#سوهان_خانگی
آرد جوانه گندم 2 قاشق سوپ خورى
آرد سفيد 1 قاشق سوپ خورى
شکر 210 گرم 1 پيمانه..کمى بيشتر
کره 160 گرم 2/3 پيمانه
عسل 2 قاشق غذاخورى
بادکا يا شيره ذرت يا گلوکز یک قاشق و نصفی غذاخورى
گلاب 1/2 پيمانه
زعفران دم نشده 1/2 قاشق چاى خورى
هل 1/2 قاشق چاى خورى
اول آرد جوانه گندم و آرد و توى قابلمه تفت بديد تا بوى خاميش بره..
بعد بهش گلاب وشکر و اضافه کنيد..حرارت بايد روى کم تا متوسط باشه..هى هم بزنيد تا کف کنه يا به حالى جوش بزنه..بعد کره رو اضافه کنيد و هى هم بزنيد.
وقتى دوباره جوشيد و کف کرد بقيه مواد و اضافه کنيد...و هم بزنيد..حدود 20 تا 30 دقيقه بايد هم بزنيد..(مواظب باشید به روغن نیفته)
يک فويل و از قبل روى ميز بزاريد و چربش کنيد که حاضر باشه...مواد وقتى حاضره که کمى سفت بشه و از قابلمه جدا بشه..مواد و بريزيد روى فويل و پسته و يا بادام اضافه کنيد و با گوشتکوب که چرب شده روش بکوبيد..بزاريد سرد بشه
@mivhe71
🌮روش پخت نان چرب مخصوص شوشتر
🔸مواد لازم :
▫️گوشت بدون استخوان و با چربی نیم کیلو
▫️لپه خیس شده ۲ پیمانه
▫️پیاز درشت ۱ عدد
▫️نمک و زرد چوبه به میزان لازم
▫️زعفران ساییده شده یک قاشق غذا خوری
▫️روغن (ترجیحا حیوانی ) ۴ قاشق غذا خوری
▫️کشمش سرخ در صورت تمایل ۱ پیمانه
🌮طرز تهیه :لپه ها را تفت می دهیم (این کار بخاطر جلوگیری از له شدن لپه ها در حین پخت است). پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم.گوشت را خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم. ادویه جات را اضافه و تفت می دهیم و سپس آب را اضافه کرده روی اجاق قرار می دهیم.بعد از نیم ساعت از جوش آمدن غذا، لپه ها را اضافه می کنیم. شعله را کم کرده تا پخته شود و زعفران را در آخر پخت به غذا اضافه می کنیم.در این مرحله از طرز تهیه نان چربی وقتی غذا پخت کشمش ها را تفت داده و با روغن به آن اضافه می کنیم. آب غذا را در ظرف گود و بزرگی ریخته و نان ها را یکی یکی در آن خیس تا چربی آب غذا را به خود بگیرد.وقتی یک طرف نان کاملا زرد شد در ظرف گذاشته و مقداری از مواد که گوشت و نخود می باشد در وسط آن قرار می دهیم.
@mivhe71
🍚مواد لازم برای تهیه دمی زردک
🔸مواد لازم
▫️برنج 3 پیمانه
▫️پیاز بزرگ 1 عدد
▫️باقلا زرد 2 پیمانه
▫️نمک به مقدار لازم
▫️زردچوبه به مقدار لازم
▫️روغن 1 قاشق غذاخوری
🍚 مراحل پخت
ابتدا روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود.زردچوبه را اضافه کرده و یک چرخ بدهید،سپس باقلا را با ۶ پیمانه آب و کمی نمک روی پیاز بریزید.حرارت را بالا نگه دارید تا آب به جوش آید.سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید.حدود ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا باقلا نیم پز شود.برنج را روی باقلا بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب قابلمه به جوش آید.سپس حرارت را کم کنید تا حدی که اب قابلمه از جوش نیفتد.پس از آنکه آب تقریبا همسطح برنج شد، برنج را با کفگیر یک دور زیر و رو کنید تا با باقلا یکنواخت شود.برنج را دم کنید، حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را ببندید.پس از ۴۰-۳۵ دقیقه دمپختک آماده است، آن را در ظرف سرو کشیده و با نیمرو میل کنید.
@mivhe71
#نان_لقمه_ای_مغزدار
یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هر ماستی میشه)
با هم مخلوط کنید بعد 1.5 پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی.
میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید.
@mivhe71