#ژله_رنده_ای🍷🥂
یک بسته ژله آناناس، یک بسته ژله بلوبری و یک بسته ژله انار رو هر کدوم جداگانه در کاسه ای با یک و نیم لیوان آب جوش خوب مخلوط می کنیم تا یکدست و شفاف بشه. باهم زن دستی راحت تر میشه انجامش داد. کمی که سرد شد، سه تا کاسه محتوی ژله رو به مدت دو ساعت می ذاریم یخچال تا کاملا سفت بشه. بعد از این مدت توی کاسه بزرگتری سه رنگ ژله رو رنده درشت می کنیم و دوباره توی یخچال می ذاریم.👈حالا دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا یکدست بشه و دو لیوان بستنی وانیلی که توی دمای محیط آب شده بهش اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و می ریزیم روی ژله های رنده شده. با هم زن دستی به آرامی مخلوطشون می کنیم. کف قالب رو خیلی کم، چرب می کنیم و ژله رو می ریزیم توش به مدت چند ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. اطراف قالب رو با نوک چاقو جدا می کنیم و برمی گردونیم به ظرف مورد نظر سرو. عزیزان دقت داشته باشین که اگه قالبمون رو بیش از حد چرب کنیم موقع برگردوندن ژله قطره های ریز روغن یا کره روی ژله خودشو نشون میده و ظاهر خوبی پیدا نمی کنه.
😍 @mivhe71 😍
#کیک_زعفرونی
تخم مرغ سه عدد،شیر سه چهارم لیوان،شکر یک لیوان،روغن مایع نصف لیوان،گلاب دوق غ خ،بکینگپودر یک ق غ خ،وانیل نصف ق چ خ،پود هل یه ق چ خ،عسل یک ق غ خ،زعفران غلیظ یک چهارم لیوان،آرد قنادی دو لیوان
شکر و وانیل تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه ،شیر و روغن رواضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید،زعفران و عسل رو هماضافه کنیدو هم بزنید ،باقی مواد رو سه مرتبه الک کنید و به مواد اضافه کنیپ و سی ثانیه با دور کند همزن بزنید و در ادامه با ویسک خوب مخلوط کنید تا مواد کیک یکدست بشه..قالب رو با کره ای که به دمای محیط رسیده چرب کنید و کمی آرد پاشی کنید و مواد کیک رو داخل قالب بریزید. و توی فر که از قبل با حرارت ۱۷۵درجه گرم شده بذارید تا خوب بپزه (۳۰تا ۴۰ دقیقه)می تونید روی کیک رو عسل بزنید تا خوشگلتر بشه...
#خورشت_سنتي_اروميه
از خورشت سنتي اروميه هست.
گوشت هاي تكه شده(حدودا٣٠٠ گرم) روباپيازونمك فلفل بپزيد و بعدپيازداغ كنيد و ٢ق غ رب رو داخل پياز داغ وتفت بديدبعدپختن گوشت ،گوشتهاي پخته شده رو داخل رب اضافه كنيدكمي تفت بديدو بعد كمي آب ليموياآب غوره بزنيدوياازغوره تازه ياكمپوت شده هم استفاده كنيدوبعدلوبياسفيديا چيتي كه قبلا خيس شده وپخته شده رو اضافه كنيد و آب گوشت هم اضافه كنيد تا كمي جوش بزنه تا جابيفته،زياد جوش نخوره كه لوبيا ها داخلش باز بشه...كمي زعفران هم بزنيد،و تامام بي نظيرره طعمشه.