eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر برنج ۴ پیمانه اسفناج نیم کیلو پیاز دو عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب یک قاشق روغن ، نمک، فلفل با میزان لازم ⬅️اول اسفناج ها میشوریم خرد میکنیم میپزیم و کمی سرخ میکنیم ⬅️در یک قابلمه یک پیاز خرد میکنیم کمی سرخ میکنیم اسفناج اضافه میکنیم و کنار میزاریم ⬅️در یک قابلمه دیگه گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم و یک قاشق پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و یک قاشق رب اضافه میکنیم نمک و فلفل میزنیم کنار میزاریم ⬅️ برنج که از قبل خیس کردیم رو روی حرارت میزاریم کمی که نرم شد آبکش میکنیم و کنار میزاریم ⬅️حالا کف قابلمه تهدیگ دلخواه میزاریم روش ی لایه برنج میریزیم بک لایه اسفناج یک لایه مواد گوشتی من چند تکه فیله هم اضافه کردم میشه حذفش کرد ⬅️ روی حرارت کم میزاریم روی در قابلمه هم دم کنی میزاریم و حدود دوساعت میپزیم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کره اب شده و ۴ قاشق غذاخوزی روغن مایع رو مخلوط کردم, یک عدد تخم مرغ و دو قاشق مربا خوری شوید خشک رو اضافه کردم. با چنگال هم زدم. حالا کمی کمتر از دو لیوان آرد و دو قاشق چای خوری سر پر بیکینگ پودر رو الک کردم روی موادم و کمی با سر انگشت هم زدم تا خمیر جمع شد.ارد زیاد نریزید که سفت نشه . کمی حالت چسبندگی داره استراحت نیاز نداره, گلوله های کوچک, تقریبا بیست گرمی برداشتم روی میز کار لوله ای بلند درست کردم, هر دو لوله رو به هم تابیدم و توی سینی چیدم. نیاز نیست سینی چرب بشه. سینی رو توی فر صد و هفتاد درجه به مدت بیست دقیقه میزاریم. میشه شوید خشک رو حذف کرد یا به جاش زیره سیاه استفاده کرد ashpazi2020_ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد پاییزه کاهو، اسفناج به نسبت مساوی کِبابا همون چین چینیا) ، انار، گلابی گریل شده، گردو تست شده(بو‌ داده) و پنیر موتزارلا برای سسش نصف بسته تمر هندی ملس(توی آب حلش میکنیم و از صافی رد میکنیم روغن زیتون بکر پنج قاشق غذا خوری، سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری، رب انار یک قاشق غذا خوری، چاشنی سالاد و حدود یک و‌نیم قاشق چایخوری تخم گشنیز آسیاب شده)مواد خوب بهم بزنید و مبل کنید @mivhe71