#خاگینه_دارچینی🍮🥓
تخم مرغ 4 عدد
آرد 7 قاشق غذاخوری
ماست دو قاشق غذاخوری
پودردارچین 1قاشق مرباخوری
روغن مایع 1/4پیمانه
گردو خرد شده به مقدار لازم من زیاد میریزم
هل مقداری
تخم مرغها رو کاملا با همزن دستی هم میزنیم و ماست رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم دارچین رو هم میریزیم بعد آرد و پکینگ پودر و هل و گردو روهم اضافه میکنیم بعد تو قالبهامون میریزیم و داخل فر با درجه 180 به مدت 20 دقیقه میذاریم
برای شهدش هم 2لیوان شکر با 1لیوان آب میجوشونیم و مقدار دلخواه زعفران و در آخر کمی آبلیمو میزنیم
rh.mahnaz
@mivhe71
#شیرینی_برنجی 🥯 😋
▫️آرد برنج:۱۲۵گرم
▫️روغن جامد:۶۲گرم
▫️پودر قند:۴۵گرم
▫️زرده تخم مرغ:۱عدد کوچک
▫️گلاب تقریبا یک ق س
▫️پودر هل نصف ق چ یا اسانس هل کمی
🔸روغن و پودر قند را با همزن برقی زده سپس زرده تخم مرغ را افزوده همزده تا پف کند.
یک ق گلاب را افزوده به همراه آرد
و خمیر را جمع میکنیم.
اگر بعد از استراحت خمیر کمی سفت بود میتونید خیلی کم شیر اضافه کنید(تاکید میکنم خیلی کمممممم)وگرنه بافت سفتی پیدا میکنه شیرینیتون.
♦️با فاصله در سینی فر چرب نشده میچینیم و در فر برقی۱۴۰درجه یا گازی۱۶۵ درجه به مدت تقریبیِ۱۸_۲۵دقیقه بسته به نوع فر
@mivhe71
#یه سالاد خوشگل واسه شام
اون بنفشا پاستا جانبو هستش که تو آبی که گذاشتم که بجوشه واسه ابکشیش کلم بنفش و چند بوته سیر و نمک اضافه کردم و تا رنگ و طعمش عالی بشه وبعد از پخت ابکشش کردم
باقیه محتویاتش :تن ماهی ،لوبیاسبز،هویج،گوجه،خیار ،انگور و مغزگردوسیب ترش یه ترکیب هیجان انگیزه حتما امتحانش کنید
@mivhe71