eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کباب تابه بدون روغن و رژیمی این غذا فقط با آب گوجه میپزه اصلا آب نمیریزیم قطره ای روغن هم نمیریزیم پنج تا گوجه رو رنده میکنیم داخل تابه میریزیم روش نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میریزیم گوشت چرخ شده و پیاز رنده و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و کمی پودر پیاز رو خوب ورز میدیم و بصورت قلقلی یا بصورت کتلت درمیاریم و دونه دونه داخل گوجه میندازیم. درشو می بندیم تا گوشت ها خودشون رو بگیرن و جمع بشن. یک ربع که گذشت سیب زمینی درشت خرد شده رو میریزیم . و چون گوشتها جمع شدن میتونیم زیر و رو کنیم و نیم ساعت دیگه میذاریم تا غذامون جا بیفته و کم آب بشه میتونید به گوجتون رب هم اضافه کنید ولی من نریختم چون رژیمی هست نیازی نیست گوشتها یا گوجه سرخ بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین هفتسین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 125 گرم کره یک عدد تخم‌مرغ یک استکان روغن مایع یک استکتن پودر شکر یم پاکت 10 گرمی بیکینگ پودر دو قاشق غذاخوری نشاسته(گندم یا ذرت) یک لیوان گردوی خیلی ریز آرد به مقدار لازم اندازه‌ی استکان125 میلی(نصف لیوان دسته‌دار فرانسه) اندازه لیوان 200 میلی(چهار پنجم لیوان دسته‌دار فرانسه) طرز تهیه: کره‌ی هم دمای محیط استفاده نمی‌کنیم کره را از یخچال خارج کرده و برش‌ها نازک زده و داخل کاسه میریزیم به جز آرد و گرو بقیه مواد را مخلوط می‌کنیم آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم وقتی خمیر کمی چسبندگی دارد گردو را هم مخلوط می‌کنیم و بقیه آرد را هم اضافه می‌کنیم و با پشت دست یا نوک انگشت ورز می‌دهیم (با کف دست ورز ندهید خمیر به روغن می‌افتد و بد مزه می‌شود) تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود. خمیر را جمع کرده و 15_20 دقیقه در یخچال استراحت می‌دهیم. به دلخواه شکل داده و در سینی فری که کاغذ روغنی انذگداخته‌ایم با فاصله می‌چینیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده 15_20 دقیقه با کنترل بپزید. بعد از اینکه قرابیه‌ها کامل خنک شد یک طرف قرابیه‌ها را داخل شکلاتی که به روش بنماری آب شده زده و روی کاغذ روغنی بچینید و بعد از بسته شدن شکلات سرو نمایید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا