eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه روغن زیتون: 1/4 پیمانه سیر رنده شده: دوحبه آب لیمو ترش تازه: 2 عدد رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد. در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود. تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: کره ۱۵۰گرم پودر قند۱۰۰گرم آرد۳۰۰گرم تخم مرغ یک عدد وانیل نصف ق چ پکینگ پودر نصف ق چ روغن مایع۲ ق غ رنگ ژله ایی قرمز وسبز طرز تهیه: 🍉تخم مرغ+وانیل رو کمی باهمزن دستی بزنید 🍉کره نرم رو بهش اضافه کنید 🍉آرد+پکینگ پودر +روغن 🍉مواد را خیلی کم با نوک انگشتان ورز دهید 🍉خمیر بدست اومده رو۲قسمت کنید 🍉و یکی از خمیرهارو۲باره نصف کنید 🍉خمیری که بیشتر هست رو قرمز کنید، یکی ازخمیرهای کوچکتر رو سبز کنید 🍉خمیرهارو یک ساعتی دریخچال استراحت بدید 🍉بعداز استراحت خمیر سبز رو روی پلاستیک پهن کنید به شکل مستطیل 🍉خمیری که رنگ نداره رو هم به شکل مستطیل پهن کنید دقیقا هم اندازه ی خمیر سبز رنگ 🍉خمیرسبز و سفید رو روی هم قرار بدید 🍉حالا خمیر قرمز رو لوله ایی شکل کنید به اندازه ی طول خمیر سبز وسفید وبا پلاستیک آرام خمیر رو رول کنید 🍉خمیر رو باهمون پلاستیک چند ساعت دریخچال استراحت بدید بعدبه اندازه یک سانت خمیر رول شده رو برش بزنید و برشهارو از وسط نصف کنید تابه شکل برش هندوانه در بیاد 🍉برشهارو در سینی بچینیدو روی کوکی هاشکلات بگذارید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید.آرد را 3 مرتبه الک کنید.زرده، شکر و وانیل را بزنید. آب داغ و عسل را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید رنگ را در این مرحله اضافه کنید سفیده را بزنید تا از کاسه برنگردد.زرده، آرد و سفیده را در 3 مرحله به صورت متناوب با یکدیگر مخلوط کنید. توجه داشته باشید که در حین ترکیب پف مواد نخوابد.سینی را کاغذ روغنی انداخته و موادرا در سطح قالب پخش کنید.سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده است به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید.در این فاصله خامه شیرین‌شده را بزنید تا فرم بگیرد.اجازه دهید رولت پس از خارج کردن از فر به طور کامل خنک شود. (برای این منظور بهتر است یک سینی روی سینی رولت قرار دهید تا سطح رولت خشک نشود.) سپس خامه کشی و رول کنید بهتر است رولت 24 ساعت در یخچال استراحت کند @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم برای کاسترد: شیر 1 لیتر 9 قاشق غذاخوری شکر 8 قاشق غذاخوری آرد سمولینای ریز رنده پوست پرتقال 1 عدد 1 قاشق غذاخوری کره برای سس پرتقال: 1 فنجان آب پرتقال (من با نارنگی مخلوط کردم) شکر 3 قاشق غذاخوری (بسته به شیرینی پرتقال می توانید کمتر اضافه کنید) 1.5 قاشق چایخوری نشاسته ذرت 1 بسته بیسکویت کاکائویی ( از هر بیسکویتی که می خواهید استفاده کنید) طرز تهیه: ابتدا شیر، شکرو آرد سمولینا رو در قابلمه ای ریخته و مدام هم می زنیم. بعد از پخت، حرارت را خاموش کرده و رنده پوست پرتقال و کره را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا نیمی از کاسترد رو داخل قالبتون بریزید و بیسکویت ها را در کف قالب بچینید )طبق ویدیو) سپس کاسترد باقی مانده رو هم روی بیسگوییت ها بریزید و اون رو با پشت قاشق صاف و یکدست کنید و به مدت 1 شب در یخچال بزارید بمونه. طرز تهیه سس پرتقال: اب پرتقال و شکر و نشاسته رو داخل یه قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه . در نهایت دسر رو از قالب خارج کرده و سس پرتقال رو روش بریزید و هر جوری که دوست دارید تزیین کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا