شکر1پیمانه کنجدسفید1 پیمانه عسل 3قاشق روغن مایع 2قاشق زعفران آبشده 1قاشق اول شکروعسل وروغن روی حرارت خیلی ملایم بذاریدبعدکه رنگش به طلایی رسیدکنجد بازعفران رواضافه کن سینی روچرب کن بعدسوهان روبزیز داخلش یکم که صبرکنی سردکه شدتیکه تیکه کن
@mivhe71
#_شیرینی_با_روغن_مایع
روغن مایع: نصف پیمانه
وانیل: نوک ق
پودر کاکایو: دو ق غ
ارد :یک پیمانه سرپر
پودر قند: نصف پیمانه
تو ظرفی روغن مایع+ پودر کاکائو و با قاشق مخلوط کنید بعد وانیل و ارد و پودر قند رو روش الک کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه
بعد کف قالب کاغذ روغنی بزارید و فر رو روی ۱۶۰ روشن کنید
یه مقدار از خمیر شیرینی رو توی دست حالت بدید مثل فیلم و وسطش رو با خلال چوبی فشرده کنید تا گود بشه بچینید توی سینی و به مدت بیست دقیقه بزارید توی فر ، تو فر به حالتی میشه که شیرین خودش رو میگیره و میشه تکونش داد.
🍔 @mivhe71