#پلو_میگو
من یکی دو ساعت میگو ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگورا هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردوخرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از مدل میگوپفکی بود وخوشمزه بود 🦐🦐
@mivhe71
#حلوا_مسقطی
مواد لازم:
شکر ۳ لیوان
آرد نشاسته ذرت یا نشاسته ۱ لیوان
آب ۵ لیوان
گلاب ۱ لیوان
روغن ۱ لیوان
هل آسیاب شده ۱ قاشق و نصف غذاخوری
زعفران اب شده یکاستکان
گردو خرد شده
خلال پسته و بادام به میزان دلخواه
طرز تهیه:
در یک قابلمه تفلون شکر،نشاسته،آب،روغن و گلاب را با هم مخلوط می کنیم
با شعله بالا مرتب به هم می زنیم تا وقتی که به جوش اومد.
شعله را کمی کمتر کرده و از این به بعد باید تایم بگیریم و قاشق بزنیم حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ساعت.
مرتب باید هم بزنیم. بعد از نیم ساعت هل پودر شده را بهش اضافه می کنیم.
زعفران آب شده را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که رنگش به دلخواه خودمون باشه.
خوب که به هم زدیم و متوجه شدیم حلوا خیلی راحت داخل قابلمه به هم میخوره و از قابلمه جدا میشه کافیه.
من تقریبا ۵۰ دقیقه به هم زدم.
انواع مغزها را اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا کاملا همه جاش یکدست مغز پخش بشه.
شعله را خاموش میکنیم.
خیلی سریع درون ظرف مورد نظر ریخته و با پشت قاشق همه جای ظرف پخش می کنیم.
کمی روغن کناره های ظرف رو میگیره که میشه با دستمال کاغذی از روی حلوا گرفت.
خوب که خنک شد به اندازه و شکل دلخواه برش میدیم.
@mivhe71
#خورش_قیمه_بادمجان
یادمجان قلمی
گوشت خورشتی ۴۰۰گ
گوجه فرنگی
لپه ۲۰۰ گ
پیاز
زعفران
رب گوجه:۲ق غ
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه
بادمجان رو پوست گرفته،نمک بزنین،سرخ کنین لپه رو چند ساعت قبل خیس کنین پیاز رو خرد کرده با گوشت و ادویه رو اضافه کنین،تفت بدین آب بریزین تا بپزه ب رو با روغن تفت بدین ،لپه را اصافه کرده حسابی تفت بدین در اواسط پخت رب و لپه رو اضافه کرده و اجازه بدین کاملا بپزه نمک و فلفل و دارچین و زعفرون به همراه آب غوره ورو اضافه کنین کنار خورش ،بادمجون ها و گوجه های سرخ شده قرار بدین تا مزه دار بشه
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#خورش_قیمه_بادمجان یادمجان قلمی گوشت خورشتی ۴۰۰گ گوجه فرنگی لپه ۲۰۰ گ پیاز زعفران رب گوجه:۲ق غ نمک
#خورش_قیمه_بادمجان
یادمجان قلمی
گوشت خورشتی ۴۰۰گ
گوجه فرنگی
لپه ۲۰۰ گ
پیاز
زعفران
رب گوجه:۲ق غ
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه
بادمجان رو پوست گرفته،نمک بزنین،سرخ کنین لپه رو چند ساعت قبل خیس کنین پیاز رو خرد کرده با گوشت و ادویه رو اضافه کنین،تفت بدین آب بریزین تا بپزه ب رو با روغن تفت بدین ،لپه را اصافه کرده حسابی تفت بدین در اواسط پخت رب و لپه رو اضافه کرده و اجازه بدین کاملا بپزه نمک و فلفل و دارچین و زعفرون به همراه آب غوره ورو اضافه کنین کنار خورش ،بادمجون ها و گوجه های سرخ شده قرار بدین تا مزه دار بشه
@mivhe71
کنسرو هلو
هلو
شیشه
۱ لیوان شکر
آبجوش
هسته را از هلوهای پوست کنده جدا میکنیم و بعد هرکدام را به دو قسمت برش میدهیم
میریزیم داخل شیشه و بعد شکر و آبجوش اضافه میکنیم و میزاریم داخل یه قابلمه آبجوش تا شکرها کامل داخلش مخلوط بشن به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه باید بجوشه
شیشه ها را برعکس کنید و ۳۰ دقیقه بماند و بعد کنسروها بعد از ۱ هفته آمده میل کردن هستش
@mivhe71