eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 125 گرم کره یک عدد تخم‌مرغ یک استکان روغن مایع یک استکتن پودر شکر یم پاکت 10 گرمی بیکینگ پودر دو قاشق غذاخوری نشاسته(گندم یا ذرت) یک لیوان گردوی خیلی ریز آرد به مقدار لازم اندازه‌ی استکان125 میلی(نصف لیوان دسته‌دار فرانسه) اندازه لیوان 200 میلی(چهار پنجم لیوان دسته‌دار فرانسه) طرز تهیه: کره‌ی هم دمای محیط استفاده نمی‌کنیم کره را از یخچال خارج کرده و برش‌ها نازک زده و داخل کاسه میریزیم به جز آرد و گرو بقیه مواد را مخلوط می‌کنیم آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم وقتی خمیر کمی چسبندگی دارد گردو را هم مخلوط می‌کنیم و بقیه آرد را هم اضافه می‌کنیم و با پشت دست یا نوک انگشت ورز می‌دهیم (با کف دست ورز ندهید خمیر به روغن می‌افتد و بد مزه می‌شود) تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود. خمیر را جمع کرده و 15_20 دقیقه در یخچال استراحت می‌دهیم. به دلخواه شکل داده و در سینی فری که کاغذ روغنی انذگداخته‌ایم با فاصله می‌چینیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده 15_20 دقیقه با کنترل بپزید. بعد از اینکه قرابیه‌ها کامل خنک شد یک طرف قرابیه‌ها را داخل شکلاتی که به روش بنماری آب شده زده و روی کاغذ روغنی بچینید و بعد از بسته شدن شکلات سرو نمایید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
3 و نیم تا 4 لیوان آرد(حدود 400 گرم) 3/4 لیوان روغن جامد(125 گرم) 1 لیوان سر خالی ماست سفت و شیرین 2 قاشق گلاب 1 قاشق زعفران دم کرده غلیظ (قابل حذف) 2 زرده تخم مرغ 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 🌸مواد میانی 1 پیمانه خرما هسته گرفته 1 قاشق چایخوری دارچین 1/2 قاشق چایخوری پودر هل گردوی ریز خرد شده به دلخواه (من نزدم مقداری کنجد ریختم) 1 قاشق چایخوری روغن مایع بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کردم و کنار گذاشتم. (چون حجمش دو برابر میشه یه ظرف مناسب انتخاب کنید)آرد رو الک کرده و نصفش رو با روغن مخلوط کردم (بعد از مخلوط شدن باید مثل عکس زیر باشه پس آرد زیادی نزنید)حالا ماست را اضافه کردم و بعد زرده تخم مرغ کمی مخلوط کردم بعد گلاب و زعفران هم اضافه کردمبقیه آرد را کم کم اضافه کردم تا خمیر یکدست شد و به دست نچسبید. این خمیر نیاز به ورز دادن نداره و نباید به روغن بیافته.برای تهیه فیلینگ، خرما را با دارچین و پودر هل و روغن مایع مخلوط کردم. من بدون گردو درست کردم شما اگر دوست داشتید گردو هم بزنید. بعد به شکل قلقلی درآوردمخمیر آماده شده رو هم به شکل قلقلی اندازه گردو درشت تقسیم کردم بعد کف دست فشار دادم تا مثل دایره باز بشه وسطش خرما گذاشتم و پیچیدم باز کف دست پهنش کردم با مهر روش زدم و اطرافش رو پیچیدم (اگر مهر ندارید با چاقو، چنگال، در بطری... میشه شکل داد)کلمپه ها رو توی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید نیم ساعت وقت میبره تا با دمای 180 درجه بپزه من تو فر دستساز پختم با شعله متوسط 40 دقیقه زمان بردلبه کلمپه ها که طلایی شد یعنی پخته. 🌸با نصف مواد واین اندازه ها ۱۸ عدد کلمپه درست شد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هنر کدبانوی کانال 👏👏👏😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک فینگرفود خوشمزه و ساده میتونید به عنوان دورچین کنار غذاهاتون استفاده کنید برای نونش میتونید از خمیر یوفکا ، نون لواش و یا خمیری که خودتون درست کردید استفاده کنید و مطابق شکل تا بزنید بعد سوسیس رو برش بزنید و وسطش رو با قالب گرد سایز کوچیک به صورت حلقه ای درست کنید و از داخل نون رد کنید تا به شکل پاپیون در بیاد بعد توی روغن فراوون سرخ کنید basalighehtarinha ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @mivhe71