eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد ۲ پیمانه روغن ۱ قاشق چایخوری پودر قند ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد کره هم دمای محیط ۱۲۵ گرم وانیل ۱ بسته بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه: 2 پیمانه آرد الک کنید و توی تابه تفت بدید تا بوی خامی آرد از بین بره. 1 قاشق چایخوری روغن ، 1 پیمانه پودر قند ، 1 عدد تخم مرغ 125 گرم کره هم دمای محیط ، 1 بسته وانیلی ، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر ، آرد رو با هم مخلوط کنید و به خمیر شکل بدید کلیپشو استوری واستون هایلات کردم بعد بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 15 و 20 دقیقه بپزه وقتی قرابیه ها پختن و یکم رنگشون طلایی شد آمادس و کافیه با شکلات بنماری شده و فندق تزیینش کنید. توجه: پس از تفت دادن آرد ، صبر کنید تا خنک شه بعد که خنک شد ، بقیه مواد رو اضافه کنید و ورز بدید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🍫 ▫️آرد صد گرم ▫️کره یا مارگارین یا مخلوطی از هردو صدوبیست و پنج گرم ▫️کاکائو دو ق س ▫️نشاسته ذرت دو ق س ▫️وانیل کمی ▫️پودرقند پنج ق س 🔸کره و پودرقند و وانیل رو با همزن بزنین تا حجم دارشه. آردو نشاسته و کاکائو رو روی مواد الک کنید,من همزنو کنار گذاشتم و با قاشق هم زدم. تو سینی فر شکوفه بزنید و با خلال پسته تزیین کنید(این ورژنش پایینای پیج هست که از ماسوره 2d استفاده کرده بودم)اما اینبار از قیف با ماسوره ساده استفاده کردم, اگر ندارید ماسوره نزارید اصلا. و سینی رو یکربع تا نیم ساعت بزارید یخچال.بعد تو فر صدوشصت و پنج درجه,ده دقیقه بپزید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 برنجي يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا