میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#چیز_کیک_شکلات_صبحانه
مواد لازم:
تخم مرغ 4عدد
شکر یک پیمانه
روغن سه چهارم پیمانه
اب جوش سه چهارم پیمانه
پودر کاکایو یک چهارم پیمانه
آرد ۲ پیمانه
شکلات صبحانه ۳ قاشق غ
وانیل کمی
بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری (تو دستور اصلیش جوش شیرین هم داشت که من نریختم و در کل این مقدار بکینگ ریختم)
طرز تهیه:
آرد و پودر کاکایو و بکینگ رو با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین بزارین کنار تا هوا بخوره.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن مخلوط کنین تا حالت پوک پیدا کنه و رنگش روشن بشه.
روغن اضافه کنین و مخلوط کنین.
اب جوش بریزین و مخلوط کنین.
در اخر مخلوط ارد رو کم کم طی سه تا چهار مرحله به مواد اضافه کنین و اروم هم بزنیم ززاد هم نزنین فقط در حد مخلوط شدن در اخر شکلات صبحانه رو بریزین و اروم هم بزنین بریزین تو قالب.بزارین تو فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه برای داخل قابلمه هم قالب کیک رو بزارین تو قابلمه خالی و شعله رو ملایم کنین تا ۴۰ دقیقه اول درشو باز نکنین بعد این مدت هر چند دقیقه با خلال چک کنین تا چیزی به خلال نچسبه شعله پخش کن و دمکنی هم یادتون نره
مایه پنیری:
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه قنادی یا صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات صبحانه دو قاشق
پودر کاکایو ۲ قاشق غ
شکر ۲ تا ۳ قاشق غ
طرز تهیه:
پنیر رو با همزن بزنین تا باز بشه بعد خامه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین .
پودر کاکایو و شکلات صبحانه و شکر رو به مواد اضافه کنین و دوباره هم بزنین تا یک دست بشه.
کیک رو از قبل اماده کنین و بزارین کامل سرد بشه من کیک شکلات صبحانه رو تو قالب ۲۰ درست کردم و بعد اماده شدن به دو قسمت تقسیم کردم.
کف و دیواره قالب رو پلاستیک یا سلفون بزارین.
برش اول کیکو داخل قالب گذاشتم و مایه پنیری رو ریختم روش دوباره لایه بعدی کیک (اگه مایه پنیریتون سفته کیک دوم رو بزارین روش اگه مایه پنیری شل و ابکی هست اول بزارین یخچال مایه پنیری نیم بند شد لایه دوم کیک بزارین روش)بزارین تو یخچال چند ساعت بمونه تا کامل سفت بشه بعد از قالب بیرون بیارین و اگه دوست دارین مثل من روش گاناش بریزین.
@mivhe71
#سس_خيار_و_سير
دو ق ماست سفت
یک حبه سیر رنده شده
یک ق خیار ریز خرد شده
نمک و فلفل،یک ق چ آبلیموی تازه.
مواد را باهم مخلوط و همراه غذا سرو كنيد
@mivhe71
.
#میگو_اسپایسی
دیگه غذا از این سریعتر؟
در حد یک نیمرو درست کردن زمان میبره.😊
یکی دیگه از انتخابهای غذایی برای یک روز شلوغ😉.
من مدتهاس سیر و زنجفیل و پوره کردم ؛ داخل شیشه ریختم . روشون و پرروغن کردم و در یخچال نگه میدارم.(یکسال راحت میمونه.
برای این میگوها هم ۱ق چ سیر، ۱ق چ زنجفیل،پودر پیاز ۱ق چ، و پاپریکا ۱/۲ق چ همراه نمک باهم مخلوط کردم نصف یک لیمو ترشم اضافه کردم.۲ق روغن داخل تابه ریختم داغ که شد میگوها رو اضافه کردم.در حد ۵دقیقه با شعله زیاد تفت دادم و تمااام😋.
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
🧁🥮#چیزکیک_گلکسی🥧
🍮🎂طبقه اول:
ابتدا کیک شکلاتی مورد نظر رو توی قالب۲۵ سانتی درست کنید و بزارید کاملا سرد بشه
🍡🎂طبقه دوم:
پنیر خامه ایی 200 گرم
کارامل 2 عدد
دریم ویپ 1 عدد
خامه صبحانه 1 عدد
پودر ژلاتین 1 قاشق غ بن ماری شده
همه ی مواد را با همزن بهم بزنید مخلوط کنید و روی کیک بریزید و چند ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره
🍡🎂طبقه سوم:
3 عدد شکلات گلکسی ساده ب روش بن ماری آب کنید و 1 عدد خامه صبحانه اضافه کنید و مخلوط کنید و بریزید روی طبقه ی دوم و بزارید یخچال روش هم با هر چی دوست داشتین تزیین کنید.
@shirini71