eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  مواد لازم:👇 توت فرنگی یخ زده :۱ لیوان یخ :۱/۲ لیوان  . اب میوه: ۱ لیوان ابلیموی تازه: ۱/۲ قاشق غذاخوری  . طرز تهیه :👇👇 توت فرنگی ، اب میوه ( اب هر نوع میوه ای ) ، اب لیموی تازه و یخ را درون مخلوط کن بریزید و انقدر بزنید تا یخ ها مانند پوره شوند و بافت یکدستی داشته باشید ( زیاده از حد نزنید تا اسموتی شما شل نشود ).پس از اماده شدن اسموتی را درون لیوان بریزید سپس کمی تکه های خرد شده توت فرنگی را برای شکل و طعم بهتر درون اسموتی قرار داده و سرو کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم برای خمیر تارت آرد250گرم کره150گرم پودرقند2ق غ شیر2ق غ زرده تخم مرغ1عدد نمک1/8ق م وانیل نصف ق م طرز تهیه👇👇👇 کره سرد (حتما باید سرد باشه )رو به چند قسمت برش بدید وپودرقند ونمک وآرد رو بهش اضافه کنید وبانوک انگشت مخلوط کنید تا بصورت خرده نان درآیدوسپس زرده و وانیل وشیر سرد رو اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن بادست هم بزنید توجه داشته باشید خمیر رو ورز ندید چون باعث سفتی تارت خواهد شد پس درحدی که مواد مخلوط شوند وشبیه خمیر شه. خمیر رو در کیسه فریزر قرار دهید وداخل یخچال بزارید تا نیم ساعت استراحت کنه. بعد درقالب پهن کرده ودرفر 180 درجه به مدت بیست دقیقه بگذارید تا خمیر کمی طلایی شه و وقتی از فر درآوردید اجازه دهید سرد شه وبعد از قالب جدا کنید.وداخلش کرم رو بریزید وبه مدت سه ساعت بزارید داخل یخچال تاببنده. کرم: ۳۵۰گرم پنیر خامه ای ۲۷قاشق شیر ۳ق غ پودر ژلاتین ۵ق غ شکر شیر وژلاتین رو با هم مخلوط وروی حرارت غیر مستقیم بزارید تا ذرات ژلاتین تو شیر حل شه وبعد پنیر خامه ای رو اضافه وبا همزن خوب بزنید. من ایم مواد رو نصف کردم وبه یک قسمت از اون ۲ق غ پودر نسکافه زدم واول یک قاشق از مواد سفید رو مرکز تارت ریختم وبعد یک قاشق از مواد نسکافه ای درست مرکز وهمین طور تا آخر که موادتون تموم شه .به این صورت راه راه میشه روش رو هم با مغز کدو تنبل وپسته وشکلات چیپسی وپرک بادام وشکلات رنده شده تزیین کردم. رسپی های 💯در 💯 امتحان شده @mivhe71
🔴 🔴 ⚠️کانال ا فتتاح شد با کلی تنوع⚠️ 🔶فرق و چیست⁉️ 🔸فرق #حِرص‌ چیست ⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ ♦️تا‌چه‌اندازه‌بای به بهاءبدیم⁉️ ♦️چرادعاها نمیشود⁉️ ✍پاسخ‌های آیت الله در کانالشون👇 استاد: بد اخلاق در خونه ی مرد بد اخلاق است، بد اخلاق در خونه ی زن بد اخلاق است😔 صوت👇😳 https://eitaa.com/joinchat/2482176035C088642de3a ✅ صوت آیت الله مجتهدی با موضوع است در کانال☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ماکارانی فرمی رو تو اب جوش همراه نمک و روغن و زردچوبه به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم بعد ابکش میکنیم کنار میزاریم تا ابش کاملا کشیده بشه تو ظرف دیگه ای مرغ پخته و ریش شده یا سوسیس خرد شده به همراه فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده و مقداری جعفری و پنیر پیتزا میریزیم ماکارانی رو به مواد اضافه میکنیم بعد تخم مرغ رو به مواد اضافه میکنیم و در تابه دو طرفه سرخ میکنیم نکته: 🌸من برای یک بسته ماکارانی فرمی ۵۰۰ گرمی ۶ عدد تخم مرغ استفاده کردم 🌹نوش جان🌹 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ژله طالبی: 1بسته، آب جوش:1 لیوان و نیم، پوره طالبی: 2 لیوان، پودر ژلاتین: 2 ق غ، آب سرد: 6 ق غ ، خامه :1 لیوان، شکر: به میزان لازم(بستگی به شیرینی‌‌‌ِ طالبی داره). ابتدا یک بسته ژله رو با یک لیوان و نیم آب جوش مخلوط و بن ماری کرده سپس داخل ظرفهای تکنفره ریخته،ظرفها رو به صورت مورب داخل ظرفی دیگه قرار داده و داخل یخچال میزاریم تا ژله ببنده. سپس آب سرد،روی پودر ژلاتین ریخته و ده دقیقه زمان میدیم،بعد روی حرارت کتری گذاشته تا ژلاتین کاملا حل و شفاف بشه یک طالبی متوسط رو خرد کرده، داخل مخلوط کن ریخته،یا با میکسر(اگر هیچ کدوم در دسترس نبود رنده ریز کنید)پوره کنید.خامه و شکر و ژلاتین رو اضافه کرده و باز میزنیم(من کمی سیاهدانه هم ریختم)سپس روی ژله ها میریزیم @mivhe71