#حلوای_هویج
ويژه رمضان
نیم کیلو هویج رو شسته و میپزیم با آب کم بعد با گوشتکوب برقی یا میکسر له و پوره میکنیم یک و نیم لیوان آرد و تفت میدی در حدی که بوی خامی گرفته بشه و نه تغییر رنگ بعد به ترتیب یه لیوان روغن و سه لیوان شکر من یک و نیم لیوان ریختم و یک لیوان گلاب رو با کمی زعفران به آرد اضافه کرده به همراه پوره هویج بعد مدام هم میزنیم تا حلوا از ظرف جدا بشه کمی که از داغی افتاد تو ظرف میریزیم و بعد هم تزیین بسیار راحت و خوشمزه و خوش قلق حتی برا تجربه اولیا. در مورد شکر به نظرم نهایت دو لیوان بریزید مگر اینکه واقعا بخوایید خیلی دلو بزنه.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#سنگ_و_سیر
مواد لازم:
سیبزمینی ۲ عدد که من برای این غذا از سیبزمینی گرد کوچیک استفاده کردم
هویج ۲ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
لوبیا سبز ۲ پیمانه
لوبیا قرمز ۱ پیمانه
برنج دانه گرد ۲ پیمانه
سبزی کوهی کاکوتی ۱ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
اول سینه مرغو با پیاز چرخ میکنیم و بهش ادویه زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز میزنیم و میزاریم یکم استراحت کنه در این حین لوبیا قرمز رو که از شب خیس خورده رو توی مقداری آب جوش میریزیم تا بپزه بعد از نیم ساعت بهش هویج خورد شده نگینی رو میریزیم توش و بعد سبزی کاکوتی و لوبیا سبز میزنیم و بعد از ۱۰ دقیقه بهش سیبزنی هارو که به اندازه حبه قند خورد کردیم اضافه میکنیمو گوشتامونو دونه دونه قلقاثلی میکنیمو میندازیم توی مواد در حال جوش و بعد از ۱۰ دقیقه بهمش برنجمونو اضافه میکنیم ونمک میزنیمو میزاریم تا خوب دم بکشه. اگه خواستین میتونید مثل برنج در حین دم یکم بهش روغن بزنید تا دم بکشه ولی در کل بین ما کرد ها رسمه که این غذارو بعد از پخت بهش سیر با ماست میزنیم و یکم روغن میریزیم روش و نوش جان میشه و واقعاً غذای لذیذی هست حتما یه بار امتحان کنید
@mivhe71