eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
امروز با یه غذای ساده و بدون گوشت اومدم در خدمتتون دمی رشته یک پیاز متوسط را خلالی کرده وسرخ کنید زرد چوبه اضافه کنید سه پیمونه برنج خیس خورده را با سه پیمونه اب اضافه کرده کمی که جوش خورد تقریبا دو پیمانه رشته پلویی هم افزوده(رشته را کم کم اضافه کنید که زیاد نشه) اب برنج که کشیده شد دم بذارید کشمش هم جدا با مقداری کره تفت دادم وبا پیاز داغ وبرنج زعفرونی موقع سرو غذا روی برنج ریختم به همین سادگی🌺 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
براي تهيه اين ژله اول دو بسته ژله انار را با دو ليوان آب جوش حسابي زدم تا يكدست شد بعد دو تا انار دون كردم وريختم داخل ژله بعد داخل قالب كه از قبل چرب كرده بودم گذاشتم داخل يخچال تا خودشا گرفت بعد از قالب در اوردم و قسمت خالي را با ژله بستني آلوورا پر كردم به اين ترتيب كه اول يك بسته ژله آلوورا را حسابي هم زدم بعد سه قاشق پر غذا خوري بستني وانيلي اضافه كردم و حسابي مخلوط كردم درست كنيد و لذت ببريد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍷🥂 یک بسته ژله آناناس، یک بسته ژله بلوبری و یک بسته ژله انار رو هر کدوم جداگانه در کاسه ای با یک و نیم لیوان آب جوش خوب مخلوط می کنیم تا یکدست و شفاف بشه. باهم زن دستی راحت تر میشه انجامش داد. کمی که سرد شد، سه تا کاسه محتوی ژله رو به مدت دو ساعت می ذاریم یخچال تا کاملا سفت بشه. بعد از این مدت توی کاسه بزرگتری سه رنگ ژله رو رنده درشت می کنیم و دوباره توی یخچال می ذاریم.👈حالا دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا یکدست بشه و دو لیوان بستنی وانیلی که توی دمای محیط آب شده بهش اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و می ریزیم روی ژله های رنده شده. با هم زن دستی به آرامی مخلوطشون می کنیم. کف قالب رو خیلی کم، چرب می کنیم و ژله رو می ریزیم توش به مدت چند ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. اطراف قالب رو با نوک چاقو جدا می کنیم و برمی گردونیم به ظرف مورد نظر سرو. عزیزان دقت داشته باشین که اگه قالبمون رو بیش از حد چرب کنیم موقع برگردوندن ژله قطره های ریز روغن یا کره روی ژله خودشو نشون میده و ظاهر خوبی پیدا نمی کنه. 😍 @mivhe71 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ سه عدد،شیر سه چهارم لیوان،شکر یک لیوان،روغن مایع نصف لیوان،گلاب دوق غ خ،بکینگپودر یک ق غ خ،وانیل نصف ق چ خ،پود هل یه ق چ خ،عسل یک ق غ خ،زعفران غلیظ یک چهارم لیوان،آرد قنادی دو لیوان شکر و وانیل تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه ،شیر و روغن رو‌اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید،زعفران و عسل رو هم‌اضافه کنیدو هم بزنید ،باقی مواد رو سه مرتبه الک کنید و به مواد اضافه کنیپ و سی ثانیه با دور کند همزن بزنید و در ادامه با ویسک خوب مخلوط کنید تا مواد کیک یکدست بشه..قالب رو با کره ای که به دمای محیط رسیده چرب کنید و کمی آرد پاشی کنید و مواد کیک رو داخل قالب بریزید. و توی فر که از قبل با حرارت ۱۷۵درجه گرم شده بذارید تا خوب بپزه (۳۰تا ۴۰ دقیقه)می تونید روی کیک رو عسل بزنید تا خوشگل‌تر بشه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا