به خاطر کرونا نان 🥖شیرینی 🍪 عید خودت درست کنی👍👍
اونم با چنگال و قاشق بدون فر 😳 💥با کلیپ و مرحله به مرحله 😋
تصمیم بگیر دست به کارشو و نان و شیرینی خودت درست کن آموزش با ما 🎥👇
@shirini71😍👇👇
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
سفره💥 هفت سین ۹۹ داخل کانال گذاشته شد
@mivhe71😍😍
کدام نان خونگی دوست داری درست کنی 👆👆
#_دمپخت_سیرنرگسی
موادلازم:
برنج: 3 پیمانه
عدس:یک فنجان
نرگسی: 2 عددبزرگ(هویج زرد)
پیازمتوسط یک عدد
شویدتازه خردشده 3 قاشق غذاخوری پر
سیرتازه با مقداری از برگ سبز2شاخه
زردچوبه: یکقاشق چایخوری
فلفل: یکدوم قاشق چایخوری
ادویه: یکدوم قاشق چایخوری
نمک: یکدوم قاشق چایخوری
دارچین یک بند
روغن: به میزان لازم
طرزتهیه:
برنج را در ظرفی بریزید و به مدت یک ساعت همراه کمی نمک خیس کنید.
عدس را پاک کرده، بشویید و در قابلمهای روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
نرگسی ها را بشویید و بعد پوست آنها را جدا کنید. آنها را نگینی خرد و بخارپز کنید.
در قابلمهای به مقدار لازم روغن بریزید. پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس سیر را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. زردچوبه، فلفل و ادویه را هم اضافه کنید و تفت دهید.
شوید، نرگسی و عدس را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. برنج خیس خورده را نیز داخل ظرف بریزید.
در مرحله آخر آب را به اندازهای که روی مواد را بگیرد، اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب آن تمام شود سپس برنج را دم کنید پس از حدود 45 دقیقه دمی آماده سرو است.
من برای تهدیگ یه دونه نرگسی بزرگ روبا کمی نمک وابغوره ویک عددتخم مرغ خوب هم زدم و باروغن کف قابلمه صاف کردم و بعد دمی رو روش ریختم.
با اجازه از شیرازیای باحال من درطبخ این غذا کمی هم آبغوره میزنم تا طعم ملس بدهد
امروز من این غذاروبا مقداری فیله حبه شده مرغ و پیازداغ و نرگسی رشته شده ونمک ادویه وزعفران فلفل وابغوره تفت داده شده که با نصف استکان آب مرغ، پختم وتزیین وسروکردم
🍔 @mivhe71
#دونات_شکم_پر
🍩🍩
مواد لازم :
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
کره ذوب شده ۲۵ گرم
وانیل کمی
خمیر مایه نصف ق غ
شکر ۱ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
ارد ۲ لیوان و نصف (شاید کمتر یا بیشتر )
🍩 طرز تهیه:
همه مواد جز آرد رو با هم مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد نیم ساعت جای گرم میزاریم تا خمیر دوبرابر بشه خمیر با وردنه باز میکنیم نه زیاد نازک باشه نه خیلی ضخیم قالب میزنیم ومیزاریم روی کاغذ روغنی ۲۰ دقیقه استراحت میدیم سپس در روغن داغ سرخ میکنیم بعد از سرد شدن با چاقو کنار خمیر رو سوراخ کنید و با قیف نوتلا یا شکلات صبحونه بریزید میتونید دونات ها رو در پودر قند یا شکر و دارچین اغشته کنید.
👨🍳 @mivhe71