#املت_بادمجان
بادمجان پوست گرفته شده رو حلقه حلقه کنید و در روغن سرخ کنید.
گوجه رو پوست کنده و رنده یا پوره کنید و روی حرارت گذاشته و با یک قاشق غذاخوری رب گوجه، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط و اجازه بدید به غلظت برسه.
تخم مرغ رو هم در ظرفی جدا با همزن یا چنگال بزنید. کمی نمک اضافه کنید و در تابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید.
سپس در ظرف مورد نظر، یک لایه بادمجان، یک لایه تخم مرغ و یک لایه سس بریزید.
یاد بگیریم وقتی اشتباهی ازمون سر زد
عذرخواهی کنیم،
و یاد بگیریم وقتی کسی از ما
عذر خواهی کرده بهش احترام بگذاریم!
عذر خواهی نشانه ضعف نیست،
نشانه ی شخصیت و شعوره...
#دیزاین #میوه_آرایی #سبزی_آرایی #تزیین #گل_با_خیار #سالاد_شیرازی
خیار رو به صورت حلقه های یک سانتی برش بزنید و چند تا حلقه به عنوان پایه و به تعداد گلهاتون ببرید بعد قسمتهای دیگه خیار رو برشهای خیلی نازک بزنید که به عنوان گلبرگ استفاده میشه و بتونید اونا رو بپیچونید و فرم بدید.داخل حلقه های بزرگتر که پایه گل هستن رو خالی کنید
بعد حلقه های نازک رو به صورتی که در شکل میبینید داخل حلقه تو خالی بذارید.
@mivhe71
ژله نوشابه و آلوررا و شیر🍮
لایه اول پودر ژله نوشابه رو با ۱/۵ لیوان آب بنماری کردم لایه دوم پور ژله آلوورا رو با ۱ لیوان آب بنماری کردم گذاشتم سرد شد با نصف لیوان شیر مخلوط کردم برای هر لایه گذاشتم یخچال هر لایه که نیمبند شد لایه بعدی رو ریختم تا الا آخر برای این قالب سه تا پودر ژله استفاده کردم دو تا نوشابه و یه آلوورا نصف لیوان شیر.
@mivhe71