eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
  اول  رو قاچ قاچ کردم پوستشو جدا کردم هسته هاشم جدا، بعد مربعی مربعی بریدم و چیدم تو یه ظرف زیرش بهتره کاغذ روغنی باشه (روهم روهم نباشن) و بمدت 4_5ساعت گزاشتم فریزر تا . بعد که یخ زدم ریختم تو مخلوط کن، یه لیمو ترش آبشو چکوندم رو هندونه ها و دلستر_لیمو هم داشتم یکمی ریختم روهندونه_یخی و هم زدم. تا یخمکی شداز هندونه شیرین استفاده کنین @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮دسر هویج کلاسیک🍮 🥕مواد لازم 🔸هویج رنده شده ۱۰ فنجان 🔸شیر ۱ و ۱/۲ فنجان 🔸شکر ۱/۲ فنجان 🔸بادام خرد شده ۱/۴ فنجان 🔸هل سبز و خرد شده ۱/۲ قاشق چایخوری 🔸کره یا روغن حیوانی ۱/۲ قاشق غذاخوری ❎هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود. شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود. پسته، بادام و هل را اضافه کرده، مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره اضافه کنید.😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از آب جوشیده و سرد شده استفاده کنید که یخ ها شفاف باشن 👌 ❤️❤️❤️❤️ با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥨 😋 ▫️شير دوسوم پيمانه ▫️نشاسته گل يك دوم پيمانه ▫️گلاب يك سوم پيمانه ▫️آرد قنادي يك پيمانه ▫️تخم مرغ سه عدد ▫️وانيل كمي ▫️پودر قند براي روي شيرينيها به ميزان لازم 🔸نشاسته رو بريزيد تو شير سرد،گلاب و اضافه كنيد،بعد وانيل و بعد مخلوط كنيد تا يكدست بشه،تخم مرغهارو دونه دونه اضافه كنيد و مخلوط كنيد،آرد و الك كنيد و اضافه كنيد و مخلوط كنيد. بعد مواد و از صافي رد كنيد. روغن سرخكردني بريزيد تو تابه و بذاريد با حرارت ملايم داغ بشه. قالب و هم بذاريد تو تابه تا كمي داغ بشه،بعد بزنيد تو مواد ،مواد نبايد روي قالب و بگيره،بعد بزنيد تو روغن و حركتش بديد تا جدا بشه،قالبتون نبايد به كف تابه بخوره و به صورت شناور تكونش بديد. قالب خيلي داغ باشه مواد ميچسبه بهش،دماش بايد متعادل باشه. سرخ كه شد كمي كه از حرارت افتاد،پودرقند و الك كنيد. در طي درست كردن شيريني ،قالب و از روغن خارج نكنيد،مدام بايد تو روغن باشه تا از حرارت نيفته @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا