میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
باکس های بیسکویتی پرتقالی🍊
ژله ی پرتقال نصف بسته
آب جوش یک لیوان
نشاسته ی ذرت سه قاشق غذای پر
آب سرد یک لیوان
خامه ی صبحانه سه قاشق غذای سر پر
شکر 6_7 قاشق غذا
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیسکویت پتی بر دو بسته
پرتقال فیله شده و خرد شده مقداری
طرز تهیه : پودر ژله و اب جوش رو باهم مخلوط کرده روی بخار میزاریم تا ذرات ژله حل شود
نشاسته و اب سرد رو با هم مخلوط کرده رو حرارت ملایم هم میزنیم در اواسط کار ژله ی حل شده رو هم اضافه کرده مرتب هم میزنیم تا مایع قوام اومده به مرحله ی جوش برسد مرتب هم میزنیم تا مایع نجوشد ولی پخته بشه تا بوی خامی نشاسته برداشته بشه حال حرارت رو خاموش میکنیم و خامه ی به دمای محیط رسیده و وانیل و شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود
میزاریم تا کمی از حرارت بیفتد و ولرم شود
حال از مایع با قاشق کمی روی بیسکویت ،، زده ( برا هر بیسکویت حدود یک ق غ ) و روی دیس میزاریم بدین ترتیب پنج تا بیسکویت از مایع اماده زده لا به لا رو هم میزاریم
در مرحله ی بعدی به نوبت به یک طرف هر بیسکویت از مایع زده به چهار ضلع بیسکویتهایی که رو هم گذاشتیم میچسبانیم تا به شکل باکس بشه
در این مرحله اجازه میدیم تا باکسهای بیسکویتی کمی خودشان رو بگیرن و مایع باقی مانده رو در یخچال میزاریم تا خودش رو بگیرد و در واقع ببندد
چون نشاسته ی ذرت داره سریع خودش را می بندد
حال مایع بسته شده رو با چنگال میزنیم تا بحالت یکدست بشه و در کیسه ریخته داخل باکس ها رو پر میکنیم و روی ان پرتقالهای فیله و خرد شده رو میریزم و در یخچال میزاریم
اگر یک شب در یخچال بمونه خوشمزه تر میشه
این دسر خیلی اسون و خوشمزه اس طولانی بودن توضیحاتم بخاطر این بود که تمام جزییات رو شرح دادم
@mivhe71
#ایده_یلدایی
#تزئین_کیک_هندوانه
#کیک_هندوانه
یک کیک کشمشی که رنگ خوراکی قرمز به مایه کیک اضافه کردین به شکل نیمکره بپزین و روی اون رو با خامه سفیدخامه کشی کنین و بعد یک لایه خمیر فوندانت سبز روی کار بکشین و با رنگ سبز خوراکی تیره روی خمیر رو یه شکل پوست هندوانه طراحی کنین😍
@mivhe71
#شکلات_انار
شکلات رو حل می کنید بعد رو بیسکویت های معمولی می مالید رو شکلاتها که هنوز سفت نشده دونه های انار بریزیید
@mivhe71