#لقیمات_پنیری
یک سوم پیمانه روغن مایع
سه عدد پنیر مثلثی
نصف پیمانه شیر نیدو
یه قاشق غذاخوری مایه خمیر
یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر
سه قاشق غذاخوری شکر
کمی نمک
نصف پیمانه آب ولرم
دو پیمانه آرد سفید
همه مواد به غیر از آرد رو قاطی کرده بعد آرد کم کم اضافه میکنیم تا خمیری بدست بیاد که نه شل باشه ونه سفت .خمیر و یک ساعت استراحت داده بعد خمیر رو در قیف پلاستیکی میریزیم و کم کم از خمیر تو روغن داغ وشناور میریزیم وبا قاشق لگیمات ها رو تو روغن میچرخونیم تا به شکل توپ در بیاد .
بعد رو دستمال آشپزخونه میذاریم روغن اضافی آن بره .و آخر داخل شهد میریزیم وسریع بیرون میاریم .یا میتونید روش عسل رقیق شده بریزید.
😍 @mivhe71
🔷#پفکی_گردويی
زرده تخم مرغ ٣ عدد__پودر قند ٧٥ گرم__هل ١/٨ ق چ__آب ليمو ١/٨ ق چ__وانيل ١پنسه__گردو ٨٠ گرم
زرده و پودر قند و وانيل را انقدر بزنين تا سفيد و كشدار شود.
پودر هل و آبليمو رو اضافه كنين.
گردو خرد شده را اضافه كنين مخلوط كنين بعد با قاشق روي سيني كه با كاغذ روغني پوشيده شده قرار دهيد.
دماي فر ١٥٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه.
@mivhe71
🔷#کافه_گلاسه
مواد لازم:
شیر 4لیوان.
پودر نسکافه یا پودر قهوه 4قاشق غ خ.
شکر4قاشق غ خ.
بستنی لیوانی به انداز ه ی هر لیوان برای من 6 عدد.
گردوی خرد شده و بیسکوییت رولفر برای تزیین.
مراحل:ابتدا شیرو شکر و پودر قهوه را مخلوط کرده و روی گاز مدام هم میزنیم تا شیر کاملا بجوشه.
سپس بزارید توی یخچال دوساعت بمونه تا خنک شه وبعد توی هرلیوان به میزان لازم از مایه بریزید حالا هرلیوان یه اسکوپ بستنی یا یه بستنی لیوان بریزید روش پودر گردو ریخته و رولفر واسه تزیین بزارید به همین راحتی
@shirini71
#شویدپلو_باکوفته_قلقلی
واقعا حیفه آدم شوید پلورو فقط واسه وقتی باقالی پلو داره درست کنه تازه اونم با باقالی ... شوید پلو واقعا لایق این سطح از بی توجهی نیست 😒😒😒
سیب زمینی رو نگینی خورد کنین و بعد سرخش کنین و همونطوری که شوید باقالی پلو رو دم میذارین به جای باقالی این سیب زمینی سرخ شده ها رو لابلای شوید پلو بذارین و دمش کنین و آخرشم با کوفته قلقلیای خوشمزه بزنین به بدن و یه راست برین بهشت
تازه اسمشم میذاریم شوید پلو با کوفته قلقلی نه باقالی پلو با هر چی 😊😊
@mivhe71
#بال_تند__لیمویی
👩🍳مواد لازم
بال مرغ ۱۶-۱۲ عدد
سس سویا ۴ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
سس تند ۱ قاشق غذا خوری
پاپریکا ۱ قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
پرک فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
پوست لیمو ترش رنده شده ۱ قاشق چای خوری
#طرز_تهیه
۱- بالهارو با مخلوط سسها و آبلیمو و ۲ قاشق از مخلوط ادویه ها در کیسه می ریزیم و حداقل نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا طمع بگیرند.
۲- بعد از اینکه بالها مزه دار شد فر را با دمای۲۰۰ درجه سلسیوس روشن می کنیم.
۳- بالهارو در سینی فر در یک لایه می چینیم طوری که پوست آن به سمت بیرون قرار گیرد و به مقدار لازم مخلوط ادویه روی اونها می پاشیم و رنده پوست لیمو روشون می ریزیم.
۴- به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه تا زمانی که پوست بالها برشته بشه در فر می پزیم.
۵- اگر لازم دونستید یکبار بالهارو برگردونید تا زیرشون هم برشته بشه.
@mivhe71
#دسر_هویج_رولی🍴
💢مواد لازم
3لیوان هویج رنده شده
1لیوان شڪر
1/5لیوان بیسڪوییت bebeیا بیسڪوییت سبوسدار یا پتے بور ڪه در غذاساز پودر شده
1استڪان گردو پودر شده در غذا ساز (اگر دوست دارید درشت تر خرد ڪنید و زیاد پودر نڪنید)
پودر نارگیل
براے روے دسر:👇
گردو ڪامل
👩🍳👩🍳🍳@mivhe71
🍄~♧____~___♧~🍄