eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین حلوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
۲ پیمانه شکر رو با ۲ پیمانه آب و نصف پیمانه گلاب و ۲ قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیط گذاشتم روی حرارت ملایم تا ، حدوداً ۲ دقیقه بجوشه بعد حرارت رو خاموش کردم. ۲ پیمانه آرد گندم رو حدواً ۲۰ دقیقه تفت دادم، بعد الک کردم و بهش ۱ لیوان روغن مایع گیاهی اضافه کردم، وقتی خوب مخلوط شدن شربتی که از قبل تهیه کرده بودم رو اضافه کردم و مخلوط کردم تا حلوا خودشو جمع کرد، شعله رو خاموش کردم و حلوا رو به صورت گهواره تكون دادم تا به روغن افتاد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم رب گوجه ‌فرنگی ۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا رنده شده ۱ لیوان آویشن ۱ قاشق چای خوری سیر ۲ حبه پیاز ۲ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پاستا ۴۰۰ گرم طرز تهیه ۱- پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ۲- سپس رب گوجه فرنگی ، آویشن ، نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا مایه گوشت آماده شود. ۳- پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید ۴- و پاستاها را مثل تصویر ته قالب و در کنار هم قرار دهید یک لایه پاستا را کمی به مایه گوشتی آعشته کنید و روی آن بریزید ۵- سپس گوشت چرخ کرده ها را روی پاستاها بریزید و پخش کنید. ۶- و روی مایه گوشت را با پنیر بپوشانید سپس مقدار پاستای باقی مانده را ته ماهی تابه ی روغنی گوشتها بریزید و هم بزنید تا کمی ربی و روغنی شوند و سپس روی پنیر ها بریزید و فشرده کنید بعد روی گاز و شعله پخش کن این کیک پاستا را آماده کنید ، مقدار و نوع پنیر را میتوانید بنابر سلیقه تان تغییر دهید. _nafiseh.64 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوشمزه جان ازسیب زمینے پخته له میکنم باکره وسس مایونز وقسمت زرد زعفران میزنم وقسمت سبزش پوره اسفناج و قسمت قرمزش پورلبو زدم توقیف بدون ماسوره ریختم وروی پلاستیک به صورت اریب پایپ کردم وروی الویه گذاشتم وگذاشتم یخچال ۱ساعت وبعد پلاستیکو جداکردم @mivhe71