eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
کرانچی پاستا به مقدار دلخواه از پاستا فُرمی (شکل‌دار) رو داخل آبجوش حاوی نمک و زردچوبه بریزید و زمان بدید تا پاستا ها حسابی نرم و مغز پخت بشن (یعنی قبل از خاموش کردن یکم امتحان کنید ببینید مغز پخت شده یا نه و اگه خوب نپخته بود، بذارید بازم بمونه تا خوب نرم بشه). حالا پاستا هارو با آب سرد آبکش کنید و بذارید آب پاستا کاملا بره وقتی آب پاستا ها رفت، با آرد (نوع آرد مهم نیست) خوب مخلوط کنید روغن رو بذارید تا کامل داغ بشه و بعد پاستا هارو به شکل شناور خیلی خوب سرخ کنید تا برشته بشن ادویه های دلخواه رو می‌تونید به صورت جدا جدا و یا مخلوط، با پاستا ترکیب کنید و البته میزان ادویه هم اختیاریه من ترکیب آویشن، پاپریکا، پودر سیر، فلفل قرمز و کمی نمک رو مخلوط کردم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میان وعده خوشمزه و نسبتا کم کالری سیب شسته شده و خشک شکلات تلخ ( ۱.۵ پیمانه برای ۳ تا سیب) میوه خشک و اجیل خام (گردو یا بادام یا بادام زمینی و...) روغن نارگیل ( اختیاری) سیب ها رو از بالا حلقه حلقه کنید ❌ بچه‌ها هسته‌ی سیب حتما جدا کنید چوب بستنی و یا سیخ چوبی رو داخل سیب ها بکنید شکلات رو اب کنید اجیل و میوه خشکتون رو خرد کنید سیب رو داخلش بذارید و بعد اجیل و میوه خشک رو روش بریزید و بذارید داخل یخچال تا خودش رو بگیره و بعد نوش جون کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍💔........💔 دست از غسل کشید و گفت: سرپرست این اسیران کیست؟ # زینب_کبری سلام الله علیها فرمود: چه می‌خواهی؟ عرض کرد: این دخترک سه ساله به چه بیماری مبتلا بود که چنین بدنش کبود است؟ حضرت علیهاالسلام پاسخ داد: ای زن! رقیه ام بیمار نبود؛ این کبودی ها آثار تازیانه ها و ضربه های دشمن است! ...😭😭😭 🔘 ناسخ التواریخ، ص۶۰ @mojtahedie71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
. مواد لازم : سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد ریش ریش شده خیارشور ۲ عدد بزرگ جعفری خورد شده به مقدار لازم ماست چکیده یک لیوان سس مایونز نصف لیوان مغز گردو خورد شده ۸ عدد نمک و فلفل پنیر لبنه پیازچه خورد شده ۴ الی ۶ عدد نان تست تازه قالب کمربندی طرز تهیه : سس و ماست و پنیر و نمک فلفل رو حسابی قاطی میکنیم و هم میزنیم ، بعد مرغ و مغز گردو و جعفری و خیارشور و پیازچه رو اضافه و حسابی هم میزنیم میزاریم یه گوشه. نون تست رو سعی کنین از نون فانتزی ها تازه تهیه کنین،تا هم نرم باشه و هم دورش رو بشه راحت جدا کرد. دور نون تست رو با چاقو جدا میکنیم میزاریم کنار،بعد کف قالب کمربندی رو جدا میکنیم و نون هارو سایز کف قالب(مثلثی شکل)برش میدیم که راحت و گرد باشه،بعد یه لایه نون لایه بعد از موادمون میریزیم تا ته،اخر سر هم‌ نون میزاریم و روشو سس سفید میزنیم.بعد نیم ساعت میزاریم یخچال،بیرون میاریم و آهسته قالب کمربندی رو جدا میکنیم ، دورش رو سس میمالیم اطراف كيك رو با شويد خشك تزيين ميكنيم ى روش رو هم با هويج و جعفري و پيازچه تزيين ميكنيم سايز قالب كمربندي : ارتفاع ٦سانت ، طول ١٥سانت @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرغ پنیری ۱ عدد سینه مرغ آب پز نصف پاکت پنیر لبنه (۱۰۰ گرم) ۲ عدد ترشی فلفل قرمز کبابی ۱۰ عدد خیار شور ۱ استکان گردو ۱ دسته شوید ۶ ق غ سس مایونز ۲ حبه سیر ‌ ابتدا مرغ رو آب پز کرده و ریش ریش می کنیم سپس توی ظرفی پنیر لبنه، سس مایونز، سیر رنده شده و شوید خرد شده رو خوب مخلوط می کنیم بعد روش گردوی خرد شده، خیار شور و فلفل قرمز کبابی رو هم اضافه کرده و هم می زنیم در نهایت مرغ ها و نمک رو اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. اگه خواستیم می تونیم سالاد رو به شکل کاسه در آورده و سرو کنیم، ۴ عدد لواش رو روی هم گذاشته به وسیله لیوان یا کاسه دایره هایی ایجاد می کنیم و پشت قالب مافین قرار می دیم. تا وقتی که سفت بشه توی فر می پزیم بعد از خنک شدن لواش ها سالادمون رو داخلش قرار می دیم و سرو می‌کنیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا