#فرنی_زعفرانی
من اومدم با یک پست به شدت خوشطعم و سریع که میتونید نیم ساعت قبل افطار هم آماده اش کنید و عطرش کل خونه رو پر کنه
این دسر طعم بستنی سنتی میده و میتونید چند قاشق خامه هم بهش اضافه کنین تا خوشمزه تر بشه اما بدون خامه هم محشره👌🏻
مواد لازم برای ۶ ظرف کوچک
شیر ۳ پیمانه
آرد شیرینی پزی یا گندم ۳ قغ سرصاف
شکر ۴ قغ
وانیل کمی
زعفران دم کرده ۴ قغ
گلاب ۳ قغ
پودر یا عصاره یا دانه ی هل به مقدار دلخواه
خامه اگر دوست داشتید ۲ قغ
پودر پسته برای تزئین هم کاملا دلخواهه میتونید از پودر نارگیل یا گل محمدی استفاده کنین
کمتر از نصف لیوان شیر سرد رو تو یه کاسه بریزین و آرد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باهم مخلوط بشن
داخل یه قابلمه بریزید و بقیه ی شیر رو همراه گلاب و خامه سرد اضافه کنین
هم بزنین تا جوش بیاد بعد زعفران دم کرده و هل و شکر رو اضافه کنید و همچنان از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیره و غلیظ بشه
درآخر وقتی به غلظتِ نسبتا رقیقی رسید وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط از رو حرارت بردارید چون وقتی از حرارت بیفته غلیظ تر میشه
تا داغه داخل ظرف سرو بریزید و روشو با هرچی که دوست داشتین تزئین کنید
@mivhe71
حلوای زعفرانی
آرد سفید : ۲ لیوان شکر : یک لیوان
آب : یک و نیم لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
كره: 100 گرم
گلاب: يك چهارم ليوان
زعفران آب كرده: يك چهارم ليوان
مغز هل سابيده: در صورت تمايل مقداري
اول شربت رو درست میکنیم. آب و شکر و زعفرا ن دم کشیده میذاریم بجوشه آرد رو روی حرارت میذاریم تا بوی خامیش گرفته بشه اگه میخواین تیره تر بشه آرد و بیشتر سرخ کنین وقتی روغن و کره اضافه میشه رنگ حلوا تیره تر میشه با روغن تفت میدیم وقتی به اندازه دلخواه رسید شربتو اضافه میکنیم. حواستون باشه به یکباره نریزین چون ممکنه شیره زیاد باشه. بعد تند و سریع بهم میزنین. بعد گلاب و در صورت تمایل هل اضافه میشه و باز بهم میزنیم بعد انتقال میدیم به ظرف بزرگتر و به حالت غلتان تا کمی روغن پس بده بعد توی ظرفی تزیین کنید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🍞#نان_پارکر
مواد لازم:
🍞شیر ولرم_ 1 لیوان دسته دار فرانسوی
🍞تخم مرغ _2 عدد
🍞پودر خمیرمایه_ 1 قاشق غذاخوری
🍞کره_ 50 گرم آب شده
🍞شکر_ 2 قاشق غذاخوری
🍞آرد _ 4 تا 5لیوان
🍞نمک_ 1/2ق چ
🍞طرز تهیه:
شیر ولرم و دو قاشق شکر را مخلوط کنید خمیر مایه فوری را روی شیر بپاشید بعد بزارید تا عمل بیاد
آرد و نمک را مخلوط کنید.بزارید کنار.
کره آب شده تخم مرغها رو با چنگال بزنید و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو مخلوط کنید بعد آرد رو اضافه کنید (ممکنه آرد یکم بیشتر ببره تا حدی بریزید که خمیر به دست نچسبه باید خمیر نرمی بدست بیادزیاد هم نریزید) و 10 یا 15 دقیقه ورز بدید چن بار خمیر رو بکوبید بعد خمیر را در ظرف بزرگ و چرب شده قرار داده, رویش سلوفون بکشید و در جای گرم یک ساعت و نیم استراحت دهید. تا حجم خمیر دوبرابر بشه سپس با ورز دادن هوای خمیر را خارج کنید.
بعد خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنید و به هر شکلی که دوست دارید درست کنید و بچینید روی سینی فر چرب شده و روشون یه دستمال بکشید مجددا 30 دقیقه استراحت بدید.
بعد با مخلوط زرده تخممرغ و زعفران و شیر رومال کنید و روشون کنجد بپاشید بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 یا 30 دقیقه بپزید بعد گریل بالا رو روشن کنید تا روشون طلایی و برشته بشه.
البته دمای فررو خودتون چک کنید.
🍞نکته :
میتونید شکرشو چهار قاشق بریزید
اگه شیرین دوست داشتین
🍞نکته :
حتما داخل فر یه کاسه آب بزارید
🍞نکته :
این خمیر واقعا عالیه خیلی نرم و سبک هس.
لطفا اگه راضی بودین برا پدرم یه فاتحه بفرستید ممنون 🙏
@mivhe71
#فرنی_سیب_و_گردو 🥣
1 سیب رنده شده، 1 قاشق جو، 1 فنجان شیرکم چرب، 1 قاشق شکر، 2 قاشق گردو راباهم ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تابپزد.
@mivhe71