eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
3 و نیم تا 4 لیوان آرد(حدود 400 گرم) 3/4 لیوان روغن جامد(125 گرم) 1 لیوان سر خالی ماست سفت و شیرین 2 قاشق گلاب 1 قاشق زعفران دم کرده غلیظ (قابل حذف) 2 زرده تخم مرغ 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 🌸مواد میانی 1 پیمانه خرما هسته گرفته 1 قاشق چایخوری دارچین 1/2 قاشق چایخوری پودر هل گردوی ریز خرد شده به دلخواه (من نزدم مقداری کنجد ریختم) 1 قاشق چایخوری روغن مایع بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کردم و کنار گذاشتم. (چون حجمش دو برابر میشه یه ظرف مناسب انتخاب کنید)آرد رو الک کرده و نصفش رو با روغن مخلوط کردم (بعد از مخلوط شدن باید مثل عکس زیر باشه پس آرد زیادی نزنید)حالا ماست را اضافه کردم و بعد زرده تخم مرغ کمی مخلوط کردم بعد گلاب و زعفران هم اضافه کردمبقیه آرد را کم کم اضافه کردم تا خمیر یکدست شد و به دست نچسبید. این خمیر نیاز به ورز دادن نداره و نباید به روغن بیافته.برای تهیه فیلینگ، خرما را با دارچین و پودر هل و روغن مایع مخلوط کردم. من بدون گردو درست کردم شما اگر دوست داشتید گردو هم بزنید. بعد به شکل قلقلی درآوردمخمیر آماده شده رو هم به شکل قلقلی اندازه گردو درشت تقسیم کردم بعد کف دست فشار دادم تا مثل دایره باز بشه وسطش خرما گذاشتم و پیچیدم باز کف دست پهنش کردم با مهر روش زدم و اطرافش رو پیچیدم (اگر مهر ندارید با چاقو، چنگال، در بطری... میشه شکل داد)کلمپه ها رو توی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید نیم ساعت وقت میبره تا با دمای 180 درجه بپزه من تو فر دستساز پختم با شعله متوسط 40 دقیقه زمان بردلبه کلمپه ها که طلایی شد یعنی پخته. 🌸با نصف مواد واین اندازه ها ۱۸ عدد کلمپه درست شد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هنر کدبانوی کانال 👏👏👏😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک فینگرفود خوشمزه و ساده میتونید به عنوان دورچین کنار غذاهاتون استفاده کنید برای نونش میتونید از خمیر یوفکا ، نون لواش و یا خمیری که خودتون درست کردید استفاده کنید و مطابق شکل تا بزنید بعد سوسیس رو برش بزنید و وسطش رو با قالب گرد سایز کوچیک به صورت حلقه ای درست کنید و از داخل نون رد کنید تا به شکل پاپیون در بیاد بعد توی روغن فراوون سرخ کنید basalighehtarinha ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🥔🥔 سیب زمینی متوسط 3 عدد. تخم مرغ 2 عدد. جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری. نمک و فلفل به میزان لازم. پنیر پیتزا ی رنده شده 100 گرم. برای مواد میانی : گوشت چرخ کرده 200 گرم. پیاز خرد شده 1عدد. فلفل دلمه ایی خرد شده یک پیمانه. رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری. گوجه فرنگی ریز شده 1عدد. ادویه و نمک و فلفل به میزان لازم. طرز تهیه : ابتدا رولت سیب زمینی رو آماده میکنیم، سه عدد سیب زمینی خام رو رنده ی درشت میکنیم بعد با دست فشار داده آب اضافیشو میگیریم، حالا تخم مرغ ها، جعفری خرد شده و نمک و فلفل رو اضافه و مخلوط میکنیم، داخل سینی فر رو کاغذ روغنی گذاشته وچرب میکنیم، سپس موادمون رو به صورت یکسان داخل سینی میریزیم و به مدت نیم ساعت داخل فر گرم شده قرار می‌دهیم تا روش کمی طلایی شود. حالا مواد گوشتی رو مثل مایه ی ماکارونی آماده میکنیم و کنار میذاریم. رولت سیب زمینی رو پس از آماده شدن به آرومی از کاغذ جدا کرده و مواد گوشتی رو روش میریزیم و با کمک کاغذ رول میکنیم، سپس مقداری پنیر پیتزا ی رنده شده روی رولت ریخته و به مدت ده دقیقه ی دیگه داخل فر میذاریم تا پنیرها آب شه. سپس با سس دلخواه سرو میکنیم. به همین راحتی به همین خوشمزگی 😍. deserkade_t.a ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا