eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧅 🥨مواد لازم: 🥨 خمیر یوفکا : 9 ورق پنیر پارمزان : 1/2 پیمانه پیاز حلقه شده : 2 عدد ریحان خرد شده : یک شاخه کره ذوب شده : 100 گرم پنیرموزارلا : یک پیمانه نعناع خشک : یک قاشق چایخوری نمک : به میزان لازم فلفل سیاه : به میزان لازم 🥙طرز پخت و تهیه: 1- خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود. 2- برای تهیه این تارت می توانید از قالب های کوچک تک نفره یا بزرگ استفاده کنید. کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و یک ورق از یوفکا را در آن قرار دهید. سطح خمیر را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید تا خمیر کاملا مرطوب و منعطف شود به همین ترتیب سطح ظرف را با یوفکای آغشته به کره بپوشانید . 3- مقداری از پنیر پارمزان را روی سطح یوفکا بریزید سپس روی پنیرها را با لایه ای دیگر از یوفکا بپوشانید. مجددا پنیر ریخته و لایه سوم از یوفکاهای چرب شده را روی پنیر بپیچید (در نهایت داخل ظرف باید سه لایه یوفکا داشته باشید) . 4- سطح لایه سوم را با پنیر موزارلا پیاز ریحان نعناع خشک و ادویه ها بپوشانید . 5- تارت را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘🥘مرغ شیرین🥘🥘 مواد لازم🧅🍗 4 تکه مرغ 1 عدد پیاز گردو 10 عدد (تعداد دلخواه) 4 قاشق غذاخوری رب انار 2 ق غذاخوری شکر نمک و ادویه مراحل🧅🍗🍗 مرغ ها رو با پیاز و یکم نمک و ادویه آب پز میکنیم. ۱ عدد پیاز رو ریز خرد میکنیم و توی روغن تفت میدیم. تا طلایی شد بهش گردو های ۴ تکه شده رو اضافه میکنیم. بعد بهش رب انار و شکر اضافه میکنیم و یکم آب بعد مرغ ها رو اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میزاریم بپزه. مقدار شکر و رب انار بستگی به ذائقه ی هرکسی داره. نوش جان @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دنده های گوسفند رو برش زده و توی ظرف مد نظر ریخته و بهش یدونه پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پول بیبر، پودر سیر زده و همگی مواد رو به خوبی مخلوط میکنیم و میذاریم به مدت ۲ الی ۳ ساعت مزه دار بشن. حالا توی ظرف پیرکس کف آن چرب مرده و روش سیبزمینی حلقه ای میچینیم و روی اونم گوجه حلقه شده گذاشته و نمک روی سطح آن پاشیده و سپس شیشلیک ها رو روی گوجه ها چیده و روی سطحش فویل میکشین طوری که بخار مواد موقع پخت خارج نشه. از قبل فر رو با دمای ۲۸۰ درجه گرم میکنیم و مواد رو داخل فر گذاشته به مدت ۱ ساعتو نیم میذاریم بپزه و در آخر فویل رو برداشته و میذاریم ۱۰ دقیقه با شعله بالای فر شیشلیک ها کبابی بشن. در کنارش هم یه کته رستورانی مشتی گذاشتم که عالی شد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد