#حلیم_بادمجان
بادمجون یک کیلو
گوشت دویست تا سیصد گرم
عدس نصف کاسه
برنج نصف کاسه
پیاز یک عدد
نمک و ادویه به میزان لازم
کشک یک سوم لیوان
پیاز داغ و نعنا داغ و سیر هم طبق ذائقه
گوشت رو با برنج و عدس و پیاز و ادویه با مقداری آب بذارید بپزه(به اندازه ای آب بذارید بعد از پخت به خورد برنج و عدس بره ) گوشت که پخت دربیارید ریش ریش کنید . بادمجونا رو سرخ کنید . مواد و بادمجونارو توی غذاساز بریزید تا میکس بشن بعد به قابلمه برگردونید و نعناع داغ و مقدار کمی سیر داغ و پیاز و نمک و همچنین مقداری کشک بهش اضافه کنید
@mivhe71
#ژله_یلدایی
ژله آلوئه ورا یک بسته
انار متوسط ۲ عدد
ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم و روی بخار کتری میذاریم و هم میزنیم تا کاملا ذراتش حل بشه "این کار باعث میشه ژلتون کدر نشه و کاملا شفاف بشه یک لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم یک مقدار ژله آلوئه ورا رو داخل قالب میریزیم و داخل یخچال میزاریم تا ببنده قالب رو بیرون میاریم و چند قاشق انار روی ژله ها میریزیم و بعد کمی ژله آلوئه ورا میریزیم یک مقدار تکون میدیم که انارها به صورت یکدست پخش بشن و مجددا داخل یخچال میزاریم تا ببنده از یخچال در میاریم و ژله آلوئه ورا میریزیم و دوباره داخل یخچال میزاریم و این مراحل رو تا جایی ادامه میدیم که ژله آلوئه ورا تموم بشه
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کیک_هندوانه
موادلازم :
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ پیمانه
آرد : ۲ پیمانه
شیر یا گلاب : ۱/۲ پیمانه
روغن : ۱/۲ پیمانه
آرد : ۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ قم
اسانس وانیل : ۱/۴ قچ
رنگ ژله ای قرمز و سبز
طرز تهیه:
آرد و بکینگ پودر رو باهم ۳ مرتبه الک کنید
تخم مرغ هارو با وانیل و شکر با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشن
( توی دستور تعداد تخم مرغ ها ۳ تاست چون تخم مرغ های من کوچیک بود از ۴ تا استفاده کردم )
حتما هرچندمرتبه یکبار دور ظرفتون رو با لیسک دورگیری کنید تا مواد کاملا مخلوط بشن و کیکتون بوی زهم تخم مرغ نگیره
روغن مایع و شیر رو اضافه کنید و بعداز اضافه کردن هرکدوم مواد رو در حد مخلوط شدن هم بزنید
آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید و با دور کند همزن یا با لیسک هم بزنید و دور ظرفتون رو هم حتما دورگیری کنید
مایع کیک رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و از یک قسمت حدود ۱ ملاقه مایع کیک برای قسمت سفید هندوانه بردارید حالا به اون قسمتی که مایع کیک بیشتره رنگ ژله ای قرمز به قست دیگه رنگ ژله ای سبز اضافه کنید( قرمز > سبز > سفید )
کف قالب ۳۰ سانت رو چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید ( من از قالب کمربندی استفاده کردم از قالب های معمولی با قطر ۲۵ یا ۳۰ هم میتونید استفاده کنید ) اول از همه مایع سبز رو بریزید و کف قالب کاملا پخشش کنید بعد مایع سفید رنگ رو دقیقا مرکز قالب روی قسمت سبز رنگ بریزید و در آخر مایع قرمز رنگ رو در مرکز قالب روی قسمت سفید رنگ بریزید ( توی این قسمت قالب رو زیاد تکون ندید تا فرم و طرح کیک بهم نریزه )
برای اینکه سطح کیک قهوه ای رنگ نشه باید با دمای کم و مدت زمان طولانی پخته بشه پس فقط المنت پایین فر رو با دمای ۱۲۰ درجه روشن کنید و اجازه بدید فر به مدت ۱۰ دقیقه گرم بشه بعد قالب رو داخل فر گرم شده بزارید و به مدت ۱:۳۰ تا ۲ ساعت اجازه بدید به ارومی پخته بشه
.کیک رو از قالب خارج کنید و به آرومی برش بزنید و تا زمانی که داغ هست مثل فیلم روش شکلات چیپسی بزارید تا وقتی که سرد شد شکلات چیپسی ها به کیک بچسبه بشه و نریزه
@mivhe71