ميخواي يه شيرموزمثل آبميوه فروشيا داشته باشي كه يه كم غليظ و كشدار شه، دو ليوان شير يك موز،دو قاشق غذاخورى شكر و يك قاشق چايى خورى ثعلب ،كمى يخ خوردشده را داخل مخلوط كن بريزو خوب ميكس كن
👉🏽 @mivhe71
دسر فنجونی
شیر ۳ لیوان
شکر ۷ قاشق غذاخوری
نشاسته ۵ قاشق غذاخوری
وانیل مقداری
کره ۱۵ گرم
خامه ۲ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل به میزان لازم
همه مواد رو با هم مخلوط کنین.و بعد روی گاز بذارین تا مواد غلیظ بشه(مواد رو حتما قبل از اینکه روی حرارت بذارین با هم مخلوط کنین)
بعد بذارین مواد خنک بشه و توی فنجون بریزین و به مدت ۴/۵ ساعت بذارین تو یخچال بمونه تا کاملا سفت بشه و بعدش به راحتی از فنجون خارج کنین
@mivhe71
#نان_ترکمنی
مواد لازم برای ۶ تا نون متوسط ♥️
۶لیوان آب (هر لیوان آب به اندازه ی یه دونه نونه پس هر تعداد نون خواستین به همون تعداد لیوان آب بریزید)
۱/۵ قاشق غذا خوری نمک
۱ قاشق غذاخوری پر پودر خمیر مایه
یک چهارم لیوان روغن زیتون
یک چهارم لیوان روغن مایع
به ازای هر لیوان آب ۲ لیوان آرد که البته بستگی به این داره که خمیرتون چقد آرد نیاز داره . آرد رو با احتیاط بریزیذ. خمیر هرچه شل تر باشه(به قول مامانم به نرمی لاله ی گوش) نون نرم تر میشه.
روغن و نمک و آب رو قاطی کنید. آرد رو الک کنید خمیر مایه رو بریزید روی آرد و خوب ورز بدید . بعد از ورز دادن خمیر رو جمع کنید روش روغن زیتون یا روغن مایع بمالید و روش سلفون بکشید . میتونید با پارچه یا پتو بپوشونید و به خمیر استراحت بدید. حدود یکی دو ساعت بعد بهش سر بزنید باید حجم خمیر دو برابر شده باشه .
نکته: اکه به خمیر یک قاشق شکر اضافه کنید مخصوصا توی زمستون کمک میکنه که خمیر مایه بهتر عمل کنه و خمیر زودتر ور بیاد.
بعد خمیر رو به همون تعدادی که در نظر گرفته بودین به چونه های هم اندازه تقسیم کنید . به چونه های تقسیم شده ده دقیقه الی یه ربع استراحت بدید.بعد ده دقیقه خمیر رو باز کنید و با چنگال یا با این بیلبیلکا روش ضربه بزنید و شکل بدید. در نهایت روش آب بپاشید و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار بدید تا سطح نون طلایی بشن..بعد اینکه از فر در آوردین روش باز آب بپاشین و تا وقتی که خنک بشه با پارچه بپوشونید وقتی خنک شد روش کمی روغن بمالید.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71