میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پای_سیب
ابتدا1ليوان شکر 3تخم مرغ وکمی وانیل رو باهمزن میزنیم تا سفید و کشدار بشه 1.4ليوان روغن مایع رو اضافه میکنیم وباهمزن کمی میزنیم بعد ١ ليوان مخلوط ماست و شیررو کمی میریزیم با همزن میزنیم بعد کمی ارد میریزیم و بالیسک مخلوط میکنیم تو سه مرحله 2نیم ليوان ارد و شیر و ماست رو اضافه میکنیم به ترتیب و با لیسک مخلوط میکنیم ودراخر۳۰ثانیه با دور کندهمزن میزنیم تا مواد خوب مخلوط بشن بعد سیب ها رو میشوریم خشک میکنیم وسطش خالی میکنیم و با پوست قاچ قاچ میکنیم و با دارچین مخلوط میکنیم داخل قالب پای کپسول میزاریم کمی از مواد کیک میریزیم دوقاچ سیب میزاریم وروش کمی از مواد میریزیم و تو فراز قبل داغ شده به مدت حدودا۳۰تا۴۰دقیقه میزاریم دراخر هم گریل روشن میکنیم تاروشون طلایی بشه
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#تیتاب_خونگی
مواد لازم
آرد ۱ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
عسل ۱ ق چ (دلخواه)
آب یا شیر ۱/۴ لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق چ
مواد میانی
شکر ۱/۲ لیوان
خامه ۲ ق غ پر
کره ۲۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق چ
طرز تهیه
کف قالب ۲۵ در ۳۵ کاغذ روغنی بندازید
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید
توی یه کاسه بزرگ، تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجبم بشه
◀️حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و کیک بوی زهم نگیره
آب یا شیر، روغن و عسل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی دو مرحله به صورت پراکنده روی مواد قبلی الک کنید و با همزن دستی به آرومی مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست بشه
۲ قاشق از مواد بردارید رو بهش پودر کاکائو اضافه کنید
مایه کیک رو داخل قالب بریزید، مواد شکلاتی رو داخل قیف بریزید و روی کیک طرح بندازید
قالب رو طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید تا کیک بپزه
بعد از پخت وقتی کمی از حرارت افتاد اطرافش رو آزاد کنید و اون رو از قالب خارج کنید. کاغذ روغنی رو جدا کنید و بزارید خنک بشه بعد اطرافش رو برش بدید و کیک رو به سایز دلخواه برش بدید
◀️از اونجاییکه ۲ لایه کیک روی هم قرار میگیره بهتره همه ی برشها یک اندازه باشن
برای مواد میانی
شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بزارید. وقتی شکر شروع به ذوب شدن کرد حرارت رو کم کنید و هر چند وقت قابلمه رو تکون بدید تا حرارت به همه جاش برسه
وقتی بیشتر شکر ذوب شد با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم بزنید تا کاملاً ذوب بشه
کره رو اضافه کنید و وقتی آب شد، خامه و پودر کاکائو رو اضافه کنید
وقتی مواد یکدست شد از روی حرارت بردارید
وقتی مواد میانی ولرم شد اون رو داخل قیف بریزید و روی یک لایه کیک از مواد میانی بریزید و یک لایه دیگه کیک روش بزارید
تی تاپ خوشمزه مون آماده ست
نوش جونتون😋
@mivhe71
#تیتاب
#کیک_تیتاب
مواد لازم👇
آرد=یکونیم لیوان
تخم مرغ=۳ عدد
بکینگ پودر=۲ غ مرباخوری
شیر=نصف لیوان
روغن مایع=نصف لیوان
شکر=۳/۴لیوان
وانیل=نوک ق چ
پودکاکائو=۲ ق غ
(این مقدار مواد اندازه دوتا ماهی تابه رژیمی میشه😉)
😊😊😊😊😊😊😊
موادمیانی ۱
کرمفیل=نصف لیوان
خامه قنادی=نصف لیوان
😊
مواد میانی ۲
پودر قند=یک ق غ سرپر
خامه=نصف لیوان
شیر=سه ق غ
نشاسته ذرت=یک ق مرباخوری سرخالی
🌱من از این مواد استفاده کردم،خیلی راحت همه ٤ مواد رو با هم مخلوط میکنیم،بعد چند دقیقه میزاریم فریزر در میاریم داخل قیف میریزیم و برای بین تیتاپ استفاده میکنیم😀
حالا بریم ببینیم چطور درست میشه🤔 🌱ماهیتابه دوطرفه درشو میبندیم رو روی گاز که شعله پخش کن گذاشتیم حدود ۱۵ دقیقه میزاریم تا گرم بشه.
🌱 اين مواد اندازه دوتا ماهيتابه هست😊
مواد رو كه داخل ماهيتابه ريختيم، در ماهیتابه رو میبندیم و با شعله کم حدود ۲۵ دقیقه زمان میدیم تا بپزه.چند دقیقه اخر با خلال دندون چک میکنیم ببینم پخته یا نه و چون مایع به خلال دندون نچسبیده پس پخته بود.اروم از ماهیتابه درش میارم.داخل دستمال نخی میزارم تا نرم بمونه😊
به همین راحتی😃تی تاپ خوشمزه دارین😍
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
#دسر_فورى 😍😍
لایه زیری پاناکوتا هست
لایه دوم کیک کاکایویی هست که پودرش کردم و روی دسر ریختم
لایه سوم خامه فرم گرفته یا همون قنادی هست با ماسوره روی کیک پایپ کردم.
لایه اخر هم ژله انار هست که تو یه قالب با سطح صاف ریختم گذاشتم یخچال بعد سفت شدن به مربع های ریز برش دادم و روی دسر ریختم در اخر کمی دون انار و یه تیکه کیک گذاشتم میتونین میوه های دیگه رو هم به عنوان تزیین بزارین.
@mivhe71