eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هر ماستی میشه) با هم مخلوط کنید بعد 1.5 پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و..‌ بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی. میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: شیر ۱ لیتر آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ۴ قاشق غذاخوری شکر ½ لیوان خامه ۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد زعفران ۲ قاشق آب شده گلاب  ۲ قاشق طرز تهیه: (یا بجای زعفران و گلاب از ۲قاشق پودر کاکائو و وانیل استفاده کنید) شیر را در قابلمه بزرگ بریزید و قبل از اینکه ان را روی حرارت قرار دهید نشاسته و آرد را در آن الک کنید. حالا شکر را به آن اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا یک دست شود. حالا نوبت تخم مرغ است آن را هم اضافه کنید و هم بزنید. مواد را روی اجاق قرار دهید و اجاز دهید روی حرارت کم بجوشد و در تمام مدت نیز آن را هم بزنید وقتی که مواد خوب قوام آمد خامه را به ان اضافه کنید و همچنان هم بزنید. سه دقیقه زمان لازم است که خامه در مواد جا بیفتد. وقتی احساس کردید مواد شما قوام یافته حالا گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید و هم بزنید وقتی مواد یک دست شد محلمی شما آمده است آن را در ظروفی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید و اجازه دهید تا خنک شود. محلمی در این مرحله حالت ژله ای پیدا می کند و کمی سفت می شود. می توانید روی ان را با موادی مانند پسته، بادام و گل محمدی تزئین کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍥پای پنیر یخچالی🧇 🧉مواد مورد نیاز :🍮 پودر بیسکویت ( ترجیحا پتی بور ) : 150 گرم کره ذوب شده : 75 گرم پنیر خامه ای : 150 گرم شکلات تخته ای : 100 گرم ژلاتین : 1 قاشق مرباخوری آب : 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال ( آب آناناس ) : 2 قاشق غذاخوری 🍬 🍬 🍬 🍬 🍴مراحل آماده سازی :🍴 ابتدا برای لایه زیرین پای، بیسکویت را با آسیاب پودر کرده و از الک ریز رد کنید، سپس کره بن ماری شده روی بخار کتری رابه آن اضافه کنید، این خمیر را در قالب مخصوص پای بریزید و به کف و دیواره ها به خوبی فشار دهید تا انسجام کافی را داشته باشد. ظرف پای را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا لایه زیرین خودش را بگیرد. در مرحله بعد، ژلاتین را با نصف استکان آب روی بخار کتری به روش بن ماری ذوب کرده ،سپس پنیر خامه ای را با همزن بزنید ( در صورت تمایل می توان از 75 گرم پنیر خامه ای و 75 گرم خامه قنادی استفاده کرد )، و شکلات گرم ذوب شده را به این مخلوط بیفزائید. ژلاتین را در آب معمولی و آب پرتقال حل کنید و به مایه شکلاتی پنیری بیفزائید. خمیر را از یخچال درآورید و مایه پنیری را روی آن ریخته و صاف کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : نان بربری خیس شده دو کف دست(یا قسمت بالایی نان بربری به اصطلاح کله ی نان) آب یک لیوان سیب زمینی پخته شده و سرد شده سه عدد متوسط گوشت چرخ کرده 100 گرم یا شش قاشق غذا خوری پیاز رنده شده کوچک یک عدد. سبوس نان بربری به میزان لازم نمک فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم(زردچوبه نریزید) تخم مرغ یک عدد رب گوجه نصف قاشق غذا خوری یا یک قاشق سس کچاب روغن به میزان لازم طرز تهیه: اول از همه سیب زمینی هایی که از 24ساعت قبل پختیم و گذاشتیم یخچال حسابی سرد شده رو رنده میکنیم یا میکوبیم و پیاز رنده شده کوچیکمون رو اضافه میکنیم بعد نون بربری خیس شده تو اب رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل بعد رب گوجه یا سس گوجه و تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و همچنین گوشتمون..همه رو خوب ورز میدیم و از مواد به اندازه ی توپ کوچیک برمیداریم و دو طرفشو داخل سبوس نان بربری که میتونید از نونوایی های بربری تهیه کنید میزنیم..کل کتلتامونو به این شکل اماده میکنیم و تو یخچال به مدت دو ساعت استراحت میدیم و بعدتو روغن داغ سرخ میکنیم. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @mivhe71