eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه: برای این اش ماش و عدس رو جداگانه پختم . یه پیاز درشت رو کمی تفت دادم ، ترخینه رو اضافه کردم ، آب ریختم ، وقتی به جوش اومد ، جو پرک ، عدس و ماش پخته رو اضافه کردم . کمی شلغم رنده شده هم اضافه کردم . وقتی کمی جوشید . سبزی اش ( اسفناج ، تره و گشنیز و سیر سبز ) و چند تکه شلغم درشت رو اضافه کردم . اسفناج این اش زیاد هست . بعد گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده ، آرد نخودچی ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کردم و قلقلی درست کردم ، توی اش ریختم . شعله رو کم کردم تا کاملا بپزه و لعاب دار بشه . نمک و فلفل اون رو تست کردم . اگه مشکل بیماری ندارید ، پیاز داغ فراوان روی اون بریزید . می تونید کمی آبغوره توی اش بریزید و با موقع خوردن ، آب لیموی تازه یا آب نارنج ، روی اون بریزید . هم خوشمزه است ، هم خیلی خیلی مقوی . می تونید گوشت رو حذف کنید . اگه اواخر پخت ، کمی ترخون خشک اضافه کنید ، حسابی معطر میشه . 🍔 @mivhe71
نان تست۷ عدد سینه مرغ چرخ شده۱ عددتخم مرغ۱ عدد عددسیر رنده شده۳ تا ۴ حبه بیکینگ پودر یک قاشق چایی خوری شیربه میزان لازم سس خردل 1قاشق نمک، فلفل و ادویه کاری به میزان لازم روغن سـرخ کـردن یبه میزان لازم کنجد به میزان لازم سینه مرغ را چرخ کرده و نان‌های تست را در شیر خیس کرده و اجازه دهید تا نرم شود، سپس با دست فشار دهید و شیر اضافه آن را بگیرید.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافی است سپس مرغ، ، نان تست و سیر را مخلوط کرده، تخم‌مرغ‌ها را نیز اضافه کنید. نمک، فلفل، ادویه‌کاری و بکینگ پودر و سس خردل را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید . از مواد برداشته به صورت دونات شکل دهید و روی ان را کنجد بپاشید و در روغن شناور سرخ کنید. 😍@mivhe71
ژله لاله من تو قسمت گل و برگ ها ژله آلوئه ورا و شیر ریختم و وقتی ژله رو از قالب دراوردم با رنگ خوراکی و قلم مو رنگش کردم قالبو چرب کنین بذارین تو فریزر هر نصف بسته پودر ژله رو با نصف لیوان آب جوش حل کنین و بذارین رو بخار آب جوش هم بزنین تا ژله شفاف شه بذارین ژله خنک شه و بعد بهش یک سوم لیوان شیر بهش اضافه کنین نکته:واسه قسمت آبی یک بسته ژله استفاده کردم، نصفشو با رنگ خوراکی پررنگ تر کردم تو قسمت برگ و گل ژله الوئه ورا و شیر بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند شه، بعد از اینکه نیمبند شد با قاشق آروم ژله آبی رو بریزین تو قالب، به همین ترتیب تا پر شدن قالب لایه لایه رنگا رو بریزین آخر کار بذارین حداقل ۶ ساعت تو یخچال بمونه تا ژله خوب خودشو بگیره اطراف ژله رو با دست به سمت داخل بکشین تا از دیواره قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف سروبا قلم مو و رنگ خوراکی ژله ای قسمت گل و برگ رو رنگ کنین @mivhe71
کوزالاک_مانتی ابتدابرانی بادمجان درست کردم.دوعددبادمجان وکبابی میکنید(میتونیدداخل فربزاریدکه گازتون کثیف نشه)بعدپوستش ومیکنید وساطوری میکنیدودوعددسیررنده شده ودوتاسه قاشق ماست ونمک فلفل اضافه ومخلوط کنید. خمیرهای مثلثی یوفکا رو ازطول بریده(یعنی دومثلث بدست بیاد) حالا ازقسمت پایین توسط نی(یاهر وسیله دیگه ای که به ذهنتون میرسه) به سمت نوک مثلث رول میکنیم وداخل روغن سرخ شده سرخ کنید حالا یک حبه سیر به دوعدد پیازسرخ شده اضافه کرده زردچوبه ونمک وفلفل زده و۲۰۰تا۳۰۰گرم گوشت چرخکرده ودوقاشق رب هم میزنیم وخوب تفت میدیم حالا خمیریوفکاهای سرخ شده رو درظرف چیده وبرانی بادمجون ومایع گوشت و روی اونها میریزیم وباجعفری یاگشنیز تزیین میکنیم @mivhe71
‍ کراکت سیب زمینی پنیری طرز تهیه چند تا سیب زمینی رو ابپز می کنیم,نمک وفلفل و زردچوبه و پاپریکا و کمی جعفری و شوید تازه و خرد شده اضافه میکنیم ,کمی هم پنیر موزارلا اضافه میکنیم وهمه رو با هم مخلوط میکنیم و اندازه ی نارنگی بر میداریم و اول توی ارد گندم بعد تخم مرغ زده شده و بعد تو ارد سوخاری می غلتونیم و توی روغن فراوون سرخ میکنیم و بعد روی یه دستمال میذاریم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❦┅ @mivhe71 ✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵ عضو شو رایگان یاد بگیرید👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین تخم مرغ و ذرت و اسفناج
دیزاین صبحانه
طرزتهیه: برای کیک قالب مربع ۱۸×۱۸ رو با یه ورق آلومینیوم که چندبار تا خورده و ضخیم شده از وسط به دو نیم کنید و با کاغذ روغنی چرب شده بپوشانید. سپس ۱/۲ ق غذاخوری سرکه را با ۱/۲پیمانه شیر مخلوط کنید. داخل همزن ۱/۲ پیمانه + ۲ ق غ کره نرم + ۲ ق غ روغن مایع + ۱/۴پیمانه پودر شکر و مخلوط شیر و سرکه رو هم بزنید تا یکدست شود، سپس مخلوط ۱ پیمانه آرد و ۱ ق چ بکینگ پودر و ۱ ق چ جوش شیرین را که ۳ بار الک کردید رو به مایه قبلی اضافه و با لیسک مخلوط کنید.مواد کیک رو ۲ قسمت کنید برای قسمت شکلاتی ۱ ق غ پودر کاکائو و ۱ ق چ آب اضافه و مخلوط کنید و در قالب دو تکه بریزید و در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ در جه بمدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید. برای روکش شکلاتی ۱ پیمانه پودر بادام ، ۱/۲ پ پودر شکر و ۱ ق غ پودر کاکائو رو در غذاساز مخلوط و ۱/۴ پیمانه سیروپ_شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و چسبنده ای بدست بیاد. مطابق تصویر بعد از پخت کیکها رو برش بزنید و ۴ طرفشون رو با مارمالاد مرطوب کنید.خمیر شکلاتی رو بین دو کیسه با وردنه باز کنید و کیکها روی آن قرار بدید و محکم بپیچید. برای بدون فر ؛ داخل یه قابلمه بزرگ سه پایه بزارید و ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم شعله گاز قرار بدید و سپس قالب کیک رو بمدت ۳۰ تا ۴۵ روی سه پایه بزارید و در قابلمه رو ببندید. 🍔 @mivhe71
دیزاین پرتقال