرخ میکنیم،
بعدش همه رو یجا می ریزیم تو ماهیتابه، بعد ادویه(فلفل، زردچوبه و نمک) رو اضافه میکنیم، و روش ۲ الی ۳ تا تخم مرغ می شکنیم و اجازه میدیم بپزه!
در مرحله آخر با نون میل میکنیم!😁
خیلی خوشمزه است!
نوووووش جاااااان
#تاس_کباب_گوشتی
ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو رنده کردم بعد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم بعد نمک فلفل پودر زیره ،پودر کاری ،دو قاشق آرد من کمی آرد برنج هم بهش اضافه کردم و با دستم خوب چنگ زدم و مخلوط کردم بعد مثل کله گنجشکی گرد کردم مواد رو بعد سرخ کردم و داخل سسی که از قبل آماده کردم خوابوندم و گذاشتم رو شعله قل ریز بزنه تا خوب مزه دار بشه و کنارش رو با بادمجان و سیب زمینی و گوجه سرخ شده سرو کردم جاتون سبز عالی شد
سس:
دوقاشق رب گوجه رو با یک فنجان آب و یک قاشق روغن و نمک و فلفل و آویشن مخلوط کردم
🍔 @mivhe71
#لادو_نارگیل_شیرعسلی
پودر نارگیل ۳۴۰ گرم
شیر عسلی ۴۰۰ گرم
پودر هل کمی
لادو یکی از شیرینی های معروف هندی که انواع مختلفی دارد
شیر عسلی و نارگیل را روی حرارت گذاشته هم میزنیم تا غلیظ و یکدست شود هل را اضافه کنید و مخلوط کنید از روی حرارت برداشته پس از خنک شدن به شکل دایره در آورده و با آجیل تزیین میکنیم.
@mivhe71
سالاد لیمویی بروکلی با نخود و پنیر فتا
سه لیوان بروکلی بدون ساقه،یک و نیم لیوان نخودفرنگی پخته یا کنسروی،سه چهارم لیوان نخود پخته،یک و نیم ق غ شوید تازه،یک ق مرباخوری پوست لیمو رنده شده،دو ق غ آبلیمو تازه،دو تا سه ق غ روغن زیتون(برای تفت دادن بروکلی)،نمک و فلفل سیاه و یک ق غ روغن زیتون،پنیر فتا(صبحانه) یا تبریزی خرد شده یک سوم لیوان
طرز تهیه:بروکلی+دو تا سه ق غ روغن زیتون رو داخل تابه پنج دقیقه تفت بدید بعد نخود فرنگی رو اضافه کنید و بعد از دو دقیقه شعله رو خاموش کنید و بذارید ۱۰ دقیقه بمونه و سرد بشه.حالا داخل یک کاسه همه مواد رو باهم مخلوط کنید،نیم ساعت داخل یخچال بذارید و بعد سرو کنید.
@mivhe71
#شیرینی_بادام_زعفران
مواد لازم :
پودر بادام دو پیمانه یا دویست و پنجاه گرم
پودر قند یک پیمانه یا صد و چهل گرم
گلاب و زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
طرز تهيه
این شیرینی همان شیرینی توت است که می تونید شکل بدهید و داخل شکر بغلتانید اما من به این شکل درست کردم.
ابتدا پودر قند و بادام را مخلوط کرده بعد گلاب را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که کمی حالت خمیری داشته باشه و در دست قابلیت شکل پیدا کنه.بعد زعفران غلیظ را اضافه می کنید و با دست ورز می دهیم تا یک دست بشه.اگر خیلی حالت خميري پیدا کرد کمی پودر بادام اضافه کنید.من بعدش داخل قالب سیلیکونی ریختم و با دست فشرده کردم و حدود نیم ساعت در فریزر گذاشته بعد از قالب به راحتی جدا می شه.می تونید در دست به شکل توت یا میوه های دیگر شکل بدهید و داخل شکر بغلتانید و می شه داخلش رنگ خوراکی بریزید و خمیر را به رنگ دلخواه در بیارید.بعد از درست شدن باید در ظرف در بسته نگهداری بشه تا خشک نشه.
@mivhe71