eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
بادمجون یک کیلو گوشت دویست تا سیصد گرم عدس نصف کاسه  برنج نصف کاسه  پیاز یک عدد  نمک و ادویه به میزان لازم کشک یک سوم لیوان  پیاز داغ و نعنا داغ و سیر هم طبق ذائقه  گوشت رو با برنج و عدس و پیاز و ادویه با مقداری آب بذارید بپزه(به اندازه ای آب بذارید بعد از پخت به خورد برنج و عدس بره ) گوشت که پخت دربیارید ریش ریش کنید . بادمجونا رو سرخ کنید . مواد و بادمجونارو توی غذاساز بریزید تا میکس بشن بعد به قابلمه برگردونید و نعناع داغ و مقدار کمی سیر داغ و پیاز و نمک و همچنین مقداری کشک بهش اضافه کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ژله آلوئه ورا یک بسته انار متوسط ۲ عدد ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم و روی بخار کتری میذاریم و هم میزنیم تا کاملا ذراتش حل بشه "این کار باعث میشه ژلتون کدر نشه و کاملا شفاف بشه یک لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم یک مقدار ژله آلوئه ورا رو داخل قالب میریزیم و داخل یخچال میزاریم تا ببنده قالب رو بیرون میاریم و چند قاشق انار روی ژله ها میریزیم و بعد کمی ژله آلوئه ورا میریزیم یک مقدار تکون میدیم که انارها به صورت یکدست پخش بشن و مجددا داخل یخچال میزاریم تا ببنده از یخچال در میاریم و ژله آلوئه ورا میریزیم و دوباره داخل یخچال میزاریم و این مراحل رو تا جایی ادامه میدیم که ژله آلوئه ورا تموم بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
موادلازم : تخم مرغ : ۳ عدد شکر : ۱ پیمانه آرد : ۲ پیمانه شیر یا گلاب : ۱/۲ پیمانه روغن : ۱/۲ پیمانه آرد : ۲ پیمانه بکینگ پودر : ۱ ق‌م اسانس وانیل : ۱/۴ ق‌چ رنگ ژله ای قرمز و سبز طرز تهیه: آرد و بکینگ پودر رو باهم ۳ مرتبه الک کنید تخم مرغ هارو با وانیل و شکر با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشن ( توی دستور تعداد تخم مرغ ها ۳ تاست چون تخم مرغ های من کوچیک بود از ۴ تا استفاده کردم ) حتما هرچندمرتبه یکبار دور ظرفتون رو با لیسک دورگیری کنید تا مواد کاملا مخلوط بشن و کیکتون بوی زهم تخم مرغ نگیره روغن مایع و شیر رو اضافه کنید و بعداز اضافه کردن هرکدوم مواد رو در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید و با دور کند همزن یا با لیسک هم بزنید و دور ظرفتون رو هم حتما دورگیری کنید مایع کیک رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و از یک قسمت حدود ۱ ملاقه مایع کیک برای قسمت سفید هندوانه بردارید حالا به اون قسمتی که مایع کیک بیشتره رنگ ژله ای قرمز به قست دیگه رنگ ژله ای سبز اضافه کنید( قرمز > سبز > سفید ) کف قالب ۳۰ سانت رو چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید ( من از قالب کمربندی استفاده کردم از قالب های معمولی با قطر ۲۵ یا ۳۰ هم میتونید استفاده کنید ) اول از همه مایع سبز رو بریزید و کف قالب کاملا پخشش کنید بعد مایع سفید رنگ رو دقیقا مرکز قالب روی قسمت سبز رنگ بریزید و در آخر مایع قرمز رنگ رو در مرکز قالب روی قسمت سفید رنگ بریزید ( توی این قسمت قالب رو زیاد تکون ندید تا فرم و طرح کیک بهم نریزه ) برای اینکه سطح کیک قهوه ای رنگ نشه باید با دمای کم و مدت زمان طولانی پخته بشه پس فقط المنت پایین فر رو با دمای ۱۲۰ درجه روشن کنید و اجازه بدید فر به مدت ۱۰ دقیقه گرم بشه بعد قالب رو داخل فر گرم شده بزارید و به مدت ۱:۳۰ تا ۲ ساعت اجازه بدید به ارومی پخته بشه .کیک رو از قالب خارج کنید و به آرومی برش بزنید و تا زمانی که داغ هست مثل فیلم روش شکلات چیپسی بزارید تا وقتی که سرد شد شکلات چیپسی ها به کیک بچسبه بشه و نریزه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین یلدایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا