میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#روکر_موز_تک_نفره🍌🍌
#دسر_موز
#روکر_موز
ژله موز یک بسته
موز دو عدد
شیر دو لیوان
شکر یک سوم لیوان
آرد گندم یک قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
خامه صبحانه صد گرم
آب جوش یک و نیم لیوان
بیسکویت پتی بور ساده یک بسته
گردو به مقدار لازم
طرز تهیه
شیرو ژلاتین و آرد و نشاسته ذرت و شکر همه رو تو ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا یکدست بشه و مثل غلظت فرنی بشه، بعد حرارت خاموش کنید و وانیل اضافه کنید،و بعد خامه رو با مقداری مواد تو ظرفی مخلوط کنید و بعد به کل مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد هم موز خورد شده و گردو و بيسکوئيت خورد شده بهش اضافه کنید، داخل ظرف مورد نظر بریزید و مقداری از ظرف خالی بذارید برای ژله، بذارید داخل یخچال تا کامل خودشو بگیره. حالا ژله رو با آب جوش مخلوط کنید تا شفاف بشه وقتی از داغی افتاد روی دسرمون مقداری میریزیم و روش موز میچینیم میذاریم یخچال وقتی خودشو گرفت بقیه ژله رو روش میریزیم و باز داخل یخچال میذاریم تا چندساعت که کاملا خودشو بگیره آماده بشه،
╭┄✵🍋🍊🍎🍓🍉✵┄╮
@mivhe71
#دمی_گوجه
واسه دمی گوجه من اول پیاز رو خرد کردم و دو تا سیر رنده کردم توش و توی روغن تفت دادم همین که گوجه ها رو تو پیاز داغ تفت دادم و عطرش بلند شد انگار رنگ و شادی پاشید به زندگیم، زردچوبه و آویشن و دارچین وپاپریکا و کاری و ادویه دودی و یه دونه عصاره ی مرغ زدم بهش و گذاشتمش لای برنجی که با زردچوبه و یه قاشق رب و کمی زعفرون پخته بودم و با کلی سیب زمینی سرخ شده دم کردم و این شد نتیجه اش
@mivhe71